Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Бай Иван »

Заповедта би трябвало да излезне с днешна дата:
http://iara.government.bg/wp-content/up ... apoved.pdf
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

isavkov написа:колеги, някой има ли актуална информация за платеното на Кривина?
там е тотална скръб. не се пуска риба, разчита се на каквото се завъди евентуално. има няколко шарана из гьола и който реши да се прави шаранджия ама бюджетен вариант ходи там.
слънчак си има доволно. пробит гьол.
you'd better run...
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Следобяд се разходих до Панчарево. Лових от страната на пешеходната алея малко преди бунгалата. Хубаво време, като изключим вятъра. При един от поривите дори ми се образува пукнатина на последното коляно на директната 6-ца. Трудни риби - около 20 дребосъка на шярен червей. Имах много "празни" взимания - хем ситни рибета, хем капризни. Утре, ако не духа, сигурно ще се лови по-добре. Нивото на водата е сравнително ниско.
tonkatabg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tonkatabg »

Има ли някаква Информация за язовир Осиковица ?
Zahariev91
новобранец
новобранец

Мнение от Zahariev91 »

Koлеги, може ли актуално инфо за Герман и Панчарево (платени), излизат ли вече шарани, есетри? Някой? :)
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

приятел е ходил днес
2 шарана набел и царвеца до обед после незнам
vilicvett
новобранец
новобранец

Мнение от vilicvett »

Днес на Веринско много слънце и сравнително слаб риболов. До обяд по някоя пъстърва на торен и на бял и епизодични костури на същата стръв. До мен колега хвана една пъстърва на дъно на сладка царевица . Следобяд пълна скръб- кълванетата замряха напълно. Основно се ловеше пъстърва до садките преди стената.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Николай Ангелов написа:Следобяд се разходих до Панчарево. Лових от страната на пешеходната алея малко преди бунгалата. Хубаво време, като изключим вятъра. При един от поривите дори ми се образува пукнатина на последното коляно на директната 6-ца. Трудни риби - около 20 дребосъка на шярен червей. Имах много "празни" взимания - хем ситни рибета, хем капризни. Утре, ако не духа, сигурно ще се лови по-добре. Нивото на водата е сравнително ниско.
Ееее, това си е супер риболов :D . Аз на гумаджийницата се капотирах. Бяхме с един приятел. Той хвана една бабка и десетина уклея, а аз само гледах и хванах тен :lol: . Сефтето на новото ми столче се провали.
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

След вчерашния злощастен риболов на Искър днес реших да си доизхвърля захранката и червеите при Челопочене.
За 4 часа риболов се получи доста добро дърпане на едри баби с бонус едно платиче.
Изображение

п.п.
Тръцен, можеш спокойно да отваряш новата партида с буркани :lol: .
Zahariev91
новобранец
новобранец

Мнение от Zahariev91 »

bono2 написа:приятел е ходил днес
2 шарана набел и царвеца до обед после незнам
На Панчарево е ходил, или на Герман? :D
Тази година, какви са условията и на 2-та, зарибява ли се, шараните какви размери са?
Моля, ако има някой запознат, да сподели повече информация. :)
jabakuchi
новобранец
новобранец

Мнение от jabakuchi »

Здравейте :) Както обещах да споделя какво съм направил - в събота отидох на Богров. Пристигнах около 8 и 30 и имаше място на около 15 метра от дясната страна на магазинчето. Застанах там, купих пелети и разпънах въдиците. Едната я оставих на ваглер, другата на стационарна плувка. Сложих пелетите и с прашката постоянно захранвах с по 5-10. До обяд нямах пипане. Няколко шарана се извадиха от колегите на дъно, затова реших и аз да пробвам. Леко дънце с 10 грама подвижно олово и косъм. Сложих едно протеиново топче на косъма и отделно пелетка. След 10 тина минути аванса пищеше понеже бях мръднал наляво-надясно. Засичам и започна борбата :) Хубав гол шарко около 11 кг. някъде. Изкефих се, защото за първи път бях за такива големи рибоци :) Като цяло и другите колеги повечето имаха слука. Доловен излет :)
Аватар
isavkov
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от isavkov »

nocalled написа:
isavkov написа:колеги, някой има ли актуална информация за платеното на Кривина?
там е тотална скръб. не се пуска риба, разчита се на каквото се завъди евентуално. има няколко шарана из гьола и който реши да се прави шаранджия ама бюджетен вариант ходи там.
пълна скръб, на която вадят 20-чки :D :D :D
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Bayivan написа:След вчерашния злощастен риболов на Искър днес реших да си доизхвърля захранката и червеите при Челопочене.
За 4 часа риболов се получи доста добро дърпане на едри баби с бонус едно платиче.
Изображение

п.п.
Тръцен, можеш спокойно да отваряш новата партида с буркани :lol: .
Не се вижда снимката,иначе ако е верно както не съм излизал отпуска зимам 10 дена и се залоствам,че зимата бе дълга и фабриката е в застой...добре,че Чируса облавя съседните на нас страни :lol: :fishing11:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ludiqdoctor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ludiqdoctor »

Вчера на Пожарево - прекрасно време, жабешки песни, птички, пчелички, лек ветрец... пълна идилийка. Двама човека за 6 часа по една пъстърва на калпак и над 7 кила каракуда общо. Не видях някой да извади нещо по-шаранесто или поне не се чу. Тук там по някоя пъстръвка.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

isavkov написа:
nocalled написа:
пълна скръб, на която вадят 20-чки :D :D :D
аха, и тоя де събира парите така казва )))
20-ки, 30-ки, само кой не е хвърлил не ги е хванал
you'd better run...
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”