Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
В изблик на нек'ъв ентусиазъм отидохме с един приятел на Бели Лом в събота. За капо не бяхме капо - "прозрачни" попчета на бял червей. Бяхме там около 8 ч. сутринта и нямаше никой освен нас (а щом и от местните няма никой...) Вятъра беше ужасен и пържолките на барбекюто станаха доста опърлени - всяка капка мазнина, която капнеше караше въглищата да се разгорят като бензинова горелка.
- nazoman2000
- новобранец
Колеги здравейте. Цар Калоян е отворен от 1 Април. Посетих го в събота и се получи по-скоро добър риболов, като изключим вятъра. Излезнаха няколко шаранета и две три едри таранки. Дано съм бил полезен. Поздрави.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
nazoman2000 - Тази година зарибявали ли са Царя?
- nazoman2000
- новобранец
Не колега, тази година не е зарибяван. Чорбаджията каза, че ще го зарибява най-рано юни. Смятал и амури да пуска, ама да видим.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на корабната 2 платички - върнати обратно в реката. Като цяло това бяха и кълванетата за около 6 часа.
На ферибота,две платики и няколко попчета на фидер ,стръв шарен.Плуват си в реката.
...and justice for all
Петък. На Николово за 3 часа 4 облеса
Таранката е започнала да си хвърля хайвера, и около брега ври.

http://www.standartnews.com/biznes-zeme ... 25255.html
Някой да е чувал нещо за гласувана забрана за риболов на пролетно-летни размножаващи риби . Тук гледам в стандарт излиза страница с проект, но това мисля че не е заповед. На сайта на ИАРА не намирам такава.
Някой да е чувал нещо за гласувана забрана за риболов на пролетно-летни размножаващи риби . Тук гледам в стандарт излиза страница с проект, но това мисля че не е заповед. На сайта на ИАРА не намирам такава.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Значи не само аз не мога да намеря нещо официално.kasabinho написа:http://www.standartnews.com/biznes-zeme ... 25255.html
Все се надявам да пуснат събота и неделя /от 18.04, понеделник да влезе в сила/, но няма никъде нищо. Единствено проектозабраната на сайта на ИАРА и забраната от мин. година намирам.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
То така и не излезе заповед. Днес се чух с ИАРА и ми казаха, че от утре забраната влиза автоматично - имало някакъв член, алинея според която забраната влиза от 15-ти ако няма нова заповед.bachoivo написа:Значи не само аз не мога да намеря нещо официално.kasabinho написа:http://www.standartnews.com/biznes-zeme ... 25255.html
Все се надявам да пуснат събота и неделя /от 18.04, понеделник да влезе в сила/, но няма никъде нищо. Единствено проектозабраната на сайта на ИАРА и забраната от мин. година намирам.

Може да започнете да споделяте платени дестинации около Русе , тези от които сте останали доволни.
За Красен чух положителни неща, но така и не намирам време да проверя някой ако е ходил да сподели 

Хвани и пусни !
-
- сериозен играч
Когато няма нова забрана остава в сила последната такава,и като няма никакви промени по-заповедта,не е необходима нова .kasabinho написа:То така и не излезе заповед. Днес се чух с ИАРА и ми казаха, че от утре забраната влиза автоматично - имало някакъв член, алинея според която забраната влиза от 15-ти ако няма нова заповед.bachoivo написа:Значи не само аз не мога да намеря нещо официално.kasabinho написа:http://www.standartnews.com/biznes-zeme ... 25255.html

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
По последна информация, на Красен не разрешават да се лови 

-
- сериозен играч
Някой ходил ли е на Пет кладенци? Гледам върви реклама из фейса?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!