За фасовете

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: За фасовете

Мнение от CERRUTI »

Аз пък като карам немога да пуша,незнам защо но някак ми е некомфортно-абе пречими цигарата докато шофирам и затова пуша или преди да тръгна или като стигна,а ако е дълаг път правя фас-паузи на някои отбивки!А най ме е страх като срешна по пътя жена-шофйор която пуши,говори по GSM-а и се опитва да шофира в момента...е според мен от такова нещо по опасно няма по пътя!!!
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

chapara написа:Прочетох написаното до тук.Все пак не съм имал намерение с таз тема да се делят пушачи от непушачи и да се създават крамоли. Темата видно е,че беше отворена предимно за пушачите,но наистина не само фасовете са боклук.Надявам се никой да не остане крайно обиден от колегите,въпреки искриците които прехвърчаха.Както гледам доста хора са гледали темата и поне те ако се замислят... :idea:
Няма място за сърдене.Прав си,че от всички нас,двама повече да се научат да си прибират фасовете,пак е добре.Това беше идеята на темата.Как ми се иска да ги спра,но има едно малко но,така че почвам постепенно.
CERRUTI,като не си наясно със занаята,хич не почвай.Ако една цигара по време на шофиране ти отнема вниманието,то за мен ти си по опасен от оная с GSM-а.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

CERRUTI,извини ме за твърдия тон.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”