Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моят проект - Лодка за захранка.
Модератор: emo vasilev
Re: Моят проект - Лодка за захранка.
Ееее,не го обърквайте момчето.Няма стара и нова версия.Има MOD 1и MOD 2 .Разликата е газта от ляво или от дясно.
Приемника който е получил младия ни приятел е за авиомоделистите.Всъщност това са две антени които се разполагат под 90 градуса в самолети и други хвърковати модели.Не е особено удачно за лодки но ще му свърши работа.Просто вдигаш върховете на двете антени вертикално и пращаш баща си на другия край на язовира за да измерите обхвата през вода.Успех.
Приемника който е получил младия ни приятел е за авиомоделистите.Всъщност това са две антени които се разполагат под 90 градуса в самолети и други хвърковати модели.Не е особено удачно за лодки но ще му свърши работа.Просто вдигаш върховете на двете антени вертикално и пращаш баща си на другия край на язовира за да измерите обхвата през вода.Успех.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
-
- новобранец
Съгласявам се несъм виждал такъв приемник просто предполагах!
-
- научил се да хвърля
Здравейте приятели! Скоро не съм писал понеже нищо не съм правил ,но днес пристигнаха новите батерии ,който са правени от такива за лаптоп.След като направих контейнерите и всичко мисля да изолирам капаците и ако не ми мине котка път тази седмица да я пробвам.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Лодката вече има първи излет. Много съм доволен.Даже и хванах риба с нейна помощ.
Имам и клип https://www.youtube.com/watch?v=WvJgyOM ... e=youtu.be .Благодаря на всички който ми помогнаха.Не знам как са излезли снимките понеже ги правех от телефона.

-
- научил се да хвърля
Здравейте отново! След като забраната е към своя край аз вече съм готов с лодката на 80% понеже винаги има какво да се желае. Последните неща който преправих са:
1. Смених спийд контролерите понеже 1от старите изгоря и другия беше на път да изгори.Новите са до 16волта и при теста я карах около час и не бяха загряли въобще. Използвам вече ето тези http://www.aliexpress.com/item/7-2V-16V ... 63559.html
2. Смених и винтовете с такива 45мм. не съм ги пробвал още но на откриването ще ги пробвам и ще пиша за резултата. 3.Последното нещо са батериите те са литиево-йонни и са направено от батерии за лаптоп. 12в 8Ач. много добре зе държи с тях досега съм ги пробвал на около час каране и имат още ток в тях.
Ето и няколко снимки от последния риболов: Като цяло съм много доволен от лодката. НО лятото ще си направя нов корпус. Не че този е лош просто искам да го направя да е по заострен отпред и да прилича повече на лодка.
Наслука на всички през наближаващия сезон и приятно изкарване по язовирите ни.

1. Смених спийд контролерите понеже 1от старите изгоря и другия беше на път да изгори.Новите са до 16волта и при теста я карах около час и не бяха загряли въобще. Използвам вече ето тези http://www.aliexpress.com/item/7-2V-16V ... 63559.html
2. Смених и винтовете с такива 45мм. не съм ги пробвал още но на откриването ще ги пробвам и ще пиша за резултата. 3.Последното нещо са батериите те са литиево-йонни и са направено от батерии за лаптоп. 12в 8Ач. много добре зе държи с тях досега съм ги пробвал на около час каране и имат още ток в тях.
Ето и няколко снимки от последния риболов: Като цяло съм много доволен от лодката. НО лятото ще си направя нов корпус. Не че този е лош просто искам да го направя да е по заострен отпред и да прилича повече на лодка.