Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Дилема между 3 шаранджийски макари formax
Модератор: sapuna
Re: Дилема между 3 шаранджийски макари formax
Ако това недоразумение е пъти по добро от шърмана, то тогава шърмана е е***ти боклука.moondarck написа:Да малко п*далска постъпка от моя страна, питах за съвет и накрая... Ама в магазина (които се намира до мол Пловдив) също не ми препоръчаха байтрън, имаха Шърмана, казаха, че тоя Филстар е пъти по-добре (колко са прави не знам), пък и за 200лв. взех две макари, два карбонови пръта телекарп по 3.6м и 3.5либри и 1200метра 0.30 влакно. Оплакване нямам, за тази оферта. Макарите видно са много стабилни, намотават влакното много добре и нямат грам луфт, а аванса цъка чудесно, друг плюс е че събират към 400м 0.30 влакно.Slavi_82 написа:Хем искаше да са байт рънери ,хем избра филсар които е и стар модел и според мен качеството му няма нищо общо с тая цена
от 100 лв която му искат и не е байт рънър , много е пресилена цената. Но избора си е твой парите също
Като ти чета коментарите, имам чувството, че пишем за различни макари, ама като ти гледам снимките, няма грешка за един и същ боклук става на въпрос. Въпросния филстар дистанс, не става за дистанция, поради простата причина, че при силово замятане, му се затваря бигела.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Освен да ги сменям, докато още не са ползвани, а? Толкова ли е калпав тоя дистанс?rado25 написа: Ако това недоразумение е пъти по добро от шърмана, то тогава шърмана е е***ти боклука.
Като ти чета коментарите, имам чувството, че пишем за различни макари, ама като ти гледам снимките, няма грешка за един и същ боклук става на въпрос. Въпросния филстар дистанс, не става за дистанция, поради простата причина, че при силово замятане, му се затваря бигела.
Няма как един евтин китаец да е по добър от шърмата тъй като филстар никога не са предлагали качество затова и тази марка я избягвам.
Ползвам само калъф,чадър и няколко модела куки на Филстар и една макара за 10 лв купена преди 3-4 години на майтап, са само по шкафовете
седи, а калъфа е в продавалника
Ta всеки търговец може да си хвали неговата стока но да ми ги хвали като марка аре нема нужда.
Имат точно 1-2 модела мачове и фидери дето стават за нещо , останалото им е посредствено , да не кажа ниско качество.
На скоро и аз взех едни евтини макари , но поне събират по над 400 мт 0.35 мм , като половиш малко повече ще разбереш защо ти трябва
по дебело и здраво влакно
Ползвам само калъф,чадър и няколко модела куки на Филстар и една макара за 10 лв купена преди 3-4 години на майтап, са само по шкафовете
седи, а калъфа е в продавалника

Имат точно 1-2 модела мачове и фидери дето стават за нещо , останалото им е посредствено , да не кажа ниско качество.
На скоро и аз взех едни евтини макари , но поне събират по над 400 мт 0.35 мм , като половиш малко повече ще разбереш защо ти трябва
по дебело и здраво влакно
Еми като ги сменя тъкмо ще останат пари да взема някоя кука и дип съм си харесал. 
2:20 e, a аз размотавам 800метра влакно на ръка

2:20 e, a аз размотавам 800метра влакно на ръка

Грешката е оправена с два броя FORMAX SHERMAN 8000
, благодаря на rado25 за допълнителната информация
Остава само да им направя сефтето през уикенда.

- lishev_64
- разбира нещата
Еее, разгеле - направи правилния избор. От коментираното - Шермана бе правилния избор.
Да са ти честити!

Да са ти честити!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Тва вече е друга бираmoondarck написа:Грешката е оправена с два броя FORMAX SHERMAN 8000, благодаря на rado25 за допълнителната информация
![]()

Ако си ги сменил не си сбъркал

Успех и да се похвалиш скоро с нещо йедро
Благодаря и а дано . Планувал съм излет за уикенда до яз. Маньов гьол или с.Отец Паисиево.