Съвет за макара

Модератор: sapuna

Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Съвет за макара

Мнение от chipi_ »

Колеги някой ако притежава такава макара моля да сподели как е,че последно време много я мисля и ще изплющя три бройки май.

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=726

друго си е ръка да пипне,риба да хване та затова питам.Определено ми хареса това че е червяк и баитрънар,това което ми трябва.А ако някой е доволен от неговата до към 100лв парчето да сподели за байтрънар говорим.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Знам я тази макара , дори съм я въртял в няколко магазина , но не съм имал възможност да работя с нея ! мисля че имаха ,някакъв луфт на шпулата и на дръжката ! поне на тези който съм оглеждал ! нямам впечетление от макарата !
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

никой ли няма такова чудо.
kameti
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kameti »

За какъв риболов мислиш да я ползваш?
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

за шаран най вече,и всичките му роднини. :D
Opitai_Pak
новобранец
новобранец

Re: Съвет за макара

Мнение от Opitai_Pak »

Да не пълня форума с глупави нови теми, ще продължа тази понеже е подобна :)

Мислите ли, че това е добър вариант за парите си? http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6440 Нямам възможност в момента за нищо повече, а макарите от 5 до 50-60 лв май са едни и същи. Отварял съм няколко в този ценови диапазон и вътре всичко е едно и също без абсолютно никакви разлики. Искам просто някой евтина макара до 20-30 лв за риболов на шаран. От форума разбрах, че въобще не е задължително да е със системата байт рънър така, че не държа на това. До колкото ми е известно колкото повече влакно събира толкова по-големи дистанции ще достигам, така, че това е основното което гледам. А то за тези пари май няма какво друго да гледам. Знам, че някой ще се отнесат малко подигравателно заради това, че толкова много му мисля заради някви евтини боклуци, но не всички имаме възможности за нещо повече затова бъдете милостиви :) Ако някой пък може да ми каже някой друг изпитам вариант или ако смята, че по негово мнение е по-добър избор от моя, който съм посочил по-горе нека да каже. Тенкю пипъл :lol:
diletant
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diletant »

Допреди половин година ползвах Спортери 4507, сега ги ползва племенника ми-резултатът от 3г. тежък речен риболов е никакви проблеми-макарата е много добре балансирана и ако има някакви луфтове те са нищожни -има 2 лагера на ръкохватката уорм шафт и т.н. -мисля че е една от най добрите в тоя ценови клас.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Миналото лято си взех FilStar Carp Runner 60.Преди месец гледах същата,но серия 40 мисля.При цена само от 33лв си е просто подарък!
Ето я:

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Opitai_Pak
новобранец
новобранец

Мнение от Opitai_Pak »

И без това имам Изи Карп за прътове така, че май пак да се насоча към филстар-а :) Все пак събирам още мнения, ако някой смята, че може да ми помогне и той...:)
Opitai_Pak
новобранец
новобранец

Мнение от Opitai_Pak »

sapuna написа:Миналото лято си взех FilStar Carp Runner 60.Преди месец гледах същата,но серия 40 мисля.При цена само от 33лв си е просто подарък!
А би ли ми казал колко е вместимостта и дали знаеш от къде мога да я купя онлайн? В сайта на филстар не видях да се продава по интернет понеже.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

0,35-230м
Изображение
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

sapuna написа:Миналото лято си взех FilStar Carp Runner 60.Преди месец гледах същата,но серия 40 мисля.При цена само от 33лв си е просто подарък!
Ето я:

Изображение
Колега, от къде я взе за 33 лв. В сайта на Филстар е 61 лв. Ако я има на тази цена бих взел два броя. По принцип съм доволен от тази фирма. Знам че са Китайски, но... Имам мач, мачова макара серия LEGEND, а също така и блеснарка и всички се представят добре.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Става въпрос за 40-ката.Нея гледах на цена 33лв.Магазинчето бе току що открито,представител на Филстар и е възможно по тази причина цените да са по ниски!Ще намина да погледна отново и ще я снимам!
А тази на снимката(серия 60) е около 60лв.Не помня точно,но мисля че я взех за 65!
Изображение
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

Този модел Карп Рънър не са ли само серия 50 и 60? В каталога не се споменава за 40. И евентуално ако има каква е вместимостта?
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Абсолютно си прав обаче!До сега обикалях да ги търся.В онлайн магазина ги няма,както и на повечето такива регионални,но все пак ги открих!
Значи Карп Рънъра наистина е само серии 50 и 60 и цената им варира от 60 до 65лв.
Тази,която ме заблуди е Еволюшън 650.Сега я повъртях и мога да кажа,че разликата е чуствителна!Тя и цената и е наполовина-38лв.Не е за изхвърляне в ценовия си клас,но не може да се сравнява с горната!
Извинявам се,че съм Ви подвел!
Ето ги и двете за сравнение:

Filstar Carp Runner 60
Изображение

Filstar Evolution 650
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”