Спешно

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

tazy
новобранец
новобранец

Спешно

Мнение от tazy »

Искам да помоля ако някой от вас има информация за Големия беглик и яз . Въча да ми драсне някой ред. Интересува ме дали Голям беглик става за лед все още защото аз последно ходих там преди около месец. Тогава беше супер. И дали някой е чул че на яз.Въча се вадят бели риби по 2-3 кила. Много ще съм ви благодарен за безценната информация. Поздрави.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Спешно

Мнение от krokibg »

От резервата над Кричим,се виждат тук-таме лодки,но вчера нямахме хубав бинокъл за да ги разконспирирам какво ловят.Снощи един джип със лодка се връщаше от там.Щом ходят със лодки,значи някой им е дал информация че дава.Днес ще взема хубавия бинокъл и довечера след срещата ще ви кажа какво е положението.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Ох благодаря , най - сетне някой с малко инфо . Доколкото разбрах бялата риба се е активизирала, но това все още не е потвърдена информация.
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Смятам утре да отида до Доспат защото на патките има още малко лед но в понеделник може би съм на Въча и ако отида ще дам по добра информация.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вчера ходих заради инфото да видя как е под михалково.Водата беше тотална боза на три четири километра нагоре.Имаше около десет коли спряни по протежението на целия язовир от стената до Михалково.Едни колеги ги запитах какво дава и казаха че излиза червеноперка и каракуда.Ето и снимки !!!
IMGP0118.jpg
IMGP0118.jpg (112.43 KiB) Преглеждано 793 пъти
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

И дали някой е чул че на яз.Въча се вадят бели риби по 2-3 кила. Много ще съм ви благодарен за безценната информация. Поздрав

Как ги ловят белите?На отвес,на влачене или пак на жива стръв?
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

Благодаря ти Крокибг за точната информация . Друг мой приятел ми каза че са вадили по някоя червеноперка за каракуда не съм чул . Среден размер по 5-10 перки. Днес ходихме на доспат . На леда сутринта моите колеги хванаха около 20 пъстърви с много добри размери . Аз не посмях да се кача на леда и отидох на разледеното . Само една средна риба. Около 10 45 часа колегите излезнаха и отидохме на Големия беглик да използваме последните излети за дупка тази година , един сносен костур - сигурно беше сляп :D и няколко дребни пъстърви за залъгалка. След тази инфо смятам утре да отида на чама да проверя дали се обажда вече по малко скобар. А пък и не съм ходил от доста време там. ОК .Благодаря на всички от мен поздрави и да се виждаме по водоемите.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Мен никой не ме отрази за питането ми за бялата риба но ок. както и да е.Все пак има ли нещо вярно в това инфо или?
tazy
новобранец
новобранец

Мнение от tazy »

На мен не ми е известно да са хващали бели риби колега. Но ако получиш по точна информация ще ти бъда благодарен ако ми драснеш. Благодаря.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Май-май са само слухове.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”