Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Избор на фидер и макара.
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Избор на фидер и макара.
Благодаря ти колега ! Утре ги очаквам да са при мен, нямам търпение да ги пробвам в събота на някое водоемче. След това драскам отзиви. 

- garfield_90
- ще става разбирач
Сподели какъв е избора
на макара и пръчка

Можеш ли да кажеш на каква цена взе Beastmaster с акция 90 гр. и от кой магазин?
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
тук ще я имат скоро:GGGG написа:Можеш ли да кажеш на каква цена взе Beastmaster с акция 90 гр. и от кой магазин?
http://www.megafishing.bg/product/5840/ ... -3-6m.html
И аз съм си я харесал

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- Port_Royal
- разбира нещата
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Здравейте отново колеги,
Вече имам в миналото 2 излета с Шиманото. Фидерът е повече от добър. Много качествени и чувствителни върхове.
Имах слука да извадя само 2 по-големи шарана - и двата по 1,900. Макар че не са много големи, ваденето им
беше голямо удоволствие. Макарата също се представя блестящо. Като цяло съм много доволен от тая комбинация.
Горещо препоръчвам !

Вече имам в миналото 2 излета с Шиманото. Фидерът е повече от добър. Много качествени и чувствителни върхове.
Имах слука да извадя само 2 по-големи шарана - и двата по 1,900. Макар че не са много големи, ваденето им
беше голямо удоволствие. Макарата също се представя блестящо. Като цяло съм много доволен от тая комбинация.
Горещо препоръчвам !

Честито! И на кука