Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Дончо , на твоето питане има много по-компетентни от мен , пишещи в темата , които могат да ти отговорят подробно . Визирам Андре най-вече и колегата му по специалност Георге . Иначе най-просто - икономика . Пос терминал , в случаят от как касовите са със сим и те спадат към тая група , рани куп народ . Примерно отиваш при оператора и плащаш годишната лепта , как Красе си плаща обслужване по картата . От това пари отиват в оператора който ти поддържа апарата , в мобилният оператор , в НАП заради фиксираната услуга и по-трудното приспадане и в съответната банка в която последствие оператора ще влее кинтите . От там на там при положение , че при тях отиват кинти се ще се намери някой да похарчи част от тях при теб и кръговрата ще се затвори . Демек въртят ли се кинтите ще има и за другите , и за теб , стоят ли ... ми нема
Красе , още от самото начало ти казвам само и единствено как се казва устройството ти . За целта не се налага да съм бил при теб . Това , че са му разрешени куп неща ще рече само , че имате голямо доверие относно защитата на лични данни каквато в случаят при теб си е на дискриминационно ниво ама щом ти се нрави . Демек не е електронен подпис а самият подпис заедно с куп друга информация е записан в него
Ето Свилката също е с вид пос устройство , просто той го контролира повече отколкото устройството него

Красе , още от самото начало ти казвам само и единствено как се казва устройството ти . За целта не се налага да съм бил при теб . Това , че са му разрешени куп неща ще рече само , че имате голямо доверие относно защитата на лични данни каквато в случаят при теб си е на дискриминационно ниво ама щом ти се нрави . Демек не е електронен подпис а самият подпис заедно с куп друга информация е записан в него

Ето Свилката също е с вид пос устройство , просто той го контролира повече отколкото устройството него

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
И аз съм със почти същото като при Свилен само,че моето не се допира до екрана а се въвежда ръчно!Павел Иванов написа:Ето Свилката също е с вид пос устройство , просто той го контролира повече отколкото устройството него
Разликата при него е,че той има само един апарат,докато аз имам два.
С единия плащам,банкирам и там к'во се сетиш.
А със другото e BankID på kort, и с него мога да върша същото като със дигипаса,но и се легитимирам с него.
Само да ти кажа,че без въпросното не мога нито да си вляза в банката,нито нищо.
Пък и аз знам как се казва по-добре от теб,Digipass!
A това за личните данни и дискриминацията не го разбрах,честно?
Иначе плащам 2,5 евро на месец обслужване!
Като същата такса съм я плащал навсякъде без да имам въпросните устройства,смисъл не ми струват нищо допълнително.
И в заключение да кажа,че ако в Бг имаш избор,то тук без тези неща не можеш да съществуваш!
Като се видим ще ти обясня.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не съм твърдял обратното,просто не ми се занимава с излишни простотии.трапера написа:...Paypal наистина си е харабийско, като пазаруваш/продаваш в И-бей..
Чак такъв онлайн купувач не съм,исках един конец да си купя,а те ми еваха мамата

- трапера
- сериозен играч

В контрола се крие истината, ей на -контролирам дали е студена бирата и пържолките дали са крехки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз казвам как е при ментрапера написа:...то навсякъде е различно бе...

- Martin Mihailov
- учете се от него
Това на снимката опинелка ли етрапера написа:![]()
![]()
![]()
В контрола се крие истината, ей на -контролирам дали е студена бирата и пържолките дали са крехки![]()
![]()

- Павел Иванов
Тъй де , прекалена зависимост и прекалено много народ има право да оперира с личните ти данни . Хубавото е , че така се "смачква" сивата икономика и данъчната събираемост удря върховете , ама нали някой трябва и да плаща сметките у това пусто ЕСКрасимир Атанасов написа:...,нито нищо....
...A това за личните данни и дискриминацията не го разбрах,честно?...

пп - смени си договора и мини от месечно обслужване на годишно такова по отношение на таксите . Ще ти падне с едни 30% минимум , колкото и да не са много 2.5 евра на месец

Свилка , наздраве и на теб

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ти си знаеш своето и това е!
Аз ти казвам колко ми се пада на месец,разбил съм ти го.
300 кр на година за Швеция да не ти обяснявам колко са!?
Пък за личните данни какво да ти кажа,за пет минути ако искам мога да се сдобия със всички твои!
Отделно има сайт в Швеция,ако само ми изпишеш телефоният номер ще разбереш доста за мен.
Искаш ли да ти покажа?
Та к'вот такоа,нали ми е лесно и не се занимавам с пуснати на пост чиновници!
Ето например предната година съм слушал и сега ще ми върнат 1000 евра данък,та.........
Не знаеш нищо за Швеция и особено за банковата и система,та нека не прекрачваме границата на компетентноста!
И аз те обичам.
Аз ти казвам колко ми се пада на месец,разбил съм ти го.
300 кр на година за Швеция да не ти обяснявам колко са!?
Пък за личните данни какво да ти кажа,за пет минути ако искам мога да се сдобия със всички твои!
Отделно има сайт в Швеция,ако само ми изпишеш телефоният номер ще разбереш доста за мен.
Искаш ли да ти покажа?
Та к'вот такоа,нали ми е лесно и не се занимавам с пуснати на пост чиновници!
Ето например предната година съм слушал и сега ще ми върнат 1000 евра данък,та.........
Не знаеш нищо за Швеция и особено за банковата и система,та нека не прекрачваме границата на компетентноста!
И аз те обичам.
- Martin Mihailov
- учете се от него
- трапера
- сериозен играч
Къде ма пращаш у висшата лига беMartin Mihailov написа: Това на снимката опинелка ли е

Иначе на острието пише: LAGUIOLE inox trempe
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Павел Иванов
Това искам да го видяКрасимир Атанасов написа:...Пък за личните данни какво да ти кажа,за пет минути ако искам мога да се сдобия със всички твои...

Павел Иванов
Павел Иванов
Тоя шаран от Батак ли е ???Martin Mihailov написа:.....................................

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч
И на нас ни връщаха четири години, а на петата трябваше аз да върна... Щото с жината си бяхме сменили данъчните групи (ъъъ как е на БГ?!)Красимир Атанасов написа: Ето например предната година съм слушал и сега ще ми върнат...
Жината получава по-малко от мен и плаща голяма част от моите данъци, а аз си вземах почти Брутната заплата, удържаха ми само здравните и пенсионните. Ииибаси кефа, Рокфелер за една година. Накрая ще си тръгваме отпуска за БГ и дойде писмо от данъчното, да им преведа обратно ~600кинта

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Не съм в Бг,а и не ми трябват!!!Павел Иванов написа:Това искам да го видя
- thebigtourist
- новобранец
Ми мятай, явно те влече. Мен не ме брой.Красимир Атанасов написа:К'ви аналогии,к'ви асоциации,к'ви острови! ?thebigtourist написа:...съм движил из англосаксонските държави, та и по твоите острови и полу-такива последните 8-10 г и правя аналогии.....
Пускай Миле Китич и да мятаме гюбеци под ритъма на маане.