IMAX

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

IMAX

Мнение от TonyBlaze »

Здравейте, приятели!

Реших да си подаря за рождения ден един нов спининг, хем за Струма, хем за Тунджа. Идеята е да го правя кефало-трепач :). Имам различни пръчки, затова се спрях на акция, да речем 3-12. Смятам да комбинирам с някоя малка, хубава макара, до 2500 или 1000, ще реша по-късно.
Въпросът, който имам е следния - Харесал съм си отдавна въдицата на Pontoon 21 - Gad Gancho - GAN662LF - 1.98 3-12gr. Днес обаче бях в магазина до нас / няма да правя реклама :lol: / и въпреки, че имам хубави впечатления от марката / основно ножове и аксесоари /, много харесах следната въдица - IMAX Rock Spin 7' 210cm 3-12gr.
Пиша и питам тук, защото до днес все още не съм контактувал с Gancho, а и като цяло имам доверие на продавача в магазина днес и трето- като цена са едно към едно... Моля, някой с повечко опит да удари едно рамо :)
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: IMAX

Мнение от empar »

От Ганчо има доста, при това приятни отзиви, на които можеш да се довериш, докато пръчката, която споменаваш аз лично я чувам за пръв път. Възможно е, да е доста сполучлива, но в този ценови клас не бих рискувал с друго освен Ганчо! За стотина лева отгоре пък можеш да се сдобиеш с Tailwalk Backhoo Rise, около които се вихри някаква нечовешка истерия и се сипят тонове суперлативи!
За макара обезателно 25/3000! Размер 1000 си е приоритетно са Л/УЛ риболов!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
TonyBlaze
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: IMAX

Мнение от TonyBlaze »

Благодаря, колега! Написах 1000, защото имам една Гарсия, която стои - затова. Бях силно впечатлен от тоя IMAX...
Та, иначе за макарата - харесал съм една Okuma Octana FD 25 ... :)

Ето линк, ако някой все пак иска да погледне въдицата:
https://www.chapmansangling.co.uk/imax- ... 14557.html

Ето и линк към макарата, размер 25:
http://tcetackles.com.sg/2cart/index.ph ... uct_id=341
В момента на удара разбираш, че цялата мъка, горещина, студ, кал, пот, изхарчени пари и гориво, както и време нямат абсолютно никакво значение!
- Антоан Виденов

Catch & Release!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”