Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За язовир Овчарица
Модератор: Paublo_Eskobar
За язовир Овчарица
Здравейте колеги!Решихме с приятели да посетим така известния язовир Овчарица за 2-3 дена ,но уви единственото което знаем за него е,че е на 350 КМ от нас
.Идеята ми е ако може да ми дадете малко повече информация за този водоем.Ето и въпросите който ме интересуват-
-Къде горе долу да отидем от коя страна на язовира?
-По това време на годината ако отидем на някоя от студените части на язовира дали изобщо ще имаме успех някакъв?
-Чух,че трябвало да се вкарва около 200 метра на вътре за да има някакъв успех,но не давали с лодка да се влиза,а лодката с дист. ни се прецака и в момента не разполагаме с друга такава
-И последния ми въпрос е - как е пътя там....не сме с някакъф офроуд джип или нещо подобно а сме с едно пасатче 5 дали изобщо ще стигнем до водата
Благодаря ви преварително колеги !

-Къде горе долу да отидем от коя страна на язовира?
-По това време на годината ако отидем на някоя от студените части на язовира дали изобщо ще имаме успех някакъв?
-Чух,че трябвало да се вкарва около 200 метра на вътре за да има някакъв успех,но не давали с лодка да се влиза,а лодката с дист. ни се прецака и в момента не разполагаме с друга такава
-И последния ми въпрос е - как е пътя там....не сме с някакъф офроуд джип или нещо подобно а сме с едно пасатче 5 дали изобщо ще стигнем до водата

Благодаря ви преварително колеги !
-
- новобранец
Re: За язовир Овчарица
Приятел да биеш 350км до там не си струва,там вече е гола вода не си струва,по това време става само на стената и Пожарната,но и от двете места ще си капо,не се струва
Защо така говориш колега ?Гледам,че има постове от преди 1 седмица за овчарица в който хората казват,че са доволни,само не мога да разбера къде са тия хангари ?И дават ли да се лови при тяхivan tasev написа:Приятел да биеш 350км до там не си струва,там вече е гола вода не си струва,по това време става само на стената и Пожарната,но и от двете места ще си капо,не се струва
-
- новобранец
Колега ivakopk незнам само къде видя ези постове от преди седмица,като има 95 страници за този язовир и там няма нищо,защо не направиш един риболов на Овчарица и покажи резултаа от него и тогава ще говорим има или няма риба,за въпросните хангари има пре достатъчно написано,но няма кой да прочете
Ми чета чета,но нищо не разбрах...
-
- новобранец
viewtopic.php?f=140&t=30189
Вярно че не е както преди години.Но все пак се намират някои тулупи,преди 3 седмици последно бях там и имам изкаран 1 тулуп кам 8 кила,и още 4 удара които неможах да ги реализирам откачаха се но бяха тулупи сигурен съм.Единия от колегите с който бяхме изкара 3 тулупа 1 беше малък но двата над 20 кила.Мястото е на хангарите,мога да докажа с снимков материал ако има съмнения.Но лично аз не бих бил толкова път до язовира.И колега ако слуяайно ходиш и хванеш риба,моят съвет не я консумирай.Рибата съдържа цианит.Инфото е от човек който е работил на теца като инжинер и е един от най големите рибари на Сливен.
Не не аз рибата принципно я връщам така,че за консумацията не се притеснявам.Просто исках най-после да ида някъде дето да има хубав риболов.....Добре а с записване ли е за тия хангари?Как стават нещата?И ако е с записване нещо телефон някакъв дали ще може да ми дадеш колега?
Колега каквото и да ти кажа ще те излъжа,за достъпа до хангарите.Защото лично аз никога не съм звънял на никой за място , единия от момчетата с койтоходиме, си звани на някакъв Диян който бил шеф ли управител ли незнам на теца и така си запазваме места.Без да си запазищ място няма да те пуснат,но всеки ли може да си запази място немога да ти кажи.Трябва някой с повече информация да ти помогне.Има една тема в форума за овчарица който е 90 и няколко страници там няма да лошо да питаш колегите,специално бат Васил. На моста може да се лови без проблем 15 лв. е таксата за скендерите незнам и там как стоят нещата,и за бял кладенец също.
Ми май ще се откажа от Овчарица.....Нещо обмисляме идеята за Дренов Дол...какво ще кажете за него ?