Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Добрич
Здравейте Колеги
Някой хващал ли е щука в Одринци и има ли останали шарани в водоема?
Някой хващал ли е щука в Одринци и има ли останали шарани в водоема?
може би ходят,но явно не казватDulev написа:Привет,
Никой ли не ходи за риба на яз. Одринци?

Какво е нивото на язовира и дали се е изтегли рибата към опашката вече?NikolaiManolov написа:Днес ходих на Одринци и хванах към 20 прилични бабушки на плувка на царевица и червеи.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Какво е нивото на язовира и дали се е изтегли рибата към опашката вече?[/quote]
Нивото е много високо. Трябва да се търсят плитки места към опашката, на Баба Илийца не става, защото е дълбоко и водата е студена. Вчера там за 6 часа имам 5 баби и едно попче.
Нивото е много високо. Трябва да се търсят плитки места към опашката, на Баба Илийца не става, защото е дълбоко и водата е студена. Вчера там за 6 часа имам 5 баби и едно попче.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
- gergi83
- научил се да хвърля
през забраната разрешен ли е риболова на одринци
В събота,09.04,от 8.30 до 11.00,от страната на поясите на Баба Илийца нямаше абсолютно никакво кълване.Пробвахме
на мач и фидер-бял,торен,комбинации-нищо.След това отидохме на Плачи дол.На фидер-около 15 шаранета,най-голямото
1,3кг и около 3 кг.таранка.Таксата-10лв,новото-можеш да вземеш 1 шаран между 2-3,5кг.Но като имам предвид колко беше
източен язовира по Коледа явно такива шарани няма и затова сигурно ти разрешават да ги вземеш.Иначе шаранетата къл-
ват на всичко-бял,,сладка царевица/най-вече/,торен,включително е на силиконова царевица на косъм-имам извадени 4,включително
и големият.Поздрави и наслука!
на мач и фидер-бял,торен,комбинации-нищо.След това отидохме на Плачи дол.На фидер-около 15 шаранета,най-голямото
1,3кг и около 3 кг.таранка.Таксата-10лв,новото-можеш да вземеш 1 шаран между 2-3,5кг.Но като имам предвид колко беше
източен язовира по Коледа явно такива шарани няма и затова сигурно ти разрешават да ги вземеш.Иначе шаранетата къл-
ват на всичко-бял,,сладка царевица/най-вече/,торен,включително е на силиконова царевица на косъм-имам извадени 4,включително
и големият.Поздрави и наслука!
Мисля ,че преди няколко години беше разрешен през забраната, надявамсе и през тази същи 

-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Днес бяхме на язовира до с.Минково и съм доволен като цяло. Излиза много червеноперка, таксата е 5 лева за 2 въдици. Нека и другите да пишат и да не ги е страх, че ще им изловят рибата!
Здравейте ,
Идната неделя мисля да посетя Плачи дол - има ли нужда да звъня да питам дали ще има места (при условие че само неделята е почивен ден )?
Риба не искам да вземам , искам да си ловя на плувка или на дъно без значение размера на рибата
Идната неделя мисля да посетя Плачи дол - има ли нужда да звъня да питам дали ще има места (при условие че само неделята е почивен ден )?
Риба не искам да вземам , искам да си ловя на плувка или на дъно без значение размера на рибата
-
- научил се да хвърля
Вероятно ще има места, колега!
-
- новобранец
Някой има ли инфо за малка Смолница. Казват ,че е свободен.Може ли да се лови през забраната.
На Одринци нищо не излиза,явно е изтърмъчен докрай.За шест излета нищо-пълно капо.
На Одринци нищо не излиза,явно е изтърмъчен докрай.За шест излета нищо-пълно капо.
Здравейте ,как е положението на Плачи дол?Дава ли риба в момента язовира?
Малка смолница,само каракуда по много да си направиш кефа на плувка,за мен лично идеално място за семейно събиране,след като падне забраната 01.06 сега не е разрешено там. иначе нещо по интересно не знам едва ли е останало евентуално в тръстиката някое до добро шаранче.На плачи дол тая година имам 4-5 излета доста динамичен риболов се получава всеки път,право на 1 риба между 2-3,5 килограма имам един хванат такъв който ме чака във фризера да го изям някой ден 

Утре мисля да прескоча до Плачи дол .
Ако някой има актуална информация ,нека я сподели.Може и на лични.
Ако някой има актуална информация ,нека я сподели.Може и на лични.
Дайте някакви телефони за Плачи дол( може и на лични ) да звънна преди да тръгна за да знам има ли места