Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Помощ с избора на спининг !!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Помощ с избора на спининг !!!
Колеги,искам да си закупя спининг, който да ми служи до края на пъстървовия сезон по платените а след това и по искъра за клен.Можете ли да ми предложите вариянт до 100лева?Благодаря предварително!
Re: Помощ с избора на спининг !!!
Red Shadow - 2.28м 3-15грама
Здравей колега ,
аз използвам Cort X 210MLS ; акция 1-10 в комплект със Заубер 2000 . Справя се доволно както с пъстърви така и с клен .
Сподели на какво си се спрял в крайна сметка
аз използвам Cort X 210MLS ; акция 1-10 в комплект със Заубер 2000 . Справя се доволно както с пъстърви така и с клен .
Сподели на какво си се спрял в крайна сметка

- pikehunter84
- новобранец
http://shop.fishing-tackle.bg/gad-fair.html Колега, виж тези модели на Гад
На мен ми вършат добра работа 

- Vid
- кандидат преподавател
Не си давайте парите за тази Корт, ако става за тая де си мисля - Формакс. Това е полу-сварен макарон, че даже бая сварен...Bayerncho написа:аз използвам Cort X 210MLS ; акция 1-10 в комплект със Заубер 2000 . Справя се доволно както с пъстърви така и с клен .
Гада си е гад, на кой и вариант да се спреш, няма да сбъркаш...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Имам и Гад и Корт Х . И двете имат преимущества и недостатъци - според условията и начина на риболов , е най-добре да имаш 3-4 разнични спининга , с различна дължина , строй , а тестовете (акция по примамки или кой както им казва...) може да се припокриват дори ( за да можеш да си използваш примамките с всички пръчки) .
Но все пак не се води по-постовете и чуждите мнения ! Изборът на спининг е строго индивидуален . За един дадена пръчка може да е макарон , за друг сопол за трети "гавно" (както казват братушките) . Заради това , ако си попрочел малко форумът - най-правилният съвет който се дава е "Иди , хвани пръчката , потръскай я , и ако ти хареса на ТЕБ - взимай" .
Но все пак не се води по-постовете и чуждите мнения ! Изборът на спининг е строго индивидуален . За един дадена пръчка може да е макарон , за друг сопол за трети "гавно" (както казват братушките) . Заради това , ако си попрочел малко форумът - най-правилният съвет който се дава е "Иди , хвани пръчката , потръскай я , и ако ти хареса на ТЕБ - взимай" .
Макара - 1. Предложение Тика - малките размери -1000 или 2000 /модели не помня/.2 Предложение - Ryobi- Аплауз, Екусима- пак 2000 или 1000 размер
Пръчка- 1. Предложение - Серт Ексийд- тест в тоя порядък 1-7, 3-10 акция фаст, дължина 1.80 -2.10 , 2. Pontoon GAD-Fair, Gancho -пак да е фаст докъм 10 тест макс. Пак същата дължина докъм 2.10
Бюджета само за пръчка ли си отделил или ? Щото няма да ти стигнат и за макара според мен. А и двата компонента са важни.
И не забравяй за баланса на макара и пръчка- някои пръчки добре се балансират с 1000 размер, други с 2000. Айде наслука!!
Пръчка- 1. Предложение - Серт Ексийд- тест в тоя порядък 1-7, 3-10 акция фаст, дължина 1.80 -2.10 , 2. Pontoon GAD-Fair, Gancho -пак да е фаст докъм 10 тест макс. Пак същата дължина докъм 2.10
Бюджета само за пръчка ли си отделил или ? Щото няма да ти стигнат и за макара според мен. А и двата компонента са важни.
И не забравяй за баланса на макара и пръчка- някои пръчки добре се балансират с 1000 размер, други с 2000. Айде наслука!!