Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За фасовете
Модератор: dantho.mihov
- doko
- ще става разбирач
Re: За фасовете
Аз пуша по кутия на седмица даже и на 2 и честно да си призная пуша само като изляза някъде или като съм много нервен. А фасчета обикновено край мен има пепелник и там. 

- Николай Неделков
- учете се от него
Повече от 5 кила кутии или повече от колегата 5 кила
Аз верно не пуша , ама ако се налага да хвърляме нещо през прозореца , ще участвам 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
жьц?КОЛЕГА?nikejo написа: да хвърляме нещо през прозореца , ще участвам

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз пуша като комин и неам време да МИСЛЯ-аз сьм ПРЕЕБАН!!!!кога сьберете клкко мен боклук,тогава да чуя за ФАСОВЕТЕ-да -фьрлям ги насекьде-неам време и мисьл по вьпроса-СРАМУВАМ се знам-сорри и пак го прааа-без да мисля...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Точно за това иде реч(На когото му пречат да си ходи).Какво да коментирамеivo75 написа:Аз ша подкрепя Snegk .Айде да не говори за пушачите и на кого пречат .На когото му пречат да си ходи.Аз ги отказвам ма като седна на кръчма и пушат да ги изгоня ли .До скоро верно ги хвърлях през прозореца по енерция , но хартиики никога .

Само чекам събота да дойде!...
- Николай Неделков
- учете се от него
5кила написа:жьц?КОЛЕГА?nikejo написа: да хвърляме нещо през прозореца , ще участвам
Майтап да става бе колега

-
- новобранец
Абе майтапа си е майтап ама за това няма да ни пускат в Гърция за риба!!!5кила написа:жьц?КОЛЕГА?nikejo написа: да хвърляме нещо през прозореца , ще участвам
- indalo
- фен клуб-скобар
Все едно аз съм го написал. От половин година се каня да направя нещо по въпроса, но все забравям. Както имам чували за буклука и в колата и в сака ми, така трябва да си нося и едно шишенце за пепелник. Мисля, че не трябва да се оправдаваме по въпроса, а да направим нещо, защото фасовете замърсяват трайно природата ни. Не че няма да има фасове по земята, но съм сигурен, че ако ние и приятелите ни на които можем да въздействаме си хвърляме фасовете не по земята на природата ще и е по добре.snegk написа:През прозореца на колата да хвърлиш фас сие направо престъпление,особено лятото.Само че немога да свикна още на язовира да не ги хвърлям на земята.Когато седна на масата сиги хвърлям в пепелката,но като съм до въдиците на земята,а това е лошо.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
За това винаги ще ни се "качват на главите" и ще си мислят че са в правото си!!!d_bozhkov написа:Темата е малко провокативна и ще се задържа от Коментар.![]()
За мене си знам че не пуша .
По добре е да казваме, това което мислим

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аве ЕЙйй,като сме пушачи,да не сме избили рибата.Еба си,за нас няма ли живот.Два пъти по 15 дена в болница съм лежал,без да мога да мръдна,никой в стаята не пушеше,но и никой не каза не може.Та мен това ме спаси три пъти повече,отколкото да бях гълтал кила хапове.Бре че индулгенция се навъди.Нова мода значи.За пушачи забранено,кокаин може.
5 кила,дай мнение.Аз съм на 2 дневно,100мм.
5 кила,дай мнение.Аз съм на 2 дневно,100мм.
- barutchiata ©
- Администратор
tenerife22 написа:Да ме извинят всички тютюнджии ,но са голяма напаст!Те никога с никой не се съобразяват,а искат всички да се съобразяват с тях!!!За фасовете и кутии от цигари......да не говорим
Бате аз допреди 4 години пуших като кумин, а някъде от 8 клас си купувах цигари редовно.Сега сън на 45 и се чуствам супер без цигари но и не ми пречи да вдишвам в компанията на приятели пушачи.Знам какво е да запалиш цигара след ядене и затова не виня пушачите.
Колкото до хвърлянето на фасове от колата си е въпрос на възпитание(то аз съм виждал какво ли не да хвърлят от колата, като започнеш от употребявани презервативи та стигнеш и до хора

- Николай Неделков
- учете се от него
tenerife22 нещо немога да те разбера , като толкова ти пречат пушачите , ами не общувай с тях бе човек . Аз не пуша , нито майка ми , нито баща ми , в къщи няма пушачи , повечето ми авери също не пушат , приятелката ми пуши , още 2-3 момета от компанията също , но не ми пречи , нито ми е пречело , нито пък ще ми пречи. Това че някой си е избрал да пуши си е негово лично решение , ако имаш дете да му забраняваш да пуши и да му казваш че ти пречи пушенето , ама на хора пушешти примерно 10+ години и на които никой не е казал нищо , ти да налагаш своето мнеие е малко тъпичко , немислиш ли. Та мислълта ми е: пушете си бе хора , вие се тровите , на мене не ми пречите 

-
- новобранец
Колкото са прави едните толкова и другите. Все пак смятам, че непушачите са малко по-толерантни от пушачите. Хубаво е и едните и другите да се съобразяват. Ако и от двете страни се чуват мнения като "на който му пречи да си ходи" просто няма да се получи. Съобразявайте се ако не с друг то поне с приятелите си защото те ще ви отговорят със същото и защото го заслужават. Колкото до хвърлянето на фасовете аз лично не намирам оправдание. По тази логика ако света беше вманиачен и зависим от това да яде шоколад трябваше да си хвърля постоянно опаковките на улицата. Тогава зависимите от този продукт трябва ли да са оправдани, че били нервни или, че го правили по навик!?!? Без глупости ако може! Ако ще се правите на грийн пийс ще си държите фасовете в пепелника. Ако ли не ще си мълчите че другите си хвърлят опаковките от шоколада. Пушачите взехте да се правите на жертви едва ли не. Виж ти ние сме зависими. Ми като сте зависими идете в клиника. Иначе сигурно не харесвате пияниците и наркоманите нали!? Ама и те са зависими като вас! Не съм на ничия страна, но определено пушачите са с привилегии. (Редно ли е? ) Колкото аз имам право на каквото и да било в този живот толкова има същото право и всеки друг. Както казах пушачите имат една такава традиционна да я наречем привилегия, но смятам, че напоследък започнаха и те да бъдат също така толерантни към непушачите, както ние сме били в повечето случаи към тях. Така или иначе тютюнопушене винаги ще има затова трябва да се намери компромисен вариант а той за мен е само един...и едните и другите да се съобразяват. Това, че аз сега не пуша не означава че след 1,2 или 5 години няма да започна и затова си давам сметка какво е и за едните и за другите. Просто се съобразявайте винаги схората около вас. Както казах поне с приятелите си, които са винаги до вас. Отплеснах се повечко от темата, но бях провокиран от някой мнения. Да хвърлиш фас, за мен е равносилно на това да хвърлиш какъв да е друг боклук на улицата. Правиш ли го неволно значи толкова ти дреме. Правиш ли го умишлено говори още по-зле за теб!
Аз също съм пушач, но мисля че всеки човек си има глава на раменете да прецени какво да прави в живота си, а не някой да му налага друго мнение. Относно фасовете никога не си ги хвърлям през прозореца на колата, за целта има пепелник. Все пак моето мнение е, че хората си допадат по характера, а не по това дали сa пушачи, пиячи и т.н. Ако на някой не му допадат подобни неща то изборът си е негов, да си смени компанията или средата. Важното е да има разбирателство, а не да се правят интриги за излишни неща.
Последно промяна от djuly на Сря Мар 05, 2008 1:04 am, променено общо 2 пъти.
- barutchiata ©
- Администратор
Браво бате, кефиш!!!Opitai_Pak написа:Колкото са прави едните толкова и другите..................................................................................................................................................................................................... ..........................Правиш ли го умишлено говори още по-зле за теб!