Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Воблери за лефер , паламуд
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Воблери за лефер , паламуд
По добре заложи на блесни,воблерите са малко по резултатни само на определени местаsmayli написа:Основно чернокоп и лефер в Черно море от кейове и буни...

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А,те тука съм тотално съгласен.dobria1 написа:По добре заложи на блесни,воблерите са малко по резултатни само на определени местаsmayli написа:Основно чернокоп и лефер в Черно море от кейове и буни...

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- smel1968
- ще става разбирач
И аз съм съгласен.КИРО написа:А,те тука съм тотално съгласен.dobria1 написа:По добре заложи на блесни,воблерите са малко по резултатни само на определени местаsmayli написа:Основно чернокоп и лефер в Черно море от кейове и буни...
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Значи ще си я карам на блесните...
-
- ще става разбирач
Какво ви е мнението за този воблер от брега?
http://www.yamaria.co.jp/english/maria/ ... ugs/duplex" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Модела го има във варианти 65мм/18гр и 80мм/31гр
http://www.yamaria.co.jp/english/maria/ ... ugs/duplex" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Модела го има във варианти 65мм/18гр и 80мм/31гр
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Недей много тежък и с трудна игра, такъв тежък работата отива на шорт джигинг
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
вземи си DUEL HARDCORE или някоя мария но от по леките,или bass dream minnow ,7-9 см.малко лек но доста уловист,и блесни алба и или марсилда синята и млечно бялата със зелено,като най добре блесните воблерите за спорта. като има риба мятай тенекиите като няма си прави експерименти айде лека и дано ги има най важното.
-
- ще става разбирач
Мерси колега този ли DUEL имаш предвид: http://www.voblershop.com/1974/%D0%92%D ... ng.Minnow/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Блесни имам достатъчно и Алби и Моресилди по една кутия всякакви цветове, но си ми е мерак този сезон на воблер от брега да експериментирам
Блесни имам достатъчно и Алби и Моресилди по една кутия всякакви цветове, но си ми е мерак този сезон на воблер от брега да експериментирам

Ето още една уловиста блесна за море- http://www.europesca.it/catalogo-pesca- ... miglia=PF6" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ето как практикуват на Босфора , сърф въдици , олова по 150-200 гр и след това воблер ...вероятно търсят дистанция или дълбочина или течението е силно , но все пак воблерите работят ....на същата риба , която е била по нашите кейове и буни
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
Интересно и повода е доста дълъг,пробвал съм нещо подобно но със по къс повод, но не съм настоявал.
Колеги,кажете няколко уловисти воблера за лефер и лаврак за от брега в Гърция...
Никой ли незнае колеги???
- ivalpetkov
- разбира нещата