Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Плевен.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг около Плевен.
Най-после и аз направих сефтето за тази година.
Доста трудни риби,само този атакува воблера,но се раздвижват вече.Почва се
Доста трудни риби,само този атакува воблера,но се раздвижват вече.Почва се

Остави само стъпки
- Vid
- кандидат преподавател
Straike Pro за мен са си една долнопробна китайска изработка... На тия нищо не съм уловил и отдавна съм им бил "дуспите".chema154 написа:Китаици не искам а за на Къца воблерите съм чел много но все се колебая но мисля да му пиша вече,Твърде много положителни отзиви прочетох за тях и е време да се заимам,Днеска пробвах Straike Pro lil bug ама не останах очарован кленовете бягаха вместо да атакуватМоже и аз да не съм ги водил правилно знам ли
Относно воблерите на Къца- добри, ловят.. Лично ги ползвам при трудни терени, къде загубата е нормално нещо.., ама и при лесни такива..

Имай в предвид, че Къца-кълве са далече от класните японки, по много показатели, обаче бройката на японеца струва между 20 и 30 лв., воблера на Кръстьо е 5 лв.
Та, всеки си решава според главата и джоба си...., и според начина си на риболов и според естеството на водоема де лови и начина на риболов който практикува.. и така..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Задоволството от ниската цена, е много по кратко от разочарованието от ниското качество. По добре да дадеш 20 лева и да ловиш, от колкото 5 и да гледаш.
Остави само стъпки
-
- ще става разбирач
Имах 2 воблера на straik pro и тази есен направо ги разбих на тях и само на тях ми кълшехе обаче ги скъсах и двата и не можах да си намеря същите та затова реших да си поръчам някакви уж подобни.Сега чакам заплата и ще пробвам на Къца. е такива хубавци вадех и се надявам това да се повториVid написа: Straike Pro за мен са си една долнопробна китайска изработка... На тия нищо не съм уловил и отдавна съм им бил "дуспите".
.

заимало са е едно немане
- Martin Mihailov
- учете се от него
Пусни снимка ако имаш на воблерите или кажи каквиса при нас има на Страик про воблери може дати вземем ако искаш
-
- ще става разбирач
Проблема е че не им знам модела а по лошото е че нямам и снимка което много влошава нещата иначе имам желание но не знам как да стане
заимало са е едно немане
- Vid
- кандидат преподавател
Задоволството от ниската цена?? Нищо подобно- воблерите на Къца изглеждат неловко, НО ловят...gergi762 написа:Задоволството от ниската цена, е много по кратко от разочарованието от ниското качество. По добре да дадеш 20 лева и да ловиш, от колкото 5 и да гледаш.
Колега, хайде да не се надценяваме къде ловим, по едни обезрибени водоеми и в повечето случаи вадим гащи, чорапи или дамски превръзки...
Колега, ако изгубиш 4-5 воблера при един риболов от порядъка на 20 и кусур лв....., може би ще си промениш мнението?
Та, казах следното- нека всеки да си преценя къде с какви воблери ще лови, едно е море, друго е тролинг по големите язовири, трето е реки и блата и то от брега...
Сенека
Сенека
Вид,имам от воблерите на Къцко и знам какво пиша.Vid написа:....
Остави само стъпки
- Vid
- кандидат преподавател
Съгласен съм с теб.gergi762 написа:Вид,имам от воблерите на Къцко и знам какво пиша.Vid написа:....
Лично напоследък ползвам само утежнените воблери на Къца....
Сенека
Сенека
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Ходих за два часа на Вита, но голям панаир беше. Миналата година извадиха много чакъл по местата където ходя и реката коренно се е изменила. Тъй че резултата от много народ плюс непозната река беше равно на капо.
-
- ще става разбирач
едни приятели са ходили днеска към Рибен за 2 часа но и те не са хванали нищо може би трябва да се поизбистри още малко
заимало са е едно немане
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днес направих малък заход на Вита. Реката беше боза, но не влачеше. Като я видях колко е кална се нагласих само за разходка из природата, обаче това НИНЮ развали капото:

на Чъбито имаше доста удари, но само един се реализира. Към десет часът ме напечи, скъсах една блесна и си заминах.

на Чъбито имаше доста удари, но само един се реализира. Към десет часът ме напечи, скъсах една блесна и си заминах.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Смени му тройките с УЛ такива на Оунър и закачанията при удар ще се повишат драстично . Тия морски куки къде са им сложили са екстра кога иде реч за кленове над кило и бассове , ама са грубовати за масовият чъб по нашите водоеми .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Точно това си мислех да направя, понеже ми останаха от смяната на Зуритата. Обаче на него ми е единствения над кило и това ме възпря.