Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Menkata »

dianstefanov89 написа:Понеже един рибар ми каза, че в момента заедно с щуката бил забранен и кефала, искам да попитам дали е вярно защото не намирам информация ?
Кефала не спада към рода на щуката.Забраната на кефала влиза в сила с мирната риба 15 ти април :fishing4:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

в района на Долни Луковит как е нивото много ли е висока и мътна, че в неделя ще ходя за няколко дни натам. Ще взема спининга, но от мирната има ли нещо и осеяни ли са и бреговете там с народ, че избягвам подобни струпвания на риболовци
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Неможеш избегна народа,дето има риба има и народ,рибарска поговорка....................
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

Нивото поне и цвета как са.
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Бомба..............
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Днес като отидох пак бяха пуснали стената и реката нямаше течение направо и чистиха с багери. Рибата отново активна, но сигурно сега в 17:00 пак ще пуснат водата и ще е мазало.
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Реката е с перфектен цвят. Панаир от хора, телени живарници се пълнят с куп и нищо не се връща във водата. Заслужаваме си съдбата и тва е...
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

http://prikachi.com/images/817/8731817b.jpg колеги някой ходил ли е в този район на реката и въобще има ли смисъл да се ходи там.Няколко пъти минавам през моста като ходя до гьоловете и все съм се чудел дали има смисъл да си пробвам късмета там та кажете?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Чак сега намерих време да пиша за последния излет. С колегата решихме, че е по-добре да не хванем нищо, отколкото да се блъскаме с идиотите с телените живарници. Качихме се на 2-3 километра от навалицата нагоре по течението, заметнахме два фидера и наредихме шаха :butthead: 3 часа нямахме пипане, но си преметахме през определено време. Дойде първият удар - мряна 1.4, вадене, премятане и след минути втора мряна малко над кило, пак на същата пръчка. Ново зареждане и премятане. Отново нямаше и 10 минути и треснахме 3-та мряна, тоя път по-стабилна - 2.100 и пак на същата въдица :lol: Прибрахме шаха, защото очаквахме да продължим в същото темпо :lol: Последва обаче затишие и решихме да извадим трите риби за снимка, след което да ги върнем. Колегата щракаше с фотоапарата, а докато намествам скачащите риби, за да станат по добри снимките, моя човек почна да ми вика, че съм бутнал въдицата от стойката :shock: Обърнах се и в тоя момент чух как аванса свири, а фидера се държи за стойката на най-долния си водач. Засечка, около 20 минути борба (0.20 основно и 0.16 повод) и резултат 2.800, отново мряна, която се оказа най-голямата улавяна от мен,а адреналинът ме държи вече трети ден :mrgreen: Надявам се утре да ми пратят снимките и да ги приложа тук.

Забравих да кажа едно голямо благодаря на pampasa, който ми ремонтира единия фидер. Именно на него бяха извадени 4те риби :fishing2:
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

А действието къде по реката се развива колега поне една снимка да беше пуснал като сте снимали и ние да се порадваме :)
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

kostura_24 написа:http://prikachi.com/images/817/8731817b.jpg колеги някой ходил ли е в този район на реката и въобще има ли смисъл да се ходи там.Няколко пъти минавам през моста като ходя до гьоловете и все съм се чудел дали има смисъл да си пробвам късмета там та кажете?
Как да ти кажа за първи път чувам някой да иска да ходи точно след пречиствателната станция на реката :)
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

CyberMan написа:А действието къде по реката се развива колега поне една снимка да беше пуснал като сте снимали и ние да се порадваме :)
Забавих се малко, понеже тръгнах за нов излет по Тунджа, с който закрих сезона :) Местото ми го показа един познат след обещание, че няма да го казвам. Мисля да си спазя обещанието :| Ето снимка.
Изображение
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

В никакъв случай не го казвай..нито тук, нито на лични. Поздрави за излета и слуката
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

LSFC написа:
CyberMan написа:А действието къде по реката се развива колега поне една снимка да беше пуснал като сте снимали и ние да се порадваме :)
Забавих се малко, понеже тръгнах за нов излет по Тунджа, с който закрих сезона :) Местото ми го показа един познат след обещание, че няма да го казвам. Мисля да си спазя обещанието :| Ето снимка.
Изображение
Честито страхотен улов :) а относно мястото всеки си има такива и е нормално да има малко скрито покрито мисля че всички ще те разберат ;)
hristoloko
новобранец
новобранец

Мнение от hristoloko »

kolegi nyakoy znaeli matna li e rekata
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”