Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Молба
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Молба
Снимката няма естетика!Никъде не съм подчертал,че рибата е уловена с мрежи.Подразни ме начинът на представяне!moriak1 написа:Мисля, че мрежаря и снимката е едно.Поне така ми остана в акъла.КИРО написа:Иване,обявите за мрежи в магазина,но не знам що му се нахвърлиха на това момче с двете риби.
Майстор е,хванал ги,кое му е лошото.Сапуне,като утрепеш 3 диви свине,геройство ли е,да те питам,а ми го даваш този за пример.Мисля,че си имал друго в предвид,но я го обясни,че не си такъв доколкото си имам мнение за теб.
Едно е да снимаш червеноперка в мивката,малко по грозно е разпран амур или сом,но обезглавен шаран ...това е отвратително!
Да не зачекваме пак старата тема за месарството,да не ровим по галериите на колегите и да търсим компромати,а всеки да си направи самопреценка!Доста грозотия има по тези страници.Не мислите ли,че е време да я поразчистим?!?!?
- SILVESTER
- ще става разбирач
Идеята ми при пускането на темата беше,че сме сайт за спортен и любителски риболов,и пропагандираме против браконерството,и не е допустимо да има такива обяви.
Имаше идея от страна на фиксера да се наберат нови модератори за новините и т.н..
Няма да е лошо, и някой да поглежда и поразчиства некоректните обяви,защото се излагаме както вече казах,и то на началната страница.
А относно това дали са подходящи за промишлен риболов-незнам
,за това трябва да има модератор който да преценява.
А пък те си продължават:
http://ann.nariba.com/annshow/sell/6/3744.html
И честно да ви кажа,едва ли ще се използват за нормален промишлен риболов,все си мисля че пак някой ще обезрибява някой гьол.
Имаше идея от страна на фиксера да се наберат нови модератори за новините и т.н..
Няма да е лошо, и някой да поглежда и поразчиства некоректните обяви,защото се излагаме както вече казах,и то на началната страница.
А относно това дали са подходящи за промишлен риболов-незнам

А пък те си продължават:
И честно да ви кажа,едва ли ще се използват за нормален промишлен риболов,все си мисля че пак някой ще обезрибява някой гьол.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сапуне,така си и знаех,че нещо има.Чисти каквото намериш за необходимо,аз съм за.SILVESTER,прав си също така за мрежите,не е този форума,където ще става такава търговийка.
- Моряка
- кандидат преподавател
Така или иначе законния мрежарски занаят си го има във Варна ,и въпроса е има ли място във Професионален риболов,и изобщо в На Риба или не.Интересно ми е щото досега не съм пускал мрежа, а излиза ,че защитавам мрежарите .SILVESTER написа:Идеята ми при пускането на темата беше,че сме сайт за спортен и любителски риболов,и пропагандираме против браконерството,и не е допустимо да има такива обяви.
А относно това дали са подходящи за промишлен риболов-незнам,за това трябва да има модератор който да преценява.
А пък те си продължават:
А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Също ги защитавам,на някои от тези хора това им е работния ден.Абе бях писал нещо по този въпрос,но не можах да го намеря.
НО,за мен има разлика за мрежите в Черно море,и по водоемите.Морето не можеш да го обградиш навсякъде,пък и там пак чакаш нещо да влезе,а във вътрешните водоеми рибата няма шанс.
А в морето сам не можеш да пускаш мрежа,най малко двама.Това го пробвах преди 18г,затова не ми се занимава,един път ми стига.Жената беше се уплашила,дали въобще ще се приберем."Друга бира".
НО,за мен има разлика за мрежите в Черно море,и по водоемите.Морето не можеш да го обградиш навсякъде,пък и там пак чакаш нещо да влезе,а във вътрешните водоеми рибата няма шанс.
А в морето сам не можеш да пускаш мрежа,най малко двама.Това го пробвах преди 18г,затова не ми се занимава,един път ми стига.Жената беше се уплашила,дали въобще ще се приберем."Друга бира".