Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Е, тук вече се съгласявам, но пък когато има човек желание да риболовства винаги ще намери начин да го направи. Естествено без да се нарушават забраните 

ИАРА могат да издават отделни заповеди за определени водоеми, ако решат. В случая явно са решили, че рибата вече си хвърля хайвера в Искъра и затова са наложили забрана от по-рано за този язовир. Дано да има контрол, пък тези 10 дни по-рано, здраве да еKire 50 написа:Да прав си,но язовира е над 500м. и ми се струва логично да важи за всички.И без това не остават други водоеми за софийска област.jabakuchi написа:Еми да. Прав съмНад 500 метра от 1-ви май, а това си е отделно за Искър

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Учудваща проява на трезва мисъл от страна (пом)ИАРА...За жалост, неосведомеността и откровената неграмотност на много колеги ще им изиграят много лоша шега...
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Днес на 7-ците 4 амура х 1,5-3,1 кг и 3 шарана х 1,5-2 кг, колегата от дясно 1 шаран х 8 кг и няколко амура х 1 - 2 кг.
JIBKATA написа:Днес на 7-ците 4 амура х 1,5-3,1 кг и 3 шарана х 1,5-2 кг, колегата от дясно 1 шаран х 8 кг и няколко амура х 1 - 2 кг.
Браво ! Разбил си ги !
Ехеее, браво много доволно. Начупили сте ги
Амурите на каква стръв?

колеги кво става със ски влека
- чува ли се нещо, някой ходи ли там
да не са го изпранили

да не са го изпранили

bono2 написа:колеги кво става със ски влека
да не са го изпранили
2 въдици - 20 лева, трета - 5 лева. Повечето хващат по няколко шарана
Кратка информация за езерото Панчарево. Днес следобед между 14.00 и 17.30ч на входа на "бъбрека" имах възможността да направя приличен риболов на уклей. Болшинството рибки бяха с много добри размери и реагираха чудесно на захранката, която им подавах. Риболов на 5м. болонеза, плувка 1гр. и пинки за стръв.
Една снимчица на днешната ми слука.
Една снимчица на днешната ми слука.
Браво, аз утре мисля да се пробвам на стената.Veleka написа:Кратка информация за езерото Панчарево. Днес следобед между 14.00 и 17.30ч на входа на "бъбрека" имах възможността да направя приличен риболов на уклей. Болшинството рибки бяха с много добри размери и реагираха чудесно на захранката, която им подавах. Риболов на 5м. болонеза, плувка 1гр. и пинки за стръв.
- akoto13
- ще става разбирач
Здравейте приятели. Искам да попитам дали Алино е свободен или арендован в момента? Мерси.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Би трябвало да е свободен.
П.п. И аз днес наскубах уклей на стената. Излезнаха и два хубави костура и двийсетина бабушки едната от които трофейна. Всичко е във водата отново с изключение на уклея. Получи се интересен риболов. Искат много фин такъм иначе кълванетата са редки и трудно забележими. Повод 0.08 и кука 20 N. Лових ги с мач и директен на 6 м.
П.п. И аз днес наскубах уклей на стената. Излезнаха и два хубави костура и двийсетина бабушки едната от които трофейна. Всичко е във водата отново с изключение на уклея. Получи се интересен риболов. Искат много фин такъм иначе кълванетата са редки и трудно забележими. Повод 0.08 и кука 20 N. Лових ги с мач и директен на 6 м.
Разбрах , че на Челопечане се получавал не - лош риболов . Някой има ли информация от коя страна по-точно ще е най-удобно да се застане и каква стръв ще е най-ефективна
На Челопечене бяхме вчера, трима души от 06.30 до 14 ч. - 5 бабушки, много слабо. Нямаше помен от каракуда и платика, хората около нас имаха по една перка от сутринта. След обяд около 14 ч. оставихме въдиците в колата и отидохме на разузнаване, но навсякъде положението беше едно и също, На канала успореден на реката имаше много хора, хубави сенки, но и те не хващаха риба. След това се отправихме към Ботунец - нивото на гьола беше нормално /защото ни казаха, че са го източвали/, нямаше рибари около бетонираната част на водоема, а пътя към кулата беше преграден с метална бариера, която беше заварена, така, че коли не могат да преминават. В далечината около тополите имаше 1-2 души, но дали хващаха нещо не знам.