Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
Малко инфо от мен. Баниска е off поне за година . Зарибен с есетра !
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Жалко за Баниска, квото и да си говорим беше добра опция...
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Тук съм си Свилка . С всяка изминала година остава все по малко време за хобито. Ходя на спининг
по експресен риболов. Мислех почивните дни да направя излет, като гледам времето май няма да се получи.Чакам да получа инфо за Звънарци. Истината е ,че няма добър водоем за платена любов. Или поне аз не знам за такъв. Все малки блата с по 100 човека. На Юпер не знам какво става. Има още 10 дена и расперите тръгват 

Всъщност,това е официалното оправдание на новия-стар концесионер.В действителност няма кьорава есетра в язовира.За сметка на това,има нови огради по брега,нов мотел и нещо като ловна колекция от сърни,елени лопатари,муфлони и всякакъв друг добитък.Навежда ме на мисълта,че концесионера вече си го има за бащиния,след като дори е закупил повечето земи наоколо.Малко повече инфо-другата седмица,след като проверя някои неща.MiTKo_Fisher написа:Малко инфо от мен. Баниска е off поне за година . Зарибен с есетра !
П.П. Звънарци не е разрешен тази година.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- трапера
- сериозен играч
MiTKo_Fisher написа:Тук съм си Свилка . С всяка изминала година остава все по малко време за хобито....

А аз ходя на риба от година на година-като се върна отпуска.... Две години се връщам по време на забраната, но тая ще си идвам Юли-Август та мисля да атакувам Дунава.
Поздрави.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
По добре Свилка. От 2006 Всяка година ходя на Йовкоци и все по зле и по зле. На Жребчево не е по различно на Тича миналата година направихме не лош излет с доста платики но тази година уж са ограничили местата за риболов. За Бели лом няма какво да кажа ( граби народа с пълни шепи ). Та най добре си е на реката. Капризна или не поне пълна с много неизвестни
.
Колега относно Баниска инфото е реално. Мотел си има от доста време огради също. Няма какво да направим ние редовите риболовци. Аз лично съм израстна покрай този язовир и за мен това е най добрата дестинация за платен риболов около Русе
Ето кмета зариби Текето с тревопасни ще ги мъчим там. След изминалата година нещата се подобряват на това езеро. Все повече хора се съобразяват с правилата. Миналата година се извади доста разнородна риба.Трофейни бяха само толупите . Контрола е позатегнат , няма bait boat
и риба се дърпа и от ръка стига да захраниш подобаващо. Ще видим новия сезон какво ще е положението. В неделя съм на Красен ще споделя инфо !

Колега относно Баниска инфото е реално. Мотел си има от доста време огради също. Няма какво да направим ние редовите риболовци. Аз лично съм израстна покрай този язовир и за мен това е най добрата дестинация за платен риболов около Русе

Аз мисля утре да мръдна до Каран Върбовка. Ще споделя после.
Митак, чакам инфото от Красен с интерес. Досега не съм ходил там.
В неделя го дават да вали.
Митак, чакам инфото от Красен с интерес. Досега не съм ходил там.
В неделя го дават да вали.
ИНФО ЗА.
с, ЗВАНАРЦИ 10лв 1 ПРЬЧКА РИБА НЕ СЕ ПЛАЩА, с, Юпер обран бостан
На Карана - само дребни таранки, успях да зашия 60бр. + 10тина дребни шаранчета (под 200гр.).
Нищо по-едро. Държах цял ден и една на царевица - нищо.....
Нищо по-едро. Държах цял ден и една на царевица - нищо.....
Колега сигурен ли си за Звънарци, щото по горе писаха, че тази година нямало да го пускат?sevgin65 написа:ИНФО ЗА.
100% . NO ILIZAT SHARANCETA OT 600 DO 800.gr
Колеги някой има ли информация за Чифлика?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Един колега ходи на чифлика и каза, че нивото му е много ниско и излизат много дребни таранки...явно предните собственици са го изпуснали, за да могат да извадят всичко по-едро.murade написа:Колеги някой има ли информация за Чифлика?
Благодаря предварително
Благодаря колега, а таранки знаеш ли дали излизат?sevgin65 написа:100% . NO ILIZAT SHARANCETA OT 600 DO 800.gr