Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз.Ивайловград
Модератор: bobopeli
- Don4o_62
- учете се от него
Re: яз.Ивайловград
Аз като троля,се ядосвам
на безбройните безсмислени шамандури,особено който са навътре,като ловя шаран,пак се ядосвам
на тролингистите дето минават покрай шамандурите,та проблема е маиката си еба..ло 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Наистина няма угодия.
Желателно е да са толерантни риболовците от разните способи на улов, но едва ли ще стане някога, щото всеки си гледа неговият интерес. Е, срещат се и изключения.
Желателно е да са толерантни риболовците от разните способи на улов, но едва ли ще стане някога, щото всеки си гледа неговият интерес. Е, срещат се и изключения.
- petko51
- вече хвърля и на тежко
сЪЖалявам ако си ме разбрал че се отнася за теб, не Ви познавам и не мога да обвинявам за каквото и да е било.На този язовир ходя от 12г. по 3 пъти в годината за по 10-12 дена и то само на тролинг,на никого не съм закачвал въдици ,заобикалям маркерите,бивак не правим до шаранджий за да не им пречим при излизане и прибиране с лодките.Много приятели имам от тях, и повечето от тях тролат и кльонкат, хвърлят по много въдици ,остават един -давама да обслужват въдиците ,а другите отиват влачат и кльонкат.Тръгват си "маркерите-шишета" си остават във водата ,боклука го съберат и го запалят( а ние наглеците сбираме в чували и ги изхвърляме в контейнерите в с.Дъбовец.Това което става винаги ме е дразнило,но от куртоазия съм си мълчал и сега ме подразни Вашия колега с написаното " там няма да стъпя повече,защото наглите тролингисти си мислят,че водема им е задния двор на дома им " Успех и дано се видим началото на октомври.
Който не може да се къпе да не се съблича!
- Vid
- кандидат преподавател
И, Я се ядосвам... КВи шамандури са това, това са празни ПВС шишета и смятам, че трябва да се забранят със закон... Нормално е да се слагат шамандури, ама наистина такива де струват пара и след това шаранджиите да си ги прибират, щото ще знаят защо..Don4o_62 написа:Аз като троля,се ядосвамна безбройните безсмислени шамандури,особено който са навътре,като ловя шаран,пак се ядосвам
на тролингистите дето минават покрай шамандурите,та проблема е маиката си еба..ло
Вчера закачих с воблер едно такова-ПВС бирено шише на Тракиец, това беше престояло във водата поне година и дори не се виждаше на повърхността, а го улових-изкарах с котвата........ Е, писна ми да вадя или орязвам подобни боклуци по скапаните ни водоеми... Няма водоем, де да не е осеян с плаващи боклуци

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Антон Тонев
- сериозен играч

ПП.Да,има мърша сред нас,но при вас май са повече.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- научил се да хвърля
Някой може ли да даде актуална информация за язовира.Каквато и да е то било тролинг,спининг или от брега за шаран и други видове риби.
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги. Някой с актуална информация за язовира. Планирам да го посетя края на септември в търсене на хищник. Благодаря предварително!
- Vesko1
- сериозен играч
Никой нищо няма да ти каже вече...форумните инфо-та умряха.Отиваш,..пускаш сонара ...набарваш ги...хващаш...и после си мълчиш като партизанин на разпит.Наслука!milenminds написа:Привет колеги. Някой с актуална информация за язовира. Планирам да го посетя края на септември в търсене на хищник. Благодаря предварително!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Здравейте,
Миналата седмица направих страхотен риболов на фидер на язовира. Страхотни каракуди по 1-1,5 кг.
Миналата седмица направих страхотен риболов на фидер на язовира. Страхотни каракуди по 1-1,5 кг.
- Прикачени файлове
-
- IMG-2f4f4a062ac3081b51b2262734144ae2-V.jpg (240.32 KiB) Преглеждано 9057 пъти