собствен бизнес ;-)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: собствен бизнес ;-)

Мнение от Бат Мирче-5кила »

аз знам по лесен начин-на РУКУ -петте дьщери :D :D :D :D при мен работи безотказно :D :D :D
ся-ластици,пирони,тавани......не всеки има на неделчо ИНДЖИНЕРНАТА мисьл и похват :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

5кила написа:ся-ластици,пирони,тавани......не всеки има на неделчо ИНДЖИНЕРНАТА мисьл и похват :D
Ся кво ме е на мисълта бе 5кила,важно е че метода работи :D :D :D то на РУКУ дъщерите и ако те са измръзнали тогаво ко праим А :shock:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Nedeltcho Delev написа: то на РУКУ дъщерите и ако те са измръзнали тогаво ко праим А :shock:
ебем ФИНЛАНДКА :D :D :D имаш ли наблизо мьрзелива лепенка?от тия дето правят фрас?залепи,отлепи и чуй звука...знаш кво е това?ескимоска си сваля дамаската преврьзка :D :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:взимаш една горелка пърлиш,пърлиш половин час,после вземаш един ластик възваш въпросния изгубилсе,един пирон на тавана и другия край на ластика на пирона,стоиш тъй три дена през това време подгряваш пак по десетина минути и си готов :D :D :D Нема са плаушиш вервайми става лек :shock: :shock: така може да си го контролираш колкото искаш да стане :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ааа щях да забравя,през шест часа пиеш и един много специален лек измислен от старите шамани-от църно коте гомното :idea: :idea: :idea:
:D :D :D :D

Абе Делеф, тая терапия нещо много мазо ми се вижда, па и коктейла нещо май афиф, а!? Откак си смени аватора, взе да ме съмняваш, мислех те за по-гявол! Нали се сещаш какво ще ми стори благоверната, ако ковнем един пирон на окаченио таван!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Девственица забременява от орален секс
*Сперматозоидите "влетели" от гърлото в ушите на момичето, а два часа по-късно при мастурбиране попаднали във влагалището му :lol:
Повече тук http://www.soleno-morsko.com/index.php?go=news&art=270
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Такова нещо можело да се случи с всяка дебютантка!
не бьдете ДЕБЮТАНТИ и няма да се случи,като на АНИ :D :D :D ох,горкото...ама гот му било на НЕБЦЕТО с онази...там...работа :D :D :D
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

5 килца това за Ани го запиши някъде ,че ще е полезно за бизнеса .Като дойде някоя да я учим и да и е готино на небцето после да си мие УШИТЕ че не се знае.После няма да се плащат детски я . :lol:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тя "работата" е проста...да ползват презервативи за език,на времето продаваха такива в шоповете в Лас Палмас...розови , като пиперки...с паднелчици за връзване зад ушите и ...с брадавица и косъм накрая на езика...като туриш такъв атрибут...приличаш на Кид Шелин Сребърния нос от...филма Кет Балу...
Последно промяна от batmilen на Чет Мар 06, 2008 7:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5кила написа:
Nedeltcho Delev написа: то на РУКУ дъщерите и ако те са измръзнали тогаво ко праим А :shock:
ебем ФИНЛАНДКА :D :D :D :D :D :D

Абе , ортак пак ме забрави уж............ :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Деди,ша ти дам един друг ляк :!: :!: :!: :idea: :lol: Взимаш един плъшок,вързваш му на опашката един канап /че ластика е скъп/ Вързваш другия край за остатъка от глава/или каквото е останало от Началник Гарата след зимния риболов/ Караш момата да си вдигне краката и да ги разтвори.Пускаш мишката и тя нали знаеш къде ще иде :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Право у дупката заедно със остатъка от Груйо.Понеже всички знаем кой са най-топлите дупки,доктора препоръчва да е индианка от местен произход.Шзпълниш ли всичко точка по точка,гарантирано си се излекувал. :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: :wink: и после да почерпиш :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Жив да си Кроки! Снощи изпълних стриктно предписаното от теб лечение и резултата е 100% на лице! Даже май идва с два санта повече от преди и хиндианката остана супер доволна от бившия помръжляк! Повторих още пет пъти сеанса, ама без плъшока и спасителната операция продължи до късни доби. И накрая за капак изпих дванайсе бири и се изпиках с огромно удоволствие (в мифката разбира се). Сутринта преди да тръгна за работа, турих в колата една дамаджанка с ракия специално за тебе. До срещата има доста време, ама случайно да не я забравя!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Деди само пет пъти ли бе ? Ма вие изобщо не си давате зор а .Ако са напъниш моеш още 5 нали. :D :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Dedy написа:Повторих още пет пъти сеанса
:wink: :wink: :wink: :wink:

Значи общо шест! Повче не мога, дрът съм вече! Виж като бях на твоите години ...!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

вьх :roll: кво ни направи ти бе!!!!два санта ГОРНИЦА!!!!ми като забрави кроки да ти каже в случай на нужда да подрежеш на пльха МУСТАЧКИТЕ :D :D :D трябва и аз да пробвам,ама 5 пьти....по ТРИ часа на ПЬТ.....ми то цял ден отпуска трябва да си вземе човек :D :D :D ми ако пьк ВСЕКИ ДЕН го правиш :D :D :D :Dще ти трябва да се вьведе и един ДОПЬЛНИТЕЛЕН ден в седмицата-денят НИЩЬК-аз го знам кьде се намира де-между петьк СРЕЩУ понеделник :D :D :D :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ебах мааму,станах и лечител :shock: изкарах си и почерпка,напрау съм изненадан от способностите си :roll: Ша си чакам ракията,макар че подкупи невзяам,че току виш са ме изтипосали у некой подфорум - "Лечител прави пари от болни ора" :oops: Срам ма е,но Бат Неделчо ша помага при дегустацията на дамъджанката и ще ми е свидетел че Деди ни я носи по собственна воля :wink: :lol: :lol: :lol:

П.С Дали да не си регистрирам още една фирма, като лечител,знам лякове и за болни булки,но те са поверителни,само със личното участие на лечителя :ANAL: :shock: :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”