Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аз пък сега си купих едно пликче с оригинална Австрийска плескавица,та да видим.
Да ме свиняват братята срби за плескохулството,ноооо проба грешка.
Да ме свиняват братята срби за плескохулството,ноооо проба грешка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Пазимтиго при пьрва вьзможнос катоси идваш тиго давам.Несьмсе отрекал от дадена дума.Само требе даги пробам давидим кое наи лови това дати дам.Красимир Атанасов написа:Бре аз го спечелих,но някой се направи на маносан и забрави да го достави ако не ме лъже паметта?Martin Mihailov написа:Откак спечели...
Епа пратимуя сега. Защодачакаш даси дойде, той може даси дойде следтригодини, дотогава молцитещея изядат!?Martin Mihailov написа:........Пазимтиго при пьрва вьзможнос катоси идваш тиго давам.Несьмсе отрекал от дадена дума.Само требе даги пробам давидим кое наи лови това дати дам.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Бихмуго пратил ама доставката може даму излезне солена. Я гледаите манго още сега е ударил на живот
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много се нерва кога на иначе читави японски или американски линии им слагат европейски означения и при това както се полага за европейският пазар нямащи нищо общо с реалността . Та тъй . Люс , линията ти е екстра но да знаеш , че реалният и размер е към 0.20мм а не 0.10мм
Това само по себе си значи единствено , че е най-универсалният за спининг японски размер 1.2 . Та пак тъй . Като имам предвид , че ще слагаш новото макаре на яки геги , съчетано с упоменатият брейд , бих ти препоръчал да си заприходиш тази http://www.digitaka.com/item.php?item=41868 или тази http://www.digitaka.com/item.php?item=41871 макарка , директно от Япония и да не се занимаваш с глюпости . Тъй и тъй си решил да отделиш някой лев в повече , поне си вземи читаво спининг макаре . На ЛС щи напиша точно кво и къде да пазариш селърчето на ингилизки . Отделно кът ти доде ще ми се обадиш да идем да черпиш по бира и да направя една магия на макарето от която ще стане малко по-дълговечно
Относно ППто . Самото то като брейд не е лошо . Няма да забравя преди десетина , дванайсет години колко време ми трябваше да убедя най-вече част от прословутата пловдивска сомска школа поне да го пробва . Е пробва го и последствие стана един от най-предпочитаният им брейд
Иначе при реални 035мм от упоменатото 0.19 , пак си е подвиг такава риба от брега , ако и да е мудна зарад студа . За редките ми целенасочени сомски захождения лично аз ползвам това :

С реален диаметър баш колко упоменатото ПП , или около 0.35мм. и съм доволен . Паркирано на CATALINA 4020PE-H и "УЛ" сомска гега , си вади соме 37кг от дебел бързей без много , много да му цепи басма
пп - Люс , седам да ти пиша ЛСто с инструкциите

Относно ППто . Самото то като брейд не е лошо . Няма да забравя преди десетина , дванайсет години колко време ми трябваше да убедя най-вече част от прословутата пловдивска сомска школа поне да го пробва . Е пробва го и последствие стана един от най-предпочитаният им брейд

С реален диаметър баш колко упоменатото ПП , или около 0.35мм. и съм доволен . Паркирано на CATALINA 4020PE-H и "УЛ" сомска гега , си вади соме 37кг от дебел бързей без много , много да му цепи басма

пп - Люс , седам да ти пиша ЛСто с инструкциите

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Пиши,аз сега пия бира на вън.
После ще прочета инструкциите,заедно със сина,щото той требва да свиква на пазарлъците със селарите у ибея.
После ще прочета инструкциите,заедно със сина,щото той требва да свиква на пазарлъците със селарите у ибея.

Риболовци.
- GODzillata
Красимир Атанасов написа:Не усети иронията ми се струва?dantho.mihov написа:....Тц Краско, тоя конец си е боклук....
Ква ирония - Рower Рro е егати пауъра, бре!
Аз го ползвам куту въже за теглене, га закъсем нейде с жипката!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Я да видим ся кой мое познае тия благинки къде са:

А, а?

А, а?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Martin Mihailov
- учете се от него
Кире,това неели у Сандански турската банябре.Маи старото име му беше Пирин ама са гледам саго прекрьстили а .
- Don4o_62
- учете се от него
Люс,стига се изживявай като млад джедай спинингист,че всичко трябва да ти е по каталог,то риба няма, мислите за лъскави макари и тънки оригинални конци,иначе шефчето е прав относно дебелината на конеца по нашему и по японскому,от него разбрах...между другото оригинал джапан 0,08 или 0,10 е 70 кинти и нагоре,надолу е маден китай,но пак вършат работа де,тъй че недей се помпи за нещо скъпо дето изобщо не е твоя риболов,взимай нещо тънка лайсна,пробвай,лови... и тогава ако мислиш че тоя риболов ще ти стане приоритет,скачаш на повече кинти,нищо че това мяза малко на онова,да се качиш отгоре много разбираш руса ли е черна ли е,с прав или къдрав мъх,или четка баданарка,то вече няма такива де, ама така е приказката
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- G.Petkov
Ами то на знамето пише - Пирин,
Може някога да е била и турска, даже и римска баня
!
Ама сега е "Пирин парк" и звездииииииии
!
Иначе, хубава баня
!
Може някога да е била и турска, даже и римска баня

Ама сега е "Пирин парк" и звездииииииии

Иначе, хубава баня

Дончо,не съм си купувал макара нова от 8 години.
Та мисля да послушам Павел и да взема една,да си ловя с нея и бели и други риби.
Имам за едри риби на дъно 4 броя,за фидер 3 броя.
А една такава,ще ми покрие липсите,и ще се включа в новите приключения.

Та мисля да послушам Павел и да взема една,да си ловя с нея и бели и други риби.
Имам за едри риби на дъно 4 броя,за фидер 3 броя.
А една такава,ще ми покрие липсите,и ще се включа в новите приключения.

Риболовци.
- G.Petkov
Павел Иванов написа:...........
Да ви почерпвам едно виртуално за разбуждане :
.......
Павле,
Много хубава картинка

Ама тази девойка не си ли налива от питието и да запали цигарка, бре

Да стане и "едно виртуално възбуждане"

Инак, слабичка малко, по твой вкус

Краси ще ме извини, ама точка 2.5. няма как да се спази при този ми коментар

- Don4o_62
- учете се от него
Люс,каквото ти каже шефчето ще го послушаш,относно спининга де,и естествено каквото ти е кеф или го искаш,ще го вземеш,като не може да си доставим дребни радости за какво живеем...и аз бях като теб, ама преди теб де,относно шаранския говоря,та бях го елиминирал,но каква муха ми влезна в чотората есента след няколко шарански излета с познат,та се оборудвах със шарански пръчки по каталог,макари,род под,сигнализатори и ала бала глупости, дето я ида 2 - 4 пъти за шаран ама важното да сме в играта,тъй че каквото ти е кеф го вземай,щото после ще го мислиш що не си го взел
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Дончо,една макара нема да ми промени живота към по лошо.
Мисля че ще си избие парите,като ми достави
удоволствие да си гледам кефа.
Мога да ловя и със старите,ама на тоя марков конец няма да му отива,
Да го навия на 2 пъти по ефтина макара.
Старите ми спининг макари бяха под 40 лв.
Мисля че ще си избие парите,като ми достави
удоволствие да си гледам кефа.
Мога да ловя и със старите,ама на тоя марков конец няма да му отива,
Да го навия на 2 пъти по ефтина макара.
Старите ми спининг макари бяха под 40 лв.

Риболовци.