Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Дайте мнение за formax sherman distance carp 8000
Модератор: sapuna
Дайте мнение за formax sherman distance carp 8000
На кратко тва е новия модел шаранджийски байтрънър на формакс модел 2016.
Та вниманието ми се спря именно на модела 8000, по мое мнение доста стабилна лебедка, голяма мощна с дълбока щпула ( тук да си призная не съм много очарован
, върти леко , както при повечето формакси така и при този аванса е като часовников механизъм фин и много точен,
метална държка и клипс на шпулата.
До известна степен макарата прилична много на Daiwa Infinity XBR , може би няма нищо случайно
Теглото и е леко притеснително цели 808 грама, но явно има матриал в нея, не са спестили нищо с пласмаса освен капачета отстрани,
но все пак не е никак лека .
Размер 7000 е доста по малък, честно казано бързо загубих интерес там,
Ще се радвам някой да сподели мнение ползва ли тази макара и какви са неговите впечатления
Та вниманието ми се спря именно на модела 8000, по мое мнение доста стабилна лебедка, голяма мощна с дълбока щпула ( тук да си призная не съм много очарован

метална държка и клипс на шпулата.
До известна степен макарата прилична много на Daiwa Infinity XBR , може би няма нищо случайно

Теглото и е леко притеснително цели 808 грама, но явно има матриал в нея, не са спестили нищо с пласмаса освен капачета отстрани,
но все пак не е никак лека .
Размер 7000 е доста по малък, честно казано бързо загубих интерес там,
Ще се радвам някой да сподели мнение ползва ли тази макара и какви са неговите впечатления
- Прикачени файлове
-
- 34.jpg (7.17 KiB) Преглеждано 3213 пъти
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Дайте мнение за formax sherman distance carp 8000
800gr е ужасно много... :-/
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Ванка, има щангисти!isavkov написа:800gr е ужасно много... :-/
Поради тази причина, не си везх и ББЛЦ, теглото!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Ами нито е много нито е малко ...
За справка само мога да кажа че една от най извесните и здрави макари Окума аксеон 10000 тежи 772 гр
Но все пак говорех за качеството на самата макара + - някой грам не са чак до там проблемните
За справка само мога да кажа че една от най извесните и здрави макари Окума аксеон 10000 тежи 772 гр
Но все пак говорех за качеството на самата макара + - някой грам не са чак до там проблемните
Никой ли не е ползвал,макарата ?Питам,защото ми е интересно реално мнение.
-
- разбира нещата
Таааа ......... какво казваш за лукумата ?Slavi_82 написа: една от най извесните и здрави макари Окума аксеон 10000
По темата ! Макарата отвън изглежда здрава и масивна , а от вътре....... само който я е отварял знае .

Не мисля че формакс ще се изложат. Но лично аз се спрях на друг модел макари които са ми финасово по изгодни.
За сега нямам възможност да се изхвърлям с по голяма сума защото закупих 3 броя макари
За сега нямам възможност да се изхвърлям с по голяма сума защото закупих 3 броя макари
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
какво си взе ако не е тайна?Slavi_82 написа:Не мисля че формакс ще се изложат. Но лично аз се спрях на друг модел макари които са ми финасово по изгодни.
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
3 диамант алб + риболовен билет за половин година 160 лв общоisavkov написа:какво си взе ако не е тайна?Slavi_82 написа:Не мисля че формакс ще се изложат. Но лично аз се спрях на друг модел макари които са ми финасово по изгодни.

http://www.nasluka-shop.com/makari/pred ... -8000.html
Лично говорих с човек който ги ползва същите на осако и 3-4 сезона нямат грешка

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Баси ,вярно ли великаните от Осако се излагат да копират Диамант?Slavi_82 написа: ползва същите на осако и 3-4 сезона нямат грешка
За справка само - XW 8000 3бр. + годишен билет = 145лв

- hshopov
- разбира нещата
Славе май си се прецакал д.баsapuna написа:Баси ,вярно ли великаните от Осако се излагат да копират Диамант?Slavi_82 написа: ползва същите на осако и 3-4 сезона нямат грешка

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Не вярвам гледах ги лично преди да ги купя в един магазин нямат грешка и никакви луфтовеhshopov написа:Славе май си се прецакал д.баsapuna написа:Баси ,вярно ли великаните от Осако се излагат да копират Диамант?Slavi_82 написа: ползва същите на осако и 3-4 сезона нямат грешка

И да въпросните макари са Осако ХW 8000 с други надписи

по добри

И да с 15% отстъпка при изваждането на риболовен билет хем билета ми е без пари хем цената им пада под 50 лв за макара

Все пак и аз като всички останали си се разполагам според чергата

- hshopov
- разбира нещата
Славе ама той Сапуна никога не е твърдял, че ФЛ са нещо по различно бе...напротив! Разликата е в гаранцията( такава, вяраваш или не, има,а как Сапуна я изпълнява си е негова работата)! Билета...билетаааа,Славеее...за него,викам,че си се прецакал бе хихи!
Да преебах се че е за половин годинаhshopov написа:Славе ама той Сапуна никога не е твърдял, че ФЛ са нещо по различно бе...напротив! Разликата е в гаранцията( такава, вяраваш или не, има,а как Сапуна я изпълнява си е негова работата)! Билета...билетаааа,Славеее...за него,викам,че си се прецакал бе хихи!

Зимата няма да ловя видяло се е

Даже и доставката ми е безплатна

Иначе макарите са над 2 кила

- hshopov
- разбира нещата
Дай линк на лично за рибалката( сериозно), че и аз съм един пишман рибар...Slavi_82 написа:Да преебах се че е за половин годинаhshopov написа:Славе ама той Сапуна никога не е твърдял, че ФЛ са нещо по различно бе...напротив! Разликата е в гаранцията( такава, вяраваш или не, има,а как Сапуна я изпълнява си е негова работата)! Билета...билетаааа,Славеее...за него,викам,че си се прецакал бе хихи!
Зимата няма да ловя видяло се еЗа тогава имам руская рибалка
Даже и доставката ми е безплатна
Иначе макарите са над 2 кила