Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Евтино плетено влакно
Модератор: bobopeli
Евтино плетено влакно
Колеги някой ползвал ли е от евтините плетени влакна които се продават в olx - 300м за 18 лв; 300м за 22лв и други такива. Дайте мнения стават ли за нещо. Ще ми трябва за тролинг на яз. Ивайловград, препоръчайте ми и диаметър
-
- разбира нещата
Re: Евтино плетено влакно
купувал съм едно за шок лидер ,с тест около 40 кг му даваха,но като го опънах с кантарчето ,се скъса на около 15 кг.каквамарка беше ,не мога да се сетя ,имаше някакъв паяк на ролката100 м/15 лв.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Don4o_62
- учете се от него
Какво като е евтино,пак е по добре от каквато и ще корда,вземай си каквато дебелина ти харесва и пълни макарите,но отпред за повод сложи или флуоркарбон или някое по тънко,но марково,няколко метра все ще намериш
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- m65
- вече хвърля и на тежко
Ако си си харесал такива плетени влакна по добре си ги заръчай от алиекспрес, ще ти излязат на доооста по ниска цена. Тия дето си ги видял в ОЛХ в алиекспрес са по 5-6 долара.naku написа:Колеги някой ползвал ли е от евтините плетени влакна които се продават в olx - 300м за 18 лв; 300м за 22лв и други такива. Дайте мнения стават ли за нещо. Ще ми трябва за тролинг на яз. Ивайловград, препоръчайте ми и диаметър
http://www.aliexpress.com/wholesale?cat ... Brand+300M+
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
Скоро получих от е-bay плетено 500м за малко над 30 лв. Kastking е марката. Преди това четох доста добри отзиви за него и в руски и в английски сайтове. Много добре изглежда, но не съм го пробвал още.
Ето видео:
https://www.youtube.com/watch?v=2VnC9TNzPSk
Ето видео:
https://www.youtube.com/watch?v=2VnC9TNzPSk
-
- разбира нещата
има ли някаква таблица ,да се види техния стандарт ,на кои размери по нашия отговарят???m65 написа:Ако си си харесал такива плетени влакна по добре си ги заръчай от алиекспрес
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- njoyz
- научил се да хвърля
Трябва обаче да се отбележи, че китайските плетени влакна са винаги по-дебели от това, което е заявено на опаковката.Заявеният на опаковката тест пък винаги е завишен!
Hrabri je vodja narodu treb'o.
- m65
- вече хвърля и на тежко
За дебелината на влакната има голяма доза истина, но за издържливостта не е съвсем така.njoyz написа:Трябва обаче да се отбележи, че китайските плетени влакна са винаги по-дебели от това, което е заявено на опаковката.Заявеният на опаковката тест пък винаги е завишен!
https://youtu.be/2VnC9TNzPSk
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- njoyz
- научил се да хвърля
Това е единственото видео, в което съм виждал китайче да е по-здраво.Във видеата на братушките винаги е обратното.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами съвсем нормално когато дадена линия е с около 50% по-дебела , как на клипа , да се окаже по-здрава
Друг е въпроса , че на цената на оригиналното Пауър Про могат да се вземат доста по-читави японски линии .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- njoyz
- научил се да хвърля
Може би не се изразих правилно, имах предвид, не че влакното е ПО–ЗДРАВО от друго, а че не отговаря на написаните килограми!А и дебелината не винаги означава здравина. 

- Новобранец84
- новобранец
[quote="Joro9090"]Скоро получих от е-bay плетено 500м за малко над 30 лв. Kastking е марката. Преди това четох доста добри отзиви за него и в руски и в английски сайтове. Много добре изглежда, но не съм го пробвал още.
Здравей колега , пробва ли влакното вече да кажеш мнение , че съм загледал това : http://www.aliexpress.com/item/KastKing ... 9.html?spm Също така да попитам какъв размер си избрал , аз съм се насочил към 0.18 мм. и ако може по запознатите и ползвалите плетени влакна да кажат, оказва ли влияние цвета на влакното при риболов , че гледам има разни ярки червени, сини,оранжеви ,шарени и тн. , пък аз съм се насочил към нещо семпло сиво или зелено. Наслука!
Здравей колега , пробва ли влакното вече да кажеш мнение , че съм загледал това : http://www.aliexpress.com/item/KastKing ... 9.html?spm Също така да попитам какъв размер си избрал , аз съм се насочил към 0.18 мм. и ако може по запознатите и ползвалите плетени влакна да кажат, оказва ли влияние цвета на влакното при риболов , че гледам има разни ярки червени, сини,оранжеви ,шарени и тн. , пък аз съм се насочил към нещо семпло сиво или зелено. Наслука!

Няма значение какъв цвят е влакното.