Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
В фейс групите да риболов, колегите качват доста шарани от Борец и ходят на водоемчетата на Войводиново (малкия и големия Трофей) също така на Сатмата (Белозем) там иска да запазиш място предеарително и на Абровия излизат добри риби.
- bmwfanatic
- новобранец
Ако искаш да хващаш трофейни риби отивай на Арбовия, искай 5ти или 6ти сектор и хвърляй към стената на рибни топчета 

На Сатмата също има големи риби.
какво става с Брягово
по последно инфо 20кинта за въдица и плаики....
Някой скоро ходил ли е към яз. Даскалово към Кърджали и някаква информация за платени язовири към Старосел ??
днес ходихме с един приятел на "Кисимови дупки" до Белозем... собственикът много читав човечец, посрещна ни любезно, даде ни всякакво инфо, мястото много добре поддържано, чисто, уютно. страшно много растителност покрай бреговете, но без закачки. във ФБ бях видял, че там има огромни риби, местните казаха, че удари ли рядко е нещо под 10кг....
обаче - таласъмска работа - нищо не хвана никой, само един спинингист извади 2 щуки на блесна. аз пробвах на косъм с какво ли не, моят спътник ги мъчеше на разни пружини - даже и малка каракуда не обади...хубаво прекарахме сред прекрасната природа, но риба не хванахме
обаче - таласъмска работа - нищо не хвана никой, само един спинингист извади 2 щуки на блесна. аз пробвах на косъм с какво ли не, моят спътник ги мъчеше на разни пружини - даже и малка каракуда не обади...хубаво прекарахме сред прекрасната природа, но риба не хванахме
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Брягово е свободен вече....to6o_03 написа:какво става с Брягово
Бързай бавно.
-
- научил се да хвърля
Колега, на кой язовир казваш САТМАТА и какви са условиятаa4koy написа:На Сатмата също има големи риби.

- ivan_stajkoff
- новобранец
Брягово е свободен но съвсем скоро доколкото чух(слухове) ще се стопанисва отново от някой частник най-вероятно.
"Нас не ни слушай много-феновете на марки/макар,че в думите ни има много истина/избери гъдела, който ще изпитваш."
до кога ще е свободенivan_stajkoff написа:Брягово е свободен но съвсем скоро доколкото чух(слухове) ще се стопанисва отново от някой частник най-вероятно.

- ivan_stajkoff
- новобранец
За съжаление не мога да кажа до кога ще е свободен...нито дали "дава". Ходих когато беше платен. Прилични каракуди излизаха...единия път на дъно другия плувка. Колеги хванаха 2 шаранчета по около 2/3кг..абе имаше риба...но сега чувам че било панаир там...с уговорката че отново са слухове тъй като скоро не съм бил. Нека някой местен или по запознат да каже.
"Нас не ни слушай много-феновете на марки/макар,че в думите ни има много истина/избери гъдела, който ще изпитваш."
писах ти на ЛС с съображение за сигурност да не правя реклама тук в форума (макар че ми е все едно ,но да се спазват правилата)nemalabavo написа:Колега, на кой язовир казваш САТМАТА и какви са условиятаa4koy написа:На Сатмата също има големи риби.
Как е колеги каде ходите ... даите някфо инфо как е положението в неделя мисля да ходя някаде
-
- новобранец
Някой знае ли нещо за Маноле преди време съм правил приличен риболов там какви са условията