Ugly Stick

Модератори: Павел Иванов, sestrata

g-zen
новобранец
новобранец

Ugly Stick

Мнение от g-zen »

Здравейте, колеги, ориентирал съм се да си взимам въдица за спининг, но се колебая.
Насочил съм се към Shakespeare Ugly Stick Custom Graphite, но се чудя дали да взема Light или Medium. Тъй като не са ми много ясни работите, а ми казаха, че тук могат да ми помогнат, реших да се допитам до вас коя е по-удачна. Смятам да ловя главно костур, бяла риба и кефал, инцидентно и щука. Първо се насочих към Light, ама дали няма да се окаже твърде мека? Смятам да ловя със сравнително леки примамки до 10-15 грама.
П.П. Акцията на Light e 10-25, a на Medium - 15-40.
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ugly Stick

Мнение от ЗАЕКА »

дай снимки :lol: :lol:
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

g-zen
новобранец
новобранец

Мнение от g-zen »

Снимки ли? Има цял интернет, мамка му :lol:
П.П. Питам конкретно за тази въдица. ;)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Определено 15-40 за тези риби.
Изображение
Аватар
mandy73
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mandy73 »

Ako ще ловиш основно костур и кефал, по-добре Light. Все пак няма универсална пръчка. А пък и щом посочваш примамки с такова тегло, мисля че сам даваш отговор на въпроса си.
Troli

Мнение от Troli »

С "лайт",ще мяташ по-надалеко.За 2.10 или 2.40 става въпрос?
g-zen
новобранец
новобранец

Мнение от g-zen »

Метнал съм се по-скоро на 2.70. Причината да се колебая между лайт и медиум е, че според един приятел ще е твърде мека за бяла риба или щука.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

ribar4e_92 написа:дай снимки :lol: :lol:
Незнаех, че по снимките се определя коя пръчка за каква риба е :twisted:
Рибарче стига безмислени постове, не ми е работа, но не се въздържах тоя път.
Смятам да ловя със сравнително леки примамки до 10-15 грама.
П.П. Акцията на Light e 10-25, a на Medium - 15-40.

Колега мисля, че 10-25 е твоята пръчка, само че за щуките, особено ако са по големички ще е малко екшън :wink:
Що се отнася до марката, не съм имал такъв спининг, но предпалагам че си струва парите.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

g-zen написа:Метнал съм се по-скоро на 2.70. Причината да се колебая между лайт и медиум е, че според един приятел ще е твърде мека за бяла риба или щука.
Правилно ти е казал приятела!И аз съм с 2.70м. 15-30 и даже си влача с нея и няма ядове.А за кефал и костур също става ,ако кълват /да са на кеф/ :wink: Е по-леките примамки ще ги хвърляш по -близо малко ,но пълно щастие няма.
п.с.Моята е друга марка ,но това не е толкова важно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Пръчката е много-добра и яка!Трябва преди да избереш между двете,да си наясно с макарата и влакното,монофил или брайд?Най-важно е такъма да стане хармоничен,за да ти е кеф! :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Troli

Мнение от Troli »

Павел Иванов написа:Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !
На мен ми е интересно "защо" е "кофти"?Рекламират го,като най-продавания в Щатите и е на двойна цена на модела-Трион? :roll:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Troli написа:
Павел Иванов написа:Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !
На мен ми е интересно "защо" е "кофти"?Рекламират го,като най-продавания в Щатите и е на двойна цена на модела-Трион? :roll:
Ъглито е по технология по която не се чупи и не се предава!!!!! Рекс Хънт постоянно лови само с "ъглита" ония големи муцуни , да не се чудите с кво лови- лови с "ъглита" :!:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

IDA написа:
Troli написа:
Ъглито е по технология по която не се чупи и не се предава!!!!! Рекс Хънт постоянно лови само с "ъглита" ония големи муцуни , да не се чудите с кво лови- лови с "ъглита" :!:
Тежка пръчка,имах 15-40гр-вата.А пък за река е лигава и средната акция.За тия пари прегледай Филстарите.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”