Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Ugly Stick
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Ugly Stick
Здравейте, колеги, ориентирал съм се да си взимам въдица за спининг, но се колебая.
Насочил съм се към Shakespeare Ugly Stick Custom Graphite, но се чудя дали да взема Light или Medium. Тъй като не са ми много ясни работите, а ми казаха, че тук могат да ми помогнат, реших да се допитам до вас коя е по-удачна. Смятам да ловя главно костур, бяла риба и кефал, инцидентно и щука. Първо се насочих към Light, ама дали няма да се окаже твърде мека? Смятам да ловя със сравнително леки примамки до 10-15 грама.
П.П. Акцията на Light e 10-25, a на Medium - 15-40.
Насочил съм се към Shakespeare Ugly Stick Custom Graphite, но се чудя дали да взема Light или Medium. Тъй като не са ми много ясни работите, а ми казаха, че тук могат да ми помогнат, реших да се допитам до вас коя е по-удачна. Смятам да ловя главно костур, бяла риба и кефал, инцидентно и щука. Първо се насочих към Light, ама дали няма да се окаже твърде мека? Смятам да ловя със сравнително леки примамки до 10-15 грама.
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: Ugly Stick
дай снимки

Снимки ли? Има цял интернет, мамка му 
П.П. Питам конкретно за тази въдица.

П.П. Питам конкретно за тази въдица.

- mandy73
- новобранец
- Обратна връзка:
Ako ще ловиш основно костур и кефал, по-добре Light. Все пак няма универсална пръчка. А пък и щом посочваш примамки с такова тегло, мисля че сам даваш отговор на въпроса си.
С "лайт",ще мяташ по-надалеко.За 2.10 или 2.40 става въпрос?
Метнал съм се по-скоро на 2.70. Причината да се колебая между лайт и медиум е, че според един приятел ще е твърде мека за бяла риба или щука.
- indalo
- фен клуб-скобар
Незнаех, че по снимките се определя коя пръчка за каква риба еribar4e_92 написа:дай снимки![]()

Рибарче стига безмислени постове, не ми е работа, но не се въздържах тоя път.
Смятам да ловя със сравнително леки примамки до 10-15 грама.
Колега мисля, че 10-25 е твоята пръчка, само че за щуките, особено ако са по големички ще е малко екшън

Що се отнася до марката, не съм имал такъв спининг, но предпалагам че си струва парите.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- MITKO70
- кандидат преподавател
Правилно ти е казал приятела!И аз съм с 2.70м. 15-30 и даже си влача с нея и няма ядове.А за кефал и костур също става ,ако кълват /да са на кеф/g-zen написа:Метнал съм се по-скоро на 2.70. Причината да се колебая между лайт и медиум е, че според един приятел ще е твърде мека за бяла риба или щука.

п.с.Моята е друга марка ,но това не е толкова важно.
Всичко може,но не всеки го можe.

Пръчката е много-добра и яка!Трябва преди да избереш между двете,да си наясно с макарата и влакното,монофил или брайд?Най-важно е такъма да стане хармоничен,за да ти е кеф! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
На мен ми е интересно "защо" е "кофти"?Рекламират го,като най-продавания в Щатите и е на двойна цена на модела-Трион?Павел Иванов написа:Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !

-
- учете се от него
Ъглито е по технология по която не се чупи и не се предава!!!!! Рекс Хънт постоянно лови само с "ъглита" ония големи муцуни , да не се чудите с кво лови- лови с "ъглита"Troli написа:На мен ми е интересно "защо" е "кофти"?Рекламират го,като най-продавания в Щатите и е на двойна цена на модела-Трион?Павел Иванов написа:Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тежка пръчка,имах 15-40гр-вата.А пък за река е лигава и средната акция.За тия пари прегледай Филстарите.IDA написа:Ъглито е по технология по която не се чупи и не се предава!!!!! Рекс Хънт постоянно лови само с "ъглита" ония големи муцуни , да не се чудите с кво лови- лови с "ъглита"Troli написа:На мен ми е интересно "защо" е "кофти"?Рекламират го,като най-продавания в Щатите и е на двойна цена на модела-Трион?Павел Иванов написа:Заеби го тва Ъгли ! За мен лично това е най-кофти гегата за спининг от брега за парите си но всеки с мнението си ! Ако ти е зор баш на Шекспир да се фърлиш взимай си едно такова - http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6467 - на 2.40 и си готов !
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....