Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Деско не очаквай някакъв отговор.Всеки пита никой не споделя после а иначе по гьоловете фул с народ.Аз и затова спрях да споделям а иначе чакам края на месеца да дойде и за щука.Ако те вълнува този риболов ще направим пак нвкой съвместен излет но къде е тайна.
Много си прав колега само питат.
Като отидат за риба и си траят.
Като отидат за риба и си траят.
- jimbeam1992
- новобранец
Май май сте прави за съжаление.....
Спре ли да кълве значи е време ти да клъвнеш!!!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте
На 13.04.2016 Преселка
2х1,200 шаран
1х0,800 шаран
1х0,400 - 0,500 каракуда
1х1,500 - 2,000 сом
Такса 15лв
С нощувка 20лв плюс още една риба
3 въдици
3 риби по избор (сома все още не е разрешен да се взема)
На 13.04.2016 Преселка
2х1,200 шаран
1х0,800 шаран
1х0,400 - 0,500 каракуда
1х1,500 - 2,000 сом
Такса 15лв
С нощувка 20лв плюс още една риба
3 въдици
3 риби по избор (сома все още не е разрешен да се взема)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
днеска бях на водоема след калиманци за цял ден 4 малки таранки и таксата вече е 15лв . утре мисля да забия към одринци ,но не знам дали там рибата е тръгнала.някой за съвместен риболов, без значение къде?
Колега bad_santa a през забраната ще работи ли?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Не знам, ако разбера ще споделяDoncho69 написа:Колега bad_santa a през забраната ще работи ли?
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Благодаря колега.
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днес на 7-ми на николаевка, около 20-тина хубави каракуди на плувка в пипера и още толкова червеноперки. Шаран не видях някой да изкара ама и аз толкова гледах.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравейте колеги. днес посетих язовир Кюлевча (големия). Имаше много колеги, идваха, отиваха си. Целта ми бяха шараните. Уви не хванах нищо освен една каракуда и едно много малко шаранче. Лових на мач, за стръв царевица от консерва, пробвах и на комбинация с бял червей, но ефект нямаше. Захранвах с царевица и сладка захранка. Пробвах и на фидер, но и там нищо. Всички колеги вадеха каракуди с много малки размери....малки, но пък много (ако някой иска да плаща такса за такава риба). Само един колега извади два шарана, ловеше на мач. Според мен за толкова много хора, само един да извади е прекалено малко. Таксата в събота и неделя е 8 лева. Трябва да имате предвид, че в събота и неделя там е голяма лудница, не че пречи на рибите според мен, но пречи на риболовците.
Това е от мен.
Поздрави,
Петър!
Това е от мен.
Поздрави,
Петър!

CATCH AND RELEASE
Да кажа и аз днес за прехваления и много рекламиран Кюлевча. След 20минутно разузнаване напред назад и разпитване , все пак застанах на трофейния уж дето няма под 5 кила. Лових на дъно ,на сладка царевица с 2-3 бели и до обяд изкарах 5-6 риби от 2 кила до 10 . По едно време язовира се препълни ,много гадно , и почнаха да хвърлят върху въдиците ми , а тъкмо бях захранил с топчета <носех цяла кофа>. Исках да търся нещо наистина трофейно, в крайна сметка селяндурите изгониха всичката риба дето си беше пред мен ,и докато не си тръгнаха риболов почти липсваше и за тях също. След 16 часа селяндурите се разотидоха и имах за час и половина още 5-6 добри риби по 6-9 кила. В крайна сметка бях от малкото щастливци дето се борихме с риби . Ако случайно се излъжа пак да отида , ще е в работен ден и без детето , че и заради него изпуснах няколко риби. На големия пълна скръб и трагедия, дадоха по 7 лева по-малко , ама риба не видяха . Оп излъгах , хванаха по някоя 100 грамова таранка.
Що бе колега в рекламите си пускаха снимки на достаголеми риби 18+ и прочие.Имало в нея плюнка 2000 трофейни екземпляра.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И аз днес на Кюлевча на големия-много разочарован.Като на панаир.На дъно нищо нехванах на плувка 100 бр до 12ч каракудки по 100гр.Колегите с които бях единия капо само на дъно на царевица,а другия едно шаранче около кило ,което върнахме и един случайно закъчен толстолоб 2кг.Да добавя нещо важно-първо ни казаха че можем да застанем където решим после ни караха да се местим.Не пускат на целия язовир и става митинг.Много от рибата има червенка-и шарана и каракудата.Уж обявиха 7лв сега станаха 8лв.таксата.Хванах и няколко 50-100гр шаранчета/явно с това са зарибили/.Едва ли скоро ще го посетя.Няма контейнери за боклук по самия язовир.Но са поставили хим.тоалетна.
kasmet
И в Дядо Коледа ли вярваш ,колега
- svetlio86
- ще става разбирач
Миналият понеделник бяхме с колеги на Кюлевча. На големият много каракуда дребна, а на трофейният хубав риболов с риби от 4 до 6 кг! През седмицата е добре ама събота и неделя не ми се мисли на него малкият вир какъв митинг ще е!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира