Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Martin Mihailov »

И голдито са добри вьтре има топче кьде при туич трака и дразни кленовете.Използваиго при мьтна вода и облачно време.Са ако не лови данего фьрлиш в момента водата на повечето места е бистра
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Красимир Атанасов написа:... "чичовото"...
Спомени от социализма , или реалността у буизкото сеуо се връзва с туй нящо , ама иначе е по-скоро приказка от типа да си имат самочувствие и не училите :lol: Всичко си зависи кой как учи . Сам знаеш , че има доста учащи , благодарение на това , че наистина учат , са им осигурени наистина много добре платени работи с предварителен договор , па и стипендия взимат докът учат , в много случаи по-голяма от заплатата на доста не учили :wink:

Люс , ти му разказа играта на Мартин напрао :lol: А той толкова се гордее , че знае всичко за "патетата" :lol: Иначе това Голди , в тоя размер и цвят , наистина лови ! Само тройките ако са му оригиналните са отврат .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Павел Иванов написа:
Красимир Атанасов написа:... "чичовото"...
Спомени от социализма , или реалността у буизкото сеуо се връзва с туй нящо , ама иначе е по-скоро приказка от типа да си имат самочувствие и не училите :lol: Всичко си зависи кой как учи . Сам знаеш , че има доста учащи , благодарение на това , че наистина учат , са им осигурени наистина много добре платени работи с предварителен договор , па и стипендия взимат докът учат , в много случаи по-голяма от заплатата на доста не учили :wink:

Люс , ти му разказа играта на Мартин напрао :lol: А той толкова се гордее , че знае всичко за "патетата" :lol: Иначе това Голди , в тоя размер и цвят , наистина лови ! Само тройките ако са му оригиналните са отврат .
Каквомие разказал играта погледни как гое снимал в грьб.Даже в пьрвия момент ми заприлича на кранк
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Павел Иванов написа:...са им осигурени наистина много добре платени работи с предварителен договор..
Сменяй дилъра бро :mrgreen:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Мартине , ми то си е кранк бре :idea:

Красе , лично познавам хора с такива договори , още от соца даже когато това беше почти невъзможно . Това , че строиш някаква пантомимна стена пред мирогледа ти , си е за твое успокоение сметам :wink:

Павел Иванов
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Тцъ Павка, тцъ!
Познаваш единици,и аз познавам такива!

Знаеш ли колко виШисти бълва на година Бг?
А колко реално е търсенето?
Мога да те запозная с дузина среднисти управляващи мнооооого виШисти!
В слънчака търсят камериерки със три западни езика,та нека учат младите :)
Та не ми давай примери на единици люде защото ако знаиш колко грозни съм и@бал, а колко по-убави съм виждал ако мъ разбираш.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Пафка имах предвид едни други кранкове.Сьрбите ги продават в пликчета по 5 6 броики иса много малки и почти крьгли.А наименованието им идва от това че сьрбите викат кранк на тия стьклените топчета сириичетата ако ги знаеш.А на голдитата само тука им казваме кранк там саси просто голди
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Красе , когато човек е смотан и да е учил и да не е учил се си е смотан . Това по примера ти със "слънчака" , основната разлика е , че даже и при смотаните тия които са учили имат някакво предимство :wink: Иначе и аз като в твоят пример , ама това в началото на деведесетте де , учих и намерих работа нямаща почти нищо общо с ученето ми . Гастарбайтервах известно време и се върнах да жънем лаври с изкараното от навън щото тука баш тогава и баш аз немах нишан измежду облаците да видя слънцето . Да ама ся знаиш ли как по-добре ми изглеждат визитките когато пред името ми стои арх. :mrgreen: Идеята ми е , че е необходимо да дадем максималното за децата си докато можем , относно осигуряването на учение , пък каквото направят те последствие , те ще го направят за тях си :wink:

Мартине , други кранкове нема ! Кранка е топчест воблер със или без тракалка :idea: Това което споменаваш си се наричат баш тракалки , или "бомбърки" от американските Бомбър които имитират като цяло :wink: Което пък от своя страна не ги прави не кранкове при положение , че са кранкове :D

Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Пафка не спори като не знаеш.Другата седмица мислим да прескочим до Сурдулица и ако има си зимам и щети качим снимка в оргиналната опаковка да видиш какво пише на нея.Даже на времето катосе караха Заставите и ходехме за лагери на главините ни питаха какьв лагер искаме кранк или ролинг.Така че има и други кранкове
lusienn

Мнение от lusienn »

Ебати водим дискусия на няколко места,а съм почивка тая вечер.
То бачкам повече от експертите в общината,заеби.
По трасето.
IMG_20160629_183339.jpg
Мартин снимал съм го с телефона.

Обаче нищо не ми клъвна,а исках с нещо да се похваля.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Мартине не говори глюпости , молим тъ . Надпис "жени" на тоалетна виждал ли си ?!? Кранк означава само и единствено определен вид примамка , без значение кой кво решил да надписва на гаражното си производство :wink:

Люс , пини едно за мое здраве :oops: :lol: Както казах това е един повече от доволно уловист воблер :wink:

Павел Иванов
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Люс казахти тоя цвет е за мьтна вода и облачно време а на снимката се вижда че водата е бистра и грее сльнце.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Павел Иванов написа:Мартине не говори глюпости , молим тъ . Надпис "жени" на тоалетна виждал ли си ?!? Кранк означава само и единствено определен вид примамка , без значение кой кво решил да надписва на гаражното си производство :wink:

Люс , пини едно за мое здраве :oops: :lol: Както казах това е един повече от доволно уловист воблер :wink:
На тоалетна несьм виждал натпис жени ама сьм веждал натпис готова продукция.И на това мога да качим снимка за доказателство
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

А да знаеш случайно примамките миноу къде точно в Сърбия ги правят :roll:

Павел Иванов
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Павел Иванов написа:А да знаеш случайно примамките миноу къде точно в Сърбия ги правят :roll:
Честит имен ден ! В името на Светите апостоли Петър и Павел и на всички , които честват великолепните ни наименовения ! :roll: Амин , :prayer:

пп Да бе да , сякаш никога у нас не са се издавали риболовни вестници и списания :evil: и книги на риболовна тематика ? Откъде-накъде пък всичко знаете от собствената си практика , а ? :twisted:
Заключено

Обратно към “Разни”