Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци-двойно капо.
Слаковци-двойно капо.
Тия дни нямах време за писане,та сега ми остана и :
По достоверна информация на 29.02.пуснали пастърва там.Рибите били над 500гр. и много.Перничани се организирали и вместо с въдици,ловили на "кеп"зашеметената от пускането пастърва.Нейсе,както и да е!Отидохме на 1.03.следобяда с идеята за пастърва.Да,ама така духаше,че ни пръчка,ни дявол можеш да хвърлиш.Намерихме завет под бунгалата,ма си останахме само с два костура до вечерта.На другата сутрин-пак там.Време перфектно,водата огледало и ...само това.После почна да духа,но доста по-слабо от предния ден.Обикаляхме и при тополи и при шавари и на плитко и на дълбоко-нямаше кълване до 15ч.А и никой нищо не извади за целия ден,или поне аз не разбрах.Но народа се изнасяше почти непрекъснато след 2-3 часов "риболов".
Ми двойно капо отвсякъде.
По достоверна информация на 29.02.пуснали пастърва там.Рибите били над 500гр. и много.Перничани се организирали и вместо с въдици,ловили на "кеп"зашеметената от пускането пастърва.Нейсе,както и да е!Отидохме на 1.03.следобяда с идеята за пастърва.Да,ама така духаше,че ни пръчка,ни дявол можеш да хвърлиш.Намерихме завет под бунгалата,ма си останахме само с два костура до вечерта.На другата сутрин-пак там.Време перфектно,водата огледало и ...само това.После почна да духа,но доста по-слабо от предния ден.Обикаляхме и при тополи и при шавари и на плитко и на дълбоко-нямаше кълване до 15ч.А и никой нищо не извади за целия ден,или поне аз не разбрах.Но народа се изнасяше почти непрекъснато след 2-3 часов "риболов".
Ми двойно капо отвсякъде.
-
- фен клуб-скобар
Re: Слаковци-двойно капо.
Възможно ли е да не са пускали пъстърва въобще?
Двама от "разбойниците",с които ходя за риба,са били при пускането на рибата и те ми разправяха за "ловенето с кеп".И точно те ме замъкнаха в събота и неделя.Между другото беше пълно с пернишки коли и двата дни,така че риба има,ама защо не пипаше??Между другото,дори в "Успешни"не са баш успешни(с извинение и уважение към колегите,писали там).saksi написа:Възможно ли е да не са пускали пъстърва въобще?
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
На 29.02.2008 г. язовир Слаковци е зарибен с 300 кг. пастърва с размери над 0.500 кг.Taм знам че се ходи само през делничните дни
.

-
- фен клуб-скобар
Тия неща ги знаеме.Въпроса е ,че пъстървата не е кълвяла.И на мен ми си е случвало.Имало е дни ,кълве веднага като я пуснат.А друг път ,чак след няколко дни.Е това не мога да си го обясня.Protos_Immortal написа:На 29.02.2008 г. язовир Слаковци е зарибен с 300 кг. пастърва с размери над 0.500 кг.Taм знам че се ходи само през делничните дни.
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Риба е пусната.Fishfinder-a го доказа както и личното ми псуване на бавното плуване на рибата покрай мен.Но въпреки всичко стиснах зъби и вместо да я грабна с кепа я напсувах 1 дълго и широко и се заклех в неделя да си я закача на куката. 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Абе и аз тва съм го чувал, че тия петък вечерта обхождали целия водоем и метали някви лай*а във водата, как да го кажа - рибата да се "дрогира" за 2 дена и уийкедна кат има най-много хора да не кълве и да си събират таксите от пръчките. Ама колко е вярно това и вярно ли е изобщо или просто е труден водоема.
- pp4e
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако е така е трябвало да си тръгвам капо секи път от този водоем
рибата просто е малко наплашена а и доста нахранена.А пък и хич не е от плитките.За слаковци ще мине поне още месец преди да почне да дава добре.