Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Жребчево

Мнение от ILEGAL »

Тия маломерни амурчета в телен живарник са много грозна гледка, заеби :| Прост и гладен народ, д'еба :axe:
SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SuperMario45 »

Този човек от чийто профил е видеото май и не му дреме и за маломерните риби - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater .... И на всичкото отгоре е спортист човек... Жалка картинка...
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Вчера бях пак на Римския мост. Отидох към 9 и нещо и ключовите места бяха заети а имаше сравнително малко народ.
Изображение
През целия ден кълвеше предимно на колегите отсреща, което беше хубаво, но се върнах отново капо. Бях откъм пътя, далечко от моста, захраних, стрелях черавчета и консервна царевичка но не ми клъвна. Пробвах и на силикон под моста - имах интересна случка със спасяването на 1 силикон. Скъсах 30м корда (става само за поводи) но плених към 10-тина метра чужда - силиконът се оплете в някаква скъсана стара корда. Благодаря на колегата, който даде акъл и ми помогна в спасяването на силикона!
Аватар
boresf
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от boresf »

Korekom написа:Вчера бях пак на Римския мост. Отидох към 9 и нещо и ключовите места бяха заети а имаше сравнително малко народ.
Изображение
През целия ден кълвеше предимно на колегите отсреща, което беше хубаво, но се върнах отново капо. Бях откъм пътя, далечко от моста, захраних, стрелях черавчета и консервна царевичка но не ми клъвна. Пробвах и на силикон под моста - имах интересна случка със спасяването на 1 силикон. Скъсах 30м корда (става само за поводи) но плених към 10-тина метра чужда - силиконът се оплете в някаква скъсана стара корда. Благодаря на колегата, който даде акъл и ми помогна в спасяването на силикона!

Виж 4-5 мнения по-назад, имам едно мое, там бях писал че откъм пътя кълве 2-3 пъти по-малко...карай, другия път...
Korekom
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Korekom »

Ясно ми е, но отатък става страшно - нашите мургави братя викат, врякат и постоянно нарастват на бройка! Там ивицата си е тяхна и рядко виждам някой бял между тях да лови. Цялодневно прииждат къде на колелета къде с каруци. И още на брега продават изловената риба или поне я предлагат на хората, които не хващат.
Търся предимно спокойствие но са така шумни, че се налага да си пускам радиото от колата за да сменя звуковия фон.
Аватар
Мариан Колев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Мариан Колев »

Здравейте ,колеги.Има ли някакво раздвижване под съоръжението?
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Инфо за 06.03 - на садките панаира по-голям от този на Римския мост, докато наблюдавахме не забелязах да има активен риболов.
На Римския - дребен морунаж и каракуда, ама доста слабо.
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

На 02.03. в последния работен ден,на сатките едър уклей гол след гол.Перките също супер активни,на дълбочина.В 8 ч.бях първи риболовец.Явно след мигрантското нападение в почивните дни,рибката се е понаплашила.
Дърпай и не му отпускай!
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Петък 18. 03 на садките - много слабо уклей и почти никакви червеноперки.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Колеги има ли риболов на Римския мост или е рано още?
Ribarche
cnbl
новобранец
новобранец

Мнение от cnbl »

Събота и неделя бях на римския мост , даваше само уклей като само на някои места беше едър , към устието ловяха редки морунажи . Все още не е влязла рибата. Под съоръжението гонеше много сулка и интересното е че за 2 дена не видях никой да се опитва да я лови ... което много ме зарадва. Трябва вече да почне да влиза риба там , но евентуално от другата седмица ще я търся.
deadline
новобранец
новобранец

Мнение от deadline »

Бялата риба вече е забранена ! http://iara.government.bg/
cnbl
новобранец
новобранец

Мнение от cnbl »

ЗНАМ ЧЕ Е ЗАБРАНЕНА КОЛЕГА . Но на римския мост по принцип е пълно с мургави бракониери и покрай тях и по белички .. за сефте НЯМАШЕ такива , точно за това ми направи такова голямо впечатление.
ubo77
новобранец
новобранец

Мнение от ubo77 »

Здравейте колеги, утре рано сутринта стягам багажа и заминавам на язовира не съм ходил от 1 месец, последно ходих на "Ромския мост", но доколкото разбрах рибата вече не кълве там. Та въпросът ми е къде ще ме ориентирате да отида. И другият въпрос ми е освен бялата риба костура забранен ли е за улов ?
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Костура ще е забранен с общата забрана-сега не е.Къде да идеш-сам си прецени,щом познаваш язовира. На слука.
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”