Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Добър ден ,някой знае ли как се стига до старите корита на р. Янтра в близост до Бяла ,и дали има някакъв риболов там в момента .Благодаря.
Автимово , прясно инфо, от 7.00 до14 една таранка--(300-400), без брои попчета , 10бр слънчевки, 7-8 бели рибки (2пръста размер) стръв бял, торен, жито, качамак, царевица. Арендатор не се появи.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
След гара Бяла, подминаваш разклона за София и малко след това има отбивка в дясно. Може да продължиш и малко преди Полско Косово има друга отбивка в дясно през ж.п. прелез . От там се стига до друга корекцияkrassi75 написа:Добър ден ,някой знае ли как се стига до старите корита на р. Янтра в близост до Бяла ,и дали има някакъв риболов там в момента .Благодаря.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Колега за Антимово ли става въпрос за големия язовир!sinbad написа:Автимово , прясно инфо, от 7.00 до14 една таранка--(300-400), без брои попчета , 10бр слънчевки, 7-8 бели рибки (2пръста размер) стръв бял, торен, жито, качамак, царевица. Арендатор не се появи.
На Красен мноооооого обран ...Уж имало шаран по 3-4 кг ама само в сънищата на арендатора явно.Иначе е 5 лв на сопа без ограничения .Всяка седмица два пъти пътувам към Плевен ,гледам на Бяла на коритата има доста коли ,явно става някакъв риболов .
-
- новобранец
Някой има ли инфо за язовир Масларево?
ivodr800s написа:Колега за Антимово ли става въпрос за големия язовир!sinbad написа:Автимово , прясно инфо, от 7.00 до14 една таранка--(300-400), без брои попчета , 10бр слънчевки, 7-8 бели рибки (2пръста размер) стръв бял, торен, жито, качамак, царевица. Арендатор не се появи.
Не , за малкия става -(арендования)думаivodr800s написа:Колега за Антимово ли става въпрос за големия язовир!sinbad написа:Автимово , прясно инфо, от 7.00 до14 една таранка--(300-400), без брои попчета , 10бр слънчевки, 7-8 бели рибки (2пръста размер) стръв бял, торен, жито, качамак, царевица. Арендатор не се появи.
Големият е забранен
-
- новобранец
Някой скоро да е ходил на Тетово да сподели как е там
[quote="provocative1"]Някой скоро да е ходил на Тетово да сподели как е там[/qu
Здравейте колеги, сега се регистрирам, но отдавна съм по язовирите
За Тетово знам ,че все още недава. Обажда се през час- два, иначе таранката там си заслужава. Виждал съм по 700-800гр. Той по принцип е капризен водоем дори и през лятото. Лично бях на Красен, много е зле работата. Според мен водата е студена още, пък и времето е шантаво. Арендатора от 3 години го слушам как вчера са хванали 5 шарана над 2кг. Винаги е вчера. За Пет Кладенци чух че, върви много дребна таранка. Ама много върви и е много дребна. Миналата година за 4 часа с 2 телескопа извадихме 10 кг. Сега било същото. За съжаление според мен от година на година става по-зле. Рибарите в Русе спряха и да лъжат вече.
Ако някой знае къде наистина има риба моля да сподели. Между другото интересувам се какво е положението на яз. Бойка и Батица? Имам добри спомени от там за съжаление преди десетина години.
Здравейте колеги, сега се регистрирам, но отдавна съм по язовирите

За Тетово знам ,че все още недава. Обажда се през час- два, иначе таранката там си заслужава. Виждал съм по 700-800гр. Той по принцип е капризен водоем дори и през лятото. Лично бях на Красен, много е зле работата. Според мен водата е студена още, пък и времето е шантаво. Арендатора от 3 години го слушам как вчера са хванали 5 шарана над 2кг. Винаги е вчера. За Пет Кладенци чух че, върви много дребна таранка. Ама много върви и е много дребна. Миналата година за 4 часа с 2 телескопа извадихме 10 кг. Сега било същото. За съжаление според мен от година на година става по-зле. Рибарите в Русе спряха и да лъжат вече.
Ако някой знае къде наистина има риба моля да сподели. Между другото интересувам се какво е положението на яз. Бойка и Батица? Имам добри спомени от там за съжаление преди десетина години.
-
- вече хвърля и на тежко
На долна студена излизат амурчета по 3-4кг.Такса 3 лева.
-
- сериозен играч
Бойка или както се казва сега Лом Черковна е забранен от няколко години.Това беше една от добрите дестинации,но за съжаление забранените язовири стават все по-вечеteodor111 написа:. Между другото интересувам се какво е положението на яз. Бойка и Батица? Имам добри спомени от там за съжаление преди десетина години.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
mmirchev71 - малко по-подробно инфо?
-
- вече хвърля и на тежко
3лв. Такса сопи колкото имаш вземат на 3царевички боднати на кука,на косъм неще.хванах ги на фидер, захранка няква зелена на тримар,куките малки едва побират 3 царевични от консерва.и стрелба с прашка.
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Да раздвижим малко темата

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката