Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Дойдох ...видях...победих! 22кг амур-рибата на живота ми
Въйййййй,какво направи ти бре човек!?
След тази извадена риба как няма да падне нивото на водата

След тази извадена риба как няма да падне нивото на водата

-
- вече хвърля и на тежко
Уникален риболов сте направили Браво!
-
- разбира нещата
има ли значениеbruno11 написа:всички риби плуват ли обратно ?
поздрави

Веско ,за краката те питах ,понеже съм преживявал подобно нещо,и от вълнение ,адреналин и това дали няма да се откачи рибата всеки момент ,си е бая напрежение. не всеки ден ,се хваща риба с такива размери ,на подобен язовир.а при тебе е и факта ,че си и във лодка ,и нямаш стабилна опора
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
това което си мисля аз , ти и колегата скоро няма да стигнете до негоdelio-haidutin написа:има ли значениеbruno11 написа:всички риби плуват ли обратно ?
поздравиако си мислиш че със 3 върнати шарана ,ще възтановяваш популация ,се лъжеш много
всеизвестните ни други бракониерски методи ,са причина ,да е намаляла популацията на рибите със стопанско значение
.а не че Веско ,Драган ,бай Киро или който и да е ,като си взел 2,3 5 риби ,и край обезриби се язовира.от 100 човека ,сигурно на пръсти ще се броят ,в тоя момент,който друг е хванал шаран със въдица.
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- antivik
- кандидат преподавател
Весе
,
я на тез де питат за съдбата на рибите им тегли една по Родопско-Кърджалийски, удари 1-2
с аверите и тук пред всички си признай
, че амура беше много по-малъки хванат на друго място, а после по приятелски мина покрай мен да го пипна с фотошопето, да сложа датата, да те очервя толкоз /то това си е от срам
не от зор / и да му увелича размерите.
И сега за последно си признай
, че рибето е пуснато на "Охлювец" и койт иска е свободен да върви и да го лови - то "Охлювец" си е свободен и през забраната
.
А инак другия път на още по-скришно място и тоз път шаран с таквизи килограми, знам че са ти на сърце

я на тез де питат за съдбата на рибите им тегли една по Родопско-Кърджалийски, удари 1-2

И сега за последно си признай

А инак другия път на още по-скришно място и тоз път шаран с таквизи килограми, знам че са ти на сърце

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
За мен въпроса е приключен.Нямам намерение на никого нищо да обяснявам....а най-малкото да се обяснявам на хора непрактикуващи моя вид риболов.Павел Иванов написа:Странно , колегата bruno11 съвсем наскоро пусна доклад срещу колега в друга тема , по причини които ми бяха твърде неясни и за това оставих с това да се оправят колегите модератори , малко след това се получава доклад именно срещу него по пределно ясни причини .
Да поясня - пускането или задържането на риба в законовите норми си е лично решениеРеспективно никой няма право да налага , натрапва и пр. мнението си от своя гледна точка !!!
Та тъй , мнението му заедно с доклада към него отпътуваха към едно по-добро място !

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Веско е хиена, знам го аз!
Продаде амура в един паткарник,за да може да го ловят и пускат мастърите
Ся с кинтите ще си пита дедовия

Ся с кинтите ще си пита дедовия

- antivik
- кандидат преподавател
Красимир Атанасов написа:Веско е хиена, знам го аз!
Ся с кинтите ще си пита дедовия![]()
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След такова откриване, какво ли ще е закриването
... РЕСПЕКТ Веско! Постовете ти станаха класика и вдигат доста високо летвата, имай винаги добра слука!

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей абе страшна работа е тва Българина, те такова животно само у назе вирее......
Кво ви боли кво е направил Веско с рибата, по закон може да си я вземе а дали ще я продаде изяде ли ще си я слага в ..... си е негова работа.
Тъпото е като гледам съграждани на Веско от Кърджали да се изказвате така цветущо .
Не че в моя град е по различно, но като гледам не ви отива на годините подобно държание
Кво ви боли кво е направил Веско с рибата, по закон може да си я вземе а дали ще я продаде изяде ли ще си я слага в ..... си е негова работа.
Тъпото е като гледам съграждани на Веско от Кърджали да се изказвате така цветущо .
Не че в моя град е по различно, но като гледам не ви отива на годините подобно държание
Браво колега,срахотно откриване.

- akoto13
- ще става разбирач
Страхотен риболов бате Веско. Страхотни риби. Аз като любител на шараните, изпитвам по-големи симпатии към седмицата, страхотна риба. Иска ми се по язовирите да ври от такива риби. Според мене рибите си плуват по живо по здраво, мое мнение. От толкова негативни коментари, на човек да му се отще да се похвали. В карпа само се плюят и вече никой не пише, тука почти същата работа. Давам реална актуална информация, къде се лови риба и то в най-голямата тема(Софийска област) и никога никой не ми е написал едно благодаря. Питам от време на време за ниво на някой гьол и пълна тишина. Тва е реалността. Иначе шарана на Титко е от Кривина и се опитваха да спасяват Пашкулското езеро, ама замина. Познавам собственика, добър човек по мое мнение. А Титко едва ли ме помни, но може да си спомни преди три години как си разпъна палатката на два метра от нашата в 6 часа на Ливадите при положвние че си бехме платили поне до 15.00. Предишния ден ми минаха през палатката и три дни се валяхме в кал и пикна на пумяра на собственика срещу 30 кинта на ден. Отклонявам се, за да кажа да се уважават такива теми от диви водоеми. Поздрави на групата и следващия път пак да покажете снимки с трофейни риби.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много хубава тема на Веско !
И много яки риби в нея !
Искрено му завиждам за ентусиазма и майсторлъка.
Хем да лови, хем и да го разкаже !
И много яки риби в нея !

Искрено му завиждам за ентусиазма и майсторлъка.
Хем да лови, хем и да го разкаже !

- stoiann80
- научил се да хвърля
Поздравления за страхотния излет, Колега!
И това е на откриването...... Пожелавам ти през годината да подобриш постижението!
И това е на откриването...... Пожелавам ти през годината да подобриш постижението!
Memento mori
-
- разбира нещата
Vesko1 написа:Пий си "Данон"-а в ингилизко,а ние ще пием родопското мляко тука...без консерванти.

то освен че е с консерванти ,има ли нещо общо с млякото

dunavski написа:Vesko1 написа:
Здравейте приятели....и неприятели,радващи се и завистници,кефещи се и не толкова..поздравяващи и критикари!
Всичко много хубаво ама ей тва как да го разбираме !!!!!
явно някои хора се препознават в определена категория,и защо пък колеги които са го поздравили ,трябва да са му фенове и привърженици.dunavski написа:п.п. Ще може ли феновете и привържениците на отбор Веско1 да смалят малко самочувствието
много сте ми интересни ,копирвате различни моди по света,дали са гейове ,вегани ,хвани-пусни и т.н ,оформяте някакво малцинство и искате всички останали да се съобразяват със вас.Е няма как да стане,като си привърженик на някаква идея ,следвай я ,но не се мъчи да я натрапваш и на другите

критики към Веско може да се отправят и за постното му споделяне за монтаж ,стръв и захранване ,но така е решил ,това е казал .може и да има обективни причини за това.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."