Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аз стигнах до една пещера, сега си платих и влизаме семейно.

Риболовци.
- трапера
- сериозен играч
Има, имааАчо ♣ написа: Дълга е, няма как да стане.....!

Ко беше то пръчлето, боло около 4те метра ли

То и аз така- не и говоря, ама въобщеКрасимир Атанасов написа:Да и кажеш,че съм и сърдит и няма да и говоря повече!

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Да!трапера написа:...............Ко беше то пръчлето, боло около 4те метра ли......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ачо ♣ написа:Някаква завист ли "надушвам"???GODzillata написа:............................Те така, като место ряпа, дърпате въдицата, докле излезе снатката: .................![]()
Завист ли?

За споената снадка?!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Злорадствай и пирувай "враг мой".....постигна целта си!!!GODzillata написа:.......За споената снадка?!

Няма нужда вече да опитвам- счупих я............

И да знаеш, че пак ще ловя повече риба от теб!!!!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Муахаха...стига рива за 5 лева!Ачо ♣ написа: И да знаеш, че пак ще ловя повече риба от теб!!!!!!

То секи лови повече от мен, така че не е неква хвалба.

- Павел Иванов
Бах ти и щуката , кът се запънала да не оди на тъщата у тиганя и тъй цели три часа ама накрая ойде
Докато на вчерашната и оняденшната им требваха около трийсе , четирийсе минути да излаат от водата , при това с включено позициониране и изследване , тая ме измъчи , ама нал съм "зет като мед" стоически въртех докът я уловим
Мани друго ами запъртък сравнение с прежните две . Те беха малце над кило и половина , тая едва връзваше килото , ама важното е , че угодих на тъщата
Тъй , тоя гьол го спирам поне до есента , ако и да съм на сто процента сигурен , че останаа барем още две щуки .
Ангеле , кът неможа да ме изчакаш та да те отвора къ да си опраиш гегата тъй ще страдаш ся . Инак за другият път да си знаеш , зимаш у една марля уед , или ползваш директно от тия пликчета къде в тех си се прави леда , омотаваш около заклиненото , пиеш една ракия , отмотаваш и разклинваш . Та да си знаеш за другият път .

Ангеле , кът неможа да ме изчакаш та да те отвора къ да си опраиш гегата тъй ще страдаш ся . Инак за другият път да си знаеш , зимаш у една марля уед , или ползваш директно от тия пликчета къде в тех си се прави леда , омотаваш около заклиненото , пиеш една ракия , отмотаваш и разклинваш . Та да си знаеш за другият път .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
И ти с т`ва се гордееш!?GODzillata написа:................То секи лови повече от мен, така че не е неква хвалба. ...........

И какво правиш тогава в риболовния форум, я марш тук

Павле, за следващата ще знам!Павел Иванов написа:......... . Та да си знаеш за другият път .

Аз не се ядосвам и не страдам много, много щот го очаквах. Даже много време ми служи въпросната сопичка, беше изключително нежна и е цяло чудо, че изтрая толкова време!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
След охлаждане пак щеше да я сцепиш понеже пак щеше да и трябва "разтриване"!
Просто не си го правил преди и затова така!
Ако беше извадил пъстървите от фризера за да има място да я сложиш както ти казах,това нямаше да стане!
И все си мисля,че си натискал като преса за да я скършиш от втората снадка!
Понеже начина който аз ти описах,би трябвало да отскача леко нагоре.
Пиши я на пясъка както ние в бургаззе казваме и не я мисли.
Просто не си го правил преди и затова така!
Ако беше извадил пъстървите от фризера за да има място да я сложиш както ти казах,това нямаше да стане!
И все си мисля,че си натискал като преса за да я скършиш от втората снадка!
Понеже начина който аз ти описах,би трябвало да отскача леко нагоре.
Пиши я на пясъка както ние в бургаззе казваме и не я мисли.
Там е проблема Краси, че не отскачаше. После, като развих тапата отдолу видях, че има около 40 самниметра гумен тампон, в който опира последната снадка, нещо, като амортисьор!Красимир Атанасов написа:....Понеже начина който аз ти описах,би трябвало да отскача леко нагоре.
Абе...заеби я, имам резервна и пак ще продължа да си ловкам пъстървичките, тази ми беше нещо, като талисман!
В тоя живот няма нищо вечно и най-малко ще трябва да съжаляваме за някаква гега!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ти долу гумата я остави.
Първите снадки въобще не се опират в нея,особено не и в разгънато положение!
Ако си намотал тиксо под водача на втората снадка, то практически не би трябвало да има натоварване там,а ти точно там как я счупи?Тиксото се слага третата вече снадка да не избие водача на втората,абе стана сложно заеби....
Първите снадки въобще не се опират в нея,особено не и в разгънато положение!
Ако си намотал тиксо под водача на втората снадка, то практически не би трябвало да има натоварване там,а ти точно там как я счупи?Тиксото се слага третата вече снадка да не избие водача на втората,абе стана сложно заеби....
- Павел Иванов
Ще я сцепи ако умота върху самото заклинено , а не около него както споменах по-горе . Демек умотва се по-тънката част преди самата снадка и се оставя така известно време в хоризонтално положение , една ракия ако не я пие на екс . Тъй по-тънката част изстива малце по-бърже от по-широката и се свива малко повече , или достатъчно за да излезе . После веднага подсушава натърква с молив самата снадка и вече нанай си заклинване . Това , натъркването с графит ако се прави регулярно от време на време профилактично , по принцип ще се избягват бъдещи заклинвания .Красимир Атанасов написа:След охлаждане пак щеше да я сцепиш понеже пак щеше да и трябва "разтриване"!....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
А ти да си не мислиш, че е била кой знае каква качествена сопа от качествен карбон- пълно китайски менте, така че нищо чудно няма. Преди време пак беше"реанимирана" по друг повод. Просто и е дошъл краят.Красимир Атанасов написа:.........,а ти точно там как я счупи?Тиксото се слага третата вече снадка да не избие водача на втората,а....

И аз, като българските футболисти след поредния загубен мач, ще кажа:
-Ще си извлечем поуки, гледаме и вървим смело напред!

- GODzillata
Ачо ♣ написа:А ти да си не мислиш, че е била кой знае каква качествена сопа...
Aaaaa.....дойдоме си значи на те това:

GODzillata написа:Така или иначе таа пръчака ставаше само за колец за домати.![]()