Дилема между 3 шаранджийски макари formax

Модератор: sapuna

Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дилема между 3 шаранджийски макари formax

Мнение от rado25 »

moondarck написа:
Slavi_82 написа:Хем искаше да са байт рънери ,хем избра филсар които е и стар модел и според мен качеството му няма нищо общо с тая цена
от 100 лв която му искат и не е байт рънър , много е пресилена цената. Но избора си е твой парите също :)
Да малко п*далска постъпка от моя страна, питах за съвет и накрая... Ама в магазина (които се намира до мол Пловдив) също не ми препоръчаха байтрън, имаха Шърмана, казаха, че тоя Филстар е пъти по-добре (колко са прави не знам), пък и за 200лв. взех две макари, два карбонови пръта телекарп по 3.6м и 3.5либри и 1200метра 0.30 влакно. Оплакване нямам, за тази оферта. Макарите видно са много стабилни, намотават влакното много добре и нямат грам луфт, а аванса цъка чудесно, друг плюс е че събират към 400м 0.30 влакно.
Ако това недоразумение е пъти по добро от шърмана, то тогава шърмана е е***ти боклука.
Като ти чета коментарите, имам чувството, че пишем за различни макари, ама като ти гледам снимките, няма грешка за един и същ боклук става на въпрос. Въпросния филстар дистанс, не става за дистанция, поради простата причина, че при силово замятане, му се затваря бигела.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
moondarck
новобранец
новобранец

Мнение от moondarck »

rado25 написа: Ако това недоразумение е пъти по добро от шърмана, то тогава шърмана е е***ти боклука.
Като ти чета коментарите, имам чувството, че пишем за различни макари, ама като ти гледам снимките, няма грешка за един и същ боклук става на въпрос. Въпросния филстар дистанс, не става за дистанция, поради простата причина, че при силово замятане, му се затваря бигела.
Освен да ги сменям, докато още не са ползвани, а? Толкова ли е калпав тоя дистанс?
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

Няма как един евтин китаец да е по добър от шърмата тъй като филстар никога не са предлагали качество затова и тази марка я избягвам.
Ползвам само калъф,чадър и няколко модела куки на Филстар и една макара за 10 лв купена преди 3-4 години на майтап, са само по шкафовете
седи, а калъфа е в продавалника :D Ta всеки търговец може да си хвали неговата стока но да ми ги хвали като марка аре нема нужда.
Имат точно 1-2 модела мачове и фидери дето стават за нещо , останалото им е посредствено , да не кажа ниско качество.
На скоро и аз взех едни евтини макари , но поне събират по над 400 мт 0.35 мм , като половиш малко повече ще разбереш защо ти трябва
по дебело и здраво влакно
Аватар
moondarck
новобранец
новобранец

Мнение от moondarck »

Еми като ги сменя тъкмо ще останат пари да взема някоя кука и дип съм си харесал. :D
2:20 e, a аз размотавам 800метра влакно на ръка :rolleyes:
Аватар
moondarck
новобранец
новобранец

Мнение от moondarck »

Грешката е оправена с два броя FORMAX SHERMAN 8000 ;) , благодаря на rado25 за допълнителната информация :prayer:
Остава само да им направя сефтето през уикенда.

ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Еее, разгеле - направи правилния избор. От коментираното - Шермана бе правилния избор. :smt038
Да са ти честити! :drinkers:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

moondarck написа:Грешката е оправена с два броя FORMAX SHERMAN 8000 ;) , благодаря на rado25 за допълнителната информация :prayer:
Остава само да им направя сефтето през уикенда.

ИзображениеИзображениеИзображение
Тва вече е друга бира :)
Ако си ги сменил не си сбъркал :)
Успех и да се похвалиш скоро с нещо йедро
Аватар
moondarck
новобранец
новобранец

Мнение от moondarck »

Благодаря и а дано . Планувал съм излет за уикенда до яз. Маньов гьол или с.Отец Паисиево.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”