Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Не ти ли е ясно,че къщите няма да бъдат построени? Тая кауза е изгубена за г-н Холандеца. Това сметище и подкарано и няма да бъде спряно. Доколкото знам се копае,налива отдолу с пластове. Ще платят пари на експерти да обясняват как нищо няма да бъде пропуснато към водите. Как и дори нещо да се отече-вижте има километър път и се утаява. Ползата от подобно видео и дискусия по въпроса е евентуално да бъде наистина добре укрепено и изолирано. Ако изобщо се случи... Никъде не съм споменавал,че си младеж. Акцентът върху изказването ти е върху подбудите на г-н Холандеца. А на кой му пука след като показва нашите осрани гащи??? Предлагам да приключим спора. Поздрави
Аз лично съм разтревожен, да има депо за отпадъци, до която и да е река,
Или дере.
Всички помните какво се случи съвсем наскоро във Варна, Мизия, даже и в Бургаско,
Където толкова проливен дъжд пада за година, пък природата реши че може да изсипе 150 литра на квадратен метър за денонощие.
С глобалното затопляне, нещата се променят всяка година, и никой никъде не е застрахован.
Или дере.
Всички помните какво се случи съвсем наскоро във Варна, Мизия, даже и в Бургаско,
Където толкова проливен дъжд пада за година, пък природата реши че може да изсипе 150 литра на квадратен метър за денонощие.
С глобалното затопляне, нещата се променят всяка година, и никой никъде не е застрахован.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги интересна тема отворихте,но повече ме интересува има ли риболов на Шипока и какво е нивото на язовира?
Аз не съм ходил на шипока-незнам.
Нивото се вдига всеки ден сериозно,и на Багера с колите долу вече няма да стане,така че му е време на Шипоченския залив-наслука.
Нивото се вдига всеки ден сериозно,и на Багера с колите долу вече няма да стане,така че му е време на Шипоченския залив-наслука.

Риболовци.
- icefire
- ще става разбирач
Към колегата Veleka : А бе пич , за едно и също нещо ли говориме !?! или ти си гледал друг филм !??
Както писах в по-горният си пост ... то не си струва да го обсъждаме ... започне ли се , то ще се изсипе една клоака , една злост ... кой крив , кой прав...
И то всичко само на думи , и само тук във форума .
Ние сме си такива - неверници , винаги търсиме скрити подбуди .... колкото и аргументирано да ни представят нещата , най-силният аргумент за българина е " ДАЛАВЕРАТА" ......
Всичкото това дебелоочие , липса на морал , липса на човешки ценности което граничи с абсолютно вдебиляване и изродщина , плюс огромната свещенна тъпота и глупост .... Ще доведе до тоталната девалвация на културната ни същност и бит ... пълно унищожение или най-малко завръщане в каменната епоха за човечеството..
Както писах в по-горният си пост ... то не си струва да го обсъждаме ... започне ли се , то ще се изсипе една клоака , една злост ... кой крив , кой прав...
И то всичко само на думи , и само тук във форума .
Ние сме си такива - неверници , винаги търсиме скрити подбуди .... колкото и аргументирано да ни представят нещата , най-силният аргумент за българина е " ДАЛАВЕРАТА" ......
Всичкото това дебелоочие , липса на морал , липса на човешки ценности което граничи с абсолютно вдебиляване и изродщина , плюс огромната свещенна тъпота и глупост .... Ще доведе до тоталната девалвация на културната ни същност и бит ... пълно унищожение или най-малко завръщане в каменната епоха за човечеството..
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
-
- вече хвърля и на тежко
А случайно някой колега да е минавал покрай Шипоченски залив,и ако е да драсне нещо.Имам голямо предчуствие ,че на Шипока се лови платика но няма кой да пише във форума .Няма как миналата година това време на Шипока да не можеше да се паркира а тази да няма никакъв риболов.
- todkata
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги много внимавайте на устието къде си паркирате колите и какво оставяте в тях,мръсната циганска сган самоковска не спи.
Миналата седмица в неделята бях на Шипоченския,ловях с пикер и фидер.Риболова беше много труден.Хванах 3 малки каракудки,5 червеноперчици и 5 уклея.Това бе до обяд и си трьгнах,част от колегите около мен си биха шута преди обед.Времето беше гадно - судено с вятьр а като си трьгвах започна да прикапва.djago1981kn написа:А случайно някой колега да е минавал покрай Шипоченски залив,и ако е да драсне нещо.Имам голямо предчуствие ,че на Шипока се лови платика но няма кой да пише във форума .Няма как миналата година това време на Шипока да не можеше да се паркира а тази да няма никакъв риболов.
На багера излизаха платички не много силно но имаше за забавление , днес до обяд нищо и си трагнахме 

- Прикачени файлове
-
- 13012698_10206185613465558_2048715370588395764_n.jpg (94.12 KiB) Преглеждано 1847 пъти
-
- 13043779_10206192120028218_412826392463709540_n.jpg (203.43 KiB) Преглеждано 1847 пъти
-
- 13012834_10206185614825592_8342912684813163100_n.jpg (95.88 KiB) Преглеждано 1847 пъти
На устието имаше също рибари на палатка.
Дали ловят незнам.

Риболовци.
На бетона на Шипока до два нямаше пипан, след това до шест 8 червеноперки и 5 костура.
и си "посях" едно 12 гр. кралусо с червена антена
и си "посях" едно 12 гр. кралусо с червена антена

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Днеска на устието липсваха платиките. Излета беше много зле.
Като чета май е било посъвместно.
Dimy, вие ли бяхте с големия Patrol, който извади джипа с караваната или беше с лудото субару, дет мина през потопения път с 60?
Като чета май е било посъвместно.
Dimy, вие ли бяхте с големия Patrol, който извади джипа с караваната или беше с лудото субару, дет мина през потопения път с 60?
Е чак с 60
с не повече от 20 минах иначе бяхме заедно с патрула -на един приятел е . Малко след като дойде караваната ние си тръгнахм вече бяхме събрали багажите .
То ако даваше можеше да по останем до 16-17 часа 

- Прикачени файлове
-
- 13020032_1242343485793654_432335071_n.jpg (47.02 KiB) Преглеждано 1663 пъти
-
- на тая кал трябва да се мине точно по пътя иначе може да се затъне в тревата
- 13020454_10206197728408424_954761707_n.jpg (151.81 KiB) Преглеждано 1670 пъти
-
- тук се минава отгоре
- 13022467_10206197734488576_533099024_n.jpg (210.24 KiB) Преглеждано 1670 пъти
-
- ;-)
- 13020629_10206197728528427_1233255171_n.jpg (222.03 KiB) Преглеждано 1670 пъти
На Искъра около устието в събота беше голяма навалица. Риби не видях някой да хваща там, освен дребосъци около дигите. Снимката е в близост до Искъра.
Сладури ,от утре риболова на язовира е забранен / да не изгори някой / 
http://iara.government.bg/wp-content/up ... 654696.pdf

http://iara.government.bg/wp-content/up ... 654696.pdf
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......