Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от metoo »

Днес на бобошево нищо, само две риби но за сметка на това имах невероятна слука на фидера. :drinkers:
DSC_0120.JPG
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Тия гадинки все повече се появяват в реката.
emzo
новобранец
новобранец

Мнение от emzo »

Дай боже повече от "гадинките" :shock:
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

По Кюстендилско ври от мрени. Днес бях в Нов чифлик и добре, че взех един фидер. На бента имаше коли, така че отидох над стадиона, или както казва родата - над игрището. Мястото беше грозно, обаче мрени на корем. Не носех живарник и не съм ги броил, но за 4 часа извадих поне 4 - 5 килограма. Към 5 и половина започна да вали, спря, пак почна и към 7 си бих камшика. Чух се с приятели : на Копиловци и на Невестино също е имало отлична слука.
Риба обратно никой не е връщал, което е леко грозно, пълни са с хайвер.
Ето го грозника, малко над селската бара

Изображение
Аватар
ACTEPA
новобранец
новобранец

Мнение от ACTEPA »

Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. Останаха няколко дни до забраната за риболов, а човек не може да се ориентира има или няма риболов по реката в мътната вода.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ACTEPA написа:Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. .
Няма как да се знае кой, къде, кога ще копае и колко ще разкаля-въпрос на късмет. В петък напр, причинителя на калта беше някъде по р .Джерман.... Има си места и пинизи за риболов дори в голяма и възмътна река, но се научават чрез упорито капотиране
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Мътна ли е реката, на което и място да отидеш,няма да е много силен риболова,въобще ако има такъв. :mrgreen:
Аватар
bruno11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bruno11 »

naskobo написа:
ACTEPA написа:Много противоречива информация върви за река Струма в интернет пространството. .
Няма как да се знае кой, къде, кога ще копае и колко ще разкаля-въпрос на късмет. В петък напр, причинителя на калта беше някъде по р .Джерман.... Има си места и пинизи за риболов дори в голяма и възмътна река, но се научават чрез упорито капотиране
Абсолютно съм съгласен с колегата Наско , ден с ден няма ... за съжаление . Примерно вчера някой е ловил на въпросното място утре си капОчино ...
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
icenceto2005
новобранец
новобранец

Мнение от icenceto2005 »

metoo написа:Мътна ли е реката, на което и място да отидеш,няма да е много силен риболова,въобще ако има такъв. :mrgreen:
Недей да твърдиш нещо, за което няма как да бъдеш сигурен. Аз пък ще ти кажа, че в края на миналата седмица е имало много силен риболов по Благоевград. Риби са се ловили и в петък, и в събота та и във ветрилника в неделя.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Не знам, няма да споря. Но едва ли има човек който ходи по редовно от мен по реката.И от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар. :wink:
icenceto2005
новобранец
новобранец

Мнение от icenceto2005 »

metoo написа:........... от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар. :wink:
Определено не са се ловили пръскачи :)
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Реката е голяма и мътна от Кулата до Бобошево, туй от събота следобяд. Като гледам какви дъждове праха едва ли се е подобрила.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
CyberMan
новобранец
новобранец

Мнение от CyberMan »

сега доколкото разбирам над Мурсалево до 1-ви май може да се лови нали така :) то е на почти 500 метра надморска демек при Невестино (550м) става?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

metoo написа:Не знам, няма да споря. Но едва ли има човек който ходи по редовно от мен по реката.И от години не съм виждал някой да прави силен риболов на реката в мътна вода,става въпрос за скобар. :wink:
Та на мътно и лек дож са наи луди даже въпрос е да знаеш къде . Преди 2 години не падна нивото селолето през ден беше мътна
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

CyberMan написа:сега доколкото разбирам над Мурсалево до 1-ви май може да се лови нали така :) то е на почти 500 метра надморска демек при Невестино (550м) става?
Не, не може. Над 500м е чак над с. Ръждавица, Кюстендилско. При Невстино е 445, а при Мурсалево 360. Оставете я на мира реката сега.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”