Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Макара за мач Mitchel Fluid
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Макара за мач Mitchel Fluid
Здравейте! Взех си този мач, но не знам каква макара подходяща за него да взема. Някой ако я има тази нека сподели с каква макара е. Аз за мача предпочитам макарата да е с заден аванс и плитка шпула. Само че бюджета за тая макара трябва да е под 55лв. Моля ако някой го има този мач нека да сподели с каква макара е!!!
- byjy
- вече хвърля и на тежко
Re: Макара за мач Mitchel Fluid
http://megafishing.bg/product/2696/maka ... range.html леко над твоя бюджет но пък си заслужава всеки лев даден за нея
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Добре дошъл в клуба. И аз съм със същият мач.kostadin skabrin написа:Здравейте! Взех си този мач, но не знам каква макара подходяща за него да взема. Някой ако я има тази нека сподели с каква макара е. Аз за мача предпочитам макарата да е с заден аванс и плитка шпула. Само че бюджета за тая макара трябва да е под 55лв. Моля ако някой го има този мач нека да сподели с каква макара е!!!
Ползвам едно FL-че. Не е никак лошо и е евтинко:
http://www.nasluka-shop.com/makara-fl-d ... me=FL%20DG
Прикачвам ти и снимки на моята, за да видиш как навива.
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
-
- научил се да хвърля
Аз имам въпросния мач и въпросните 2 макари. Лично според мен Ред Рейндж-а е в пъти по-добър от ФЛ-а.
Ако ми се налагаше пак да търся макара, то определено Дренан-а...
Ако ми се налагаше пак да търся макара, то определено Дренан-а...
Вземи си някоя бързооборотна,аз взех една 6 лагерна Окума която не е виждала вода още и след това сложих 1 Ексейдж защото ми попадна на добра цена,но толкова бързо обира влакното,че не търся сравнение в по-бавнооборотните макари.Огледай се за 6+ оборота.
Най-добрата ..за тези пари , дори и от доста по-скъпи моделиbyjy написа:http://megafishing.bg/product/2696/maka ... range.html леко над твоя бюджет но пък си заслужава всеки лев даден за нея

-
- новобранец
ред рейнджа ми е високо бюджетна иначе я имах няма как 
ФЛ гледах модела за фидер на по -скъпа цена.
ОКУМА НИКОГА!! Шиманото скъпа работа
ДАВАЙТЕ ОЩЕ!!

ФЛ гледах модела за фидер на по -скъпа цена.
ОКУМА НИКОГА!! Шиманото скъпа работа

ДАВАЙТЕ ОЩЕ!!
-
- научил се да хвърля
Колко точно ти е бюджета, колега? Под 55 са много суми и много макари...
То това е ясно,но нали трябва да са подходящи за мач-а,а такива са бързооборотните.А те не са много.SuperMario45 написа:Колко точно ти е бюджета, колега? Под 55 са много суми и много макари...
-
- научил се да хвърля
Оставам с убеждението че само в бг когато се говори за мач риболов, макарата трябва да е минимум 6.2 ...
Интересно защо англичаните които са доста напред, да не кажа на светлинни години пред нас в този вид риболов, залагат и произвеждат макари с предавателно число дори под 5.0 ... Явно те не знаят какво правят...
Интересно защо англичаните които са доста напред, да не кажа на светлинни години пред нас в този вид риболов, залагат и произвеждат макари с предавателно число дори под 5.0 ... Явно те не знаят какво правят...
- byjy
- вече хвърля и на тежко
Нещо май се обърках под 55 лв /демек до 54/ или за 58 не виждам кой знае каква разлика, ако ти е проблема за 4лв пиши на лични и ще ти ги дам- баси няма и за една кутия цигари правите проблем. В магазините за един лев има иза по 8-10 лв макари пазарете от там и не пускайте излишни теми само да се намирате на лаф.
Последно промяна от byjy на Нед Мар 27, 2016 12:17 pm, променено общо 1 път.
С доставката 2 кутии стават.byjy написа:нещо май се обърках под 55 лв /демек до 54/ или за 58 не виждам кой знае каква разлика, ако ти е проблема за 4лв пиши на лични и ще ти ги дам- баси няма и за една кутия цигари правите проблем.
- М. Сталев
- разбира нещата
3 класни ваглера струват колкото дренана ,а макаричката си е много кадърно направена ,аз на майтап я взех за 1-я мач с идеята да я ползвам 1-2 пъти и да я махна ,но останах очарован ,верно няма тяга да бори шарани по 3-4 кг но за типично мачовите риби си е перфектна
-
- ще става разбирач
Дренана определено си заслужава,но тук в тази тема проблемът е,че на колегата не му се дават средства за читава макара.Няма такъв филм: нещо качествено,но ако може без пари! Всеки иска да кара Ферари на цената на Трабант,но нещо няма оферти!
Някой да вземе да подари една макара,ако има излишни,че темата да се закрие!