Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Не,
Няколко часа не успявах да вляза.
Няколко часа не успявах да вляза.
- кирил великий
- разбира нещата
Добре, защото взех да се чудя дали при мен не е нещо...
Значи не само аз се чудих какво става ? 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- Don4o_62
- учете се от него
абе и аз отначало влезнах като при девица
,ама влезнах
,после всичко си дойде на място 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
Абе имате късмет , че дзвъннах на Сашо и го изтормозих посред разходката му да оправи форума , инак още щехте да се чудите що не може да влезете
Иначе днеска на откриването на 500+ извъртях едно класическо капо - http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 15&t=69858

Иначе днеска на откриването на 500+ извъртях едно класическо капо - http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 15&t=69858

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
не знам при вас, ама при нас днес беше сиебайломамата от жега
,надвечер отидохме на гробищата да прелеем и т.н. и имах чувството, че още малко ако седях, щяха да ми сложат и на мен една дървена жилетка
,не можеше да се диша,утре го изкарваме ако ще и на два кур..а да ни въртят
и понеделник отивам на Доспат,но на палатка със кърски екстри
малко да се разстъжа

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- G.Petkov
Павел Иванов написа:.... Иначе днеска на откриването на 500+ .......
Павле,
Ама това е цяла повест, бре !

Със снимки, с дълбока емоционалност в изказа !
Въпреки, че капото си е капо и нищо не може да промени нещата !

И макар, според теб, капото да калява характера,
Според мен, ми съсипва психиката !

Мразя капото органически !

- Martin Mihailov
- учете се от него
Жорка скоро незнам дали ще ходим на риба та щуката можеш да я тьрсиш спокоино и ако можеш я ловни.Избими водопровода и ми отвори непредвидени разходи.Жената каза докато не оправим те това никва риба
А Пафката гледам слизал по моя раион ама рибата сега не е там
Пафка другия пьт пиши дати кажем накьде да ходиш тада гепиш нещо поне колко опинелка

- Павел Иванов
Определено не става спинингист от тебеG.Petkov написа:.... Мразя капото органически !

Я го гуе Люс , дали е с купа , дали е капо , се е усмихнат

Мартине , мястото беше предопределено и предречено от Пагане още преди време та ....
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Днес направих един от най гадните си излети и въпреки че хванах рибка, отвращението си остана в душата ми...
Яз.Копринка- красота, ама през студените месеци...
Натоварих жената и каяка и хайде- ще направим един обяд по икиндия на любимия ни ресторант Златна котва, супер, а после ще половя с каяка... Това второто е хубаво, ама къде? Гъз до гъза и да него пак ГЪЗ. Водата е окупирана от джетове, скутери, банани, даже имаше един де се издигаше от водата на неква платформа...
В съчетание с тази водна лудница, чалгата бичИИИИ от всекъде...
Та, реших да обиколя към устието, до садките. Загубих половин час и стигайки установих, че не става- водата е до горе и пътя е залят... Оттам, реших да се върна, под стената и на едно място от юг де зимата си пускаме каяците и оП, изненада- местото е затворено от каравана тип барака + 5 селси маси отпреде, там сервират бира и цаца.... и явна са отскоро тия момчета с шкембета щото чалгата бичи от едно БМВ 3-ка с отворени прозорци.., явно още не са си турили колони на бараката...

Ииии, пак обратно до джетовете... Ама, вече стана 8 вечерта и все се преместиха по бардаците с чалгата, то не бе уене, псувни, стрелби и пр...
Е, все пак направих малко риболов от 8 до 9 и дръпнах една рибка от 2-ва удара на тролинг с каяк...

Аве, що все те риби де снимам изглеждат толкоз дребни на фотото? Тая е мин. 2 кила че и +, ще пиша жалба до Сони де праЯт телефони със скапани камери..

п.п. Все фенове на водните спортове и чалгата желаещи да се включат в купона на язовира да имат в предвид, че след 9, комарите са като врабчета.... Инак, все си мисля, че след шише мастика вече не боли...

Яз.Копринка- красота, ама през студените месеци...
Натоварих жената и каяка и хайде- ще направим един обяд по икиндия на любимия ни ресторант Златна котва, супер, а после ще половя с каяка... Това второто е хубаво, ама къде? Гъз до гъза и да него пак ГЪЗ. Водата е окупирана от джетове, скутери, банани, даже имаше един де се издигаше от водата на неква платформа...

Та, реших да обиколя към устието, до садките. Загубих половин час и стигайки установих, че не става- водата е до горе и пътя е залят... Оттам, реших да се върна, под стената и на едно място от юг де зимата си пускаме каяците и оП, изненада- местото е затворено от каравана тип барака + 5 селси маси отпреде, там сервират бира и цаца.... и явна са отскоро тия момчета с шкембета щото чалгата бичи от едно БМВ 3-ка с отворени прозорци.., явно още не са си турили колони на бараката...

Ииии, пак обратно до джетовете... Ама, вече стана 8 вечерта и все се преместиха по бардаците с чалгата, то не бе уене, псувни, стрелби и пр...
Е, все пак направих малко риболов от 8 до 9 и дръпнах една рибка от 2-ва удара на тролинг с каяк...

Аве, що все те риби де снимам изглеждат толкоз дребни на фотото? Тая е мин. 2 кила че и +, ще пиша жалба до Сони де праЯт телефони със скапани камери..

п.п. Все фенове на водните спортове и чалгата желаещи да се включат в купона на язовира да имат в предвид, че след 9, комарите са като врабчета.... Инак, все си мисля, че след шише мастика вече не боли...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него
След като ми изписа 502 Bad Gateway се изплаших да не би това да има нещо общо с бутона за елиминации срещу моята особаПавел Иванов написа:...още щехте да се чудите....

Разтревожих се,и се подложих на едно скандинавско мъчение с цел да изкупя вината си

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Павел Иванов
Бах бааМу , правил си си "яйца на очи"
Инак просто форумъ съ беше "затлачил" и требваше Сашо да го отпуши почиствайки и тъй .

Инак просто форумъ съ беше "затлачил" и требваше Сашо да го отпуши почиствайки и тъй .
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Ъхъ,и всичко това пред чадищия дневаленПавел Иванов написа:Бах бааМу , правил си си...

Ако и това не стига за да се извиня на огУрчените от мен,продължавам със самонаказанията.

И така докле не получа опрощение

-
- Модератор
Я да ви информирам ей така за сведение. Наш отбор по фидер риболов е в Сърбия на световното.
Вчера са се представили доста слабичко - на 24-то място. Пък днес е втория тур и довечера ще научим как е преминал.
В отбора е и мой добър приятел от Бургас. Винаги е ловил повече от мен и се изненадах от малкия му улов през вчерашния ден.
Това е първо участие на световно и има много да се учат още.
Вчера са се представили доста слабичко - на 24-то място. Пък днес е втория тур и довечера ще научим как е преминал.
В отбора е и мой добър приятел от Бургас. Винаги е ловил повече от мен и се изненадах от малкия му улов през вчерашния ден.
Това е първо участие на световно и има много да се учат още.
Успех на фидеристите.
При мене не кълве,ама ми сготвиха един боб с наденица.
Добре ухае,те как изглежда.
А наздраве от нашия лагер.
При мене не кълве,ама ми сготвиха един боб с наденица.
Добре ухае,те как изглежда.
А наздраве от нашия лагер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.