Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямата риба, която сте хващали?
Модератор: bobopeli
Re: Най-голямата риба, която сте хващали?
Kaloqn19 написа:Шаран 25 на Александър Стамболийски август 2011.На протеиново топче ягода имам снимки..А на влачене бях свидетел как един приятел хвана сом 55 кила на Жребеца.Огромна риба!
На 31.12. 2013 . К.К. Свети Константин и Елена (Варна) на бързо потъваща бомбардира Maver 20 гр.
Рибката беше може би между 1 и 2 кг. Морска лястовица !
Колега, браво на въдица е не трудно а почти невъзможно,бравоmakavelly написа:Рибата която хванах не е много голяма ,но за сметка на това е много рядка за хващане на въдица и е много красива !
На 31.12. 2013 . К.К. Свети Константин и Елена (Варна) на бързо потъваща бомбардира Maver 20 гр.
https://www.youtube.com/watch?v=OPE4gmSL0XIKaloqn19 написа:Колега, браво на въдица е не трудно а почти невъзможно,бравоmakavelly написа:Рибата която хванах не е много голяма ,но за сметка на това е много рядка за хващане на въдица и е много красива !
Хубаво ще е да се знаят рекордите за всеки водоем поотделно 

21, 300 есетра,12,400 шаран,1 кг.балканка
Че покажи ги ,да ги видим.az ribara написа:21, 300 есетра,12,400 шаран,1 кг.балканка
Късмет.Всичко е до късмет. 

-
- новобранец
Kazvam se ANGEL KELPANOV ot Asenovgrad-nai-golqmata riba koqto sam hva6tal e Shtuka-11kg na 12.10.2014.g.malko qzovir4e krai selo `4erven-Asenovgradsko
До тая година личния ми рекорд беше 10.500 див шаран.
Но тая година се движа доста драматично . Най големия шаран ми е 11.200 като на следващия риболов имах един 11 кг и един 10.800 кг
много интересно е че се движа през 200 грама разлика в теглото. След около месец се надявам да имам възможност за по сериозен излет
и да завърша годината както подобава
Но тая година се движа доста драматично . Най големия шаран ми е 11.200 като на следващия риболов имах един 11 кг и един 10.800 кг
много интересно е че се движа през 200 грама разлика в теглото. След около месец се надявам да имам възможност за по сериозен излет
и да завърша годината както подобава
Най-големия улов е амур към 7 кила преди 8 г
- Vid
- кандидат преподавател

Дракона не е мерен или теглен, воблерът е 9 см - Duel Hardcore Heavy Sinking Minnow, мястото о.Самотраки.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Шаран 18.500 на див водоем в Софийско.На плувка на сладка царевица.
-
- новобранец
платика 2.1кг на Искъра
-
- новобранец
платика 2.1кг на искъра