Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Алино
Модератор: Paublo_Eskobar
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Алино
Колеги,чел съм темите за Алино,говореше се,че арендаторите са го з...али,но някой дали има пресно инфо от там,миналата година там направих много добър риболов на бабушки и кленчета...
Интересно ми е..и ще съм благодарен ако някои колеги които са ходили споделят нещо..тръгнала ли е рибата там,ако въобще не са го п..ли съвсем
Иначе имаше риба там,но е доооста странна и кълве май когато тя си иска...
Интересно ми е..и ще съм благодарен ако някои колеги които са ходили споделят нещо..тръгнала ли е рибата там,ако въобще не са го п..ли съвсем
Иначе имаше риба там,но е доооста странна и кълве май когато тя си иска...
Re: Алино
Миналият четвъртък гледах по "Канал едно" предаването " На риба и лов" там наште хора ловяха костурчета на заледеният водоем.Аз никога не съм ходил там ,но смятам да отида с жена ми на разходка без въдици,просто за да го видя реално и да събера инфо.Чел съм,че природата е много хубава там.
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега там природата найстина е страхотна...беше арендован...сега назнам как е ...аз от зарибената риба- демек шарани и т.н не съм ловил..не съм и мятал за такива
Ходех преди с моята приятелка и каквото и да говорят съм правил там за 1 ден над 3 кг бабущки и кефал..просто много простотии правеха арендаторите,като базикаха нивото на язовира е шашкаха рибата,а тя там е найстина много капризна...много ми се ходи и търся инфо дали е арендован още
Ако ходиш ще очаквам да драснеш 2-3 реда
Ходех преди с моята приятелка и каквото и да говорят съм правил там за 1 ден над 3 кг бабущки и кефал..просто много простотии правеха арендаторите,като базикаха нивото на язовира е шашкаха рибата,а тя там е найстина много капризна...много ми се ходи и търся инфо дали е арендован още
Ако ходиш ще очаквам да драснеш 2-3 реда

Преди 2 г бях там и си казах-никога повече.Но иначе много красиво.
- krastavicata
- новобранец
ми аз бях тази събота ,наистина е много красиво , 5 лв на прачка се плаща ,няма зна4ение от улова!! значи мен времето ми изигра лоша шега и едва 1 час половувах като резултата беше 1 бабушка!сигурно не сам уцелил дълбо4ината!там оба4е е все едно си в рая!
ROONEY