Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Гълъбово
Модератор: Paublo_Eskobar
Гълъбово
Колеги,някой има ли актуална информация за там?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Гълъбово
На топлия канал е отвратителна история,на 2 метра място има по 3-4 рибаря ловят се каракуда и шаран4ета по 200-300гр.Пове4ето хора бяха спали от предния ден за да си запазят местата .Естествено ИАРА пак спи защото имаше хора с по 20-30 и пове4е кг.риба.
Според мен никои уважаващ себе си рибар не може да стои на този панаир.Като видях за какво става дума,решихме да идем на студеното езеро,за около 3 4аса стоене извадих 15-ина 4ервенопера и 3 каракуди.Това е от мен дано сьм бил полезен
пп: На канала ловят с куки 4-5 номер пове4ето риби се вадят на всяко друго място само не и за устата.Чух "колега" да казва 4е от 10 риби ,1е била лапнала стрьвта.Видях и шаран около 2кг зака4ен за гьрба ,за щастие го изтьрваха

Според мен никои уважаващ себе си рибар не може да стои на този панаир.Като видях за какво става дума,решихме да идем на студеното езеро,за около 3 4аса стоене извадих 15-ина 4ервенопера и 3 каракуди.Това е от мен дано сьм бил полезен

пп: На канала ловят с куки 4-5 номер пове4ето риби се вадят на всяко друго място само не и за устата.Чух "колега" да казва 4е от 10 риби ,1е била лапнала стрьвта.Видях и шаран около 2кг зака4ен за гьрба ,за щастие го изтьрваха

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Очаквах такава информация.Благодаря колега.По принцип ние знаем как се процедира там за да хванем някой по хубав шаран,но проблема не е толкова в рядката слука,колкото в шибаните браконери.Няма отърване от тях.
излиза бая каракуда!muerter написа:На топлия канал е отвратителна история,на 2 метра място има по 3-4 рибаря ловят се каракуда и шаран4ета по 200-300гр.Пове4ето хора бяха спали от предния ден за да си запазят местата .Естествено ИАРА пак спи защото имаше хора с по 20-30 и пове4е кг.риба.
Според мен никои уважаващ себе си рибар не може да стои на този панаир.Като видях за какво става дума,решихме да идем на студеното езеро,за около 3 4аса стоене извадих 15-ина 4ервенопера и 3 каракуди.Това е от мен дано сьм бил полезен![]()
![]()
пп: На канала ловят с куки 4-5 номер пове4ето риби се вадят на всяко друго място само не и за устата.Чух "колега" да казва 4е от 10 риби ,1е била лапнала стрьвта.Видях и шаран около 2кг зака4ен за гьрба ,за щастие го изтьрваха![]()
![]()