Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Върбица
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Язовир Върбица
Здрастиии,
Както винаги, в раздела, темата е за да се похваля.
Този път ще се фукам повече с нова придобивка и по-малко със самия риболов, тъй като гьола е платен и пълен с риба.
Едва ли ще впечатля някой, с това, че съм ги разбил, но все пак, ако някой се интересува от язовира -
6лв на въдица,
живарниците са забранени
шаран, амур, каракуда, платика, американски сомчета, дебели баби и разни други
* най-успешни са рибни захранки
Та по същество, цяла зима обикалям по магазини за материали, чертая на малки листчета, стържа с ножовка и най-после съм горд собственик на платформа за под платформата.

Страшна красота, ръчна изработка, първо качество
Не мога да си представя по-приятен начин да падна във водата, но какво пък.

Още малко..

Сега е момента за къпането..

Оказа се, че чудото работи идеално. Издържа ме, не се клати и е супер удобно.
Строежа продължи

И най-после е време за риболов.

Страшен кеф, направо не знам, как съм ловил риба досега.
Шараните бяха капризни и подозрителни към новия остров в язовира и не се приближаваха на по-малко от 9 метра от мен, но каракудите и бабушките се настаниха буквално под краката ми и се ловяха на метър пред платформата. Хванах и една каракуда зад мен. Малко е странно да ловиш зад гърба си, ама ще свикна
Чао.
Както винаги, в раздела, темата е за да се похваля.
Този път ще се фукам повече с нова придобивка и по-малко със самия риболов, тъй като гьола е платен и пълен с риба.
Едва ли ще впечатля някой, с това, че съм ги разбил, но все пак, ако някой се интересува от язовира -
6лв на въдица,
живарниците са забранени
шаран, амур, каракуда, платика, американски сомчета, дебели баби и разни други
* най-успешни са рибни захранки
Та по същество, цяла зима обикалям по магазини за материали, чертая на малки листчета, стържа с ножовка и най-после съм горд собственик на платформа за под платформата.

Страшна красота, ръчна изработка, първо качество

Не мога да си представя по-приятен начин да падна във водата, но какво пък.

Още малко..

Сега е момента за къпането..

Оказа се, че чудото работи идеално. Издържа ме, не се клати и е супер удобно.
Строежа продължи

И най-после е време за риболов.

Страшен кеф, направо не знам, как съм ловил риба досега.

Шараните бяха капризни и подозрителни към новия остров в язовира и не се приближаваха на по-малко от 9 метра от мен, но каракудите и бабушките се настаниха буквално под краката ми и се ловяха на метър пред платформата. Хванах и една каракуда зад мен. Малко е странно да ловиш зад гърба си, ама ще свикна

Чао.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Язовир Върбица
Браво. Ти си невменяем
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bigmarlin
- сериозен играч
Аха,изкефил се е 

- Vesko1
- сериозен играч
Перфектно.Честито и за новата придобивка

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Освен едно голямо браво, за тази инженерна мисъл, какво друго може да се добави!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
за някой домашен майстор и инжинер ,тази твоя придобивка и иновация,може да я доразработи с по-големи размери,и да има място за стол ,чадър,а бе един мини бивак ,на самотен остров.преди много много години,един колега вместо да се каля в калта и да шляпурка по плиткото,си беше донесъл двукрака стълба и на дълбочина 1 метър си ловеше необезпокоявано.
браво за положения труд и идея.
браво за положения труд и идея.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Някъде ми се губи поставката за топсетите
Ако така се казва де
Или си ловил само с един
Но заобиколен от толкова много вода ми се вижда добра идея за летните жеги 

Или си ловил само с един

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Прикачното за топсетите е почти готово, как без негоSlavi_82 написа:Някъде ми се губи поставката за топсетитеАко така се казва де
![]()
Или си ловил само с единНо заобиколен от толкова много вода ми се вижда добра идея за летните жеги

Да открият речния риболов и ще влезе в употреба.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това, че язовира е пълен с риба не означава, че сами се закачат на куката.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- новобранец
Супер кеф, евала!
Kолеги, излизат ли и по-големи рибоци от обичайните 1-2кг или са прекалена рядкост?

Kолеги, излизат ли и по-големи рибоци от обичайните 1-2кг или са прекалена рядкост?

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Да не си прифанал от колежката?
Скив и тя ква платформа има
Че даже и с поставка за кепа.

- Прикачени файлове
-
- 13230244_10154308937689925_7251356082633949582_n.jpg (33.72 KiB) Преглеждано 3776 пъти
недей че са ще реши да удължава краката новата платформаБаш Щукар написа:Да не си прифанал от колежката?Скив и тя ква платформа има
![]()

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
От колежката каквото и да прихвана все е добре дошло. 

Само да не е венерическа болест налиchirusa_bg написа:От колежката каквото и да прихвана все е добре дошло.

-
- научил се да хвърля
Влади ти просто мина всякакви граници - почна да ги ловиш зад теб на водни ски
БРАВО !

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...