Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Спешно
Модератор: sapuna
Спешно
Искам да помоля ако някой от вас има информация за Големия беглик и яз . Въча да ми драсне някой ред. Интересува ме дали Голям беглик става за лед все още защото аз последно ходих там преди около месец. Тогава беше супер. И дали някой е чул че на яз.Въча се вадят бели риби по 2-3 кила. Много ще съм ви благодарен за безценната информация. Поздрави.
- krokibg
- учете се от него
Re: Спешно
От резервата над Кричим,се виждат тук-таме лодки,но вчера нямахме хубав бинокъл за да ги разконспирирам какво ловят.Снощи един джип със лодка се връщаше от там.Щом ходят със лодки,значи някой им е дал информация че дава.Днес ще взема хубавия бинокъл и довечера след срещата ще ви кажа какво е положението.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ох благодаря , най - сетне някой с малко инфо . Доколкото разбрах бялата риба се е активизирала, но това все още не е потвърдена информация.
Смятам утре да отида до Доспат защото на патките има още малко лед но в понеделник може би съм на Въча и ако отида ще дам по добра информация.
- krokibg
- учете се от него
Вчера ходих заради инфото да видя как е под михалково.Водата беше тотална боза на три четири километра нагоре.Имаше около десет коли спряни по протежението на целия язовир от стената до Михалково.Едни колеги ги запитах какво дава и казаха че излиза червеноперка и каракуда.Ето и снимки !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- сериозен играч
И дали някой е чул че на яз.Въча се вадят бели риби по 2-3 кила. Много ще съм ви благодарен за безценната информация. Поздрав
Как ги ловят белите?На отвес,на влачене или пак на жива стръв?
Как ги ловят белите?На отвес,на влачене или пак на жива стръв?
Благодаря ти Крокибг за точната информация . Друг мой приятел ми каза че са вадили по някоя червеноперка за каракуда не съм чул . Среден размер по 5-10 перки. Днес ходихме на доспат . На леда сутринта моите колеги хванаха около 20 пъстърви с много добри размери . Аз не посмях да се кача на леда и отидох на разледеното . Само една средна риба. Около 10 45 часа колегите излезнаха и отидохме на Големия беглик да използваме последните излети за дупка тази година , един сносен костур - сигурно беше сляп
и няколко дребни пъстърви за залъгалка. След тази инфо смятам утре да отида на чама да проверя дали се обажда вече по малко скобар. А пък и не съм ходил от доста време там. ОК .Благодаря на всички от мен поздрави и да се виждаме по водоемите.

-
- сериозен играч
Мен никой не ме отрази за питането ми за бялата риба но ок. както и да е.Все пак има ли нещо вярно в това инфо или?
На мен не ми е известно да са хващали бели риби колега. Но ако получиш по точна информация ще ти бъда благодарен ако ми драснеш. Благодаря.
-
- сериозен играч
Май-май са само слухове.