Гълъбово

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

dino
новобранец
новобранец

Гълъбово

Мнение от dino »

Колеги,някой има ли актуална информация за там?
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Гълъбово

Мнение от muerter »

На топлия канал е отвратителна история,на 2 метра място има по 3-4 рибаря ловят се каракуда и шаран4ета по 200-300гр.Пове4ето хора бяха спали от предния ден за да си запазят местата .Естествено ИАРА пак спи защото имаше хора с по 20-30 и пове4е кг.риба.
Според мен никои уважаващ себе си рибар не може да стои на този панаир.Като видях за какво става дума,решихме да идем на студеното езеро,за около 3 4аса стоене извадих 15-ина 4ервенопера и 3 каракуди.Това е от мен дано сьм бил полезен :D :D
пп: На канала ловят с куки 4-5 номер пове4ето риби се вадят на всяко друго място само не и за устата.Чух "колега" да казва 4е от 10 риби ,1е била лапнала стрьвта.Видях и шаран около 2кг зака4ен за гьрба ,за щастие го изтьрваха :twisted: :twisted: :twisted:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
dino
новобранец
новобранец

Мнение от dino »

Очаквах такава информация.Благодаря колега.По принцип ние знаем как се процедира там за да хванем някой по хубав шаран,но проблема не е толкова в рядката слука,колкото в шибаните браконери.Няма отърване от тях.
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

muerter написа:На топлия канал е отвратителна история,на 2 метра място има по 3-4 рибаря ловят се каракуда и шаран4ета по 200-300гр.Пове4ето хора бяха спали от предния ден за да си запазят местата .Естествено ИАРА пак спи защото имаше хора с по 20-30 и пове4е кг.риба.
Според мен никои уважаващ себе си рибар не може да стои на този панаир.Като видях за какво става дума,решихме да идем на студеното езеро,за около 3 4аса стоене извадих 15-ина 4ервенопера и 3 каракуди.Това е от мен дано сьм бил полезен :D :D
пп: На канала ловят с куки 4-5 номер пове4ето риби се вадят на всяко друго място само не и за устата.Чух "колега" да казва 4е от 10 риби ,1е била лапнала стрьвта.Видях и шаран около 2кг зака4ен за гьрба ,за щастие го изтьрваха :twisted: :twisted: :twisted:
излиза бая каракуда!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”