Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Keфалови 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Keфалови 2016
Днес от 08.30 до 11.30 на петрол една платерина и 12 иларии.
-
- разбира нещата
Петрол е едно от най-добрите места, когато я случиш и можеш да прескочиш до там! Kodjito е майстор и знае къде да ходи и рискува!Kodjito75 написа:Днес от 08.30 до 11.30 на петрол една платерина и 12 иларии.
Иначе при мен вчера на едно от не най-добрите места само 4 иларии след работа. На първо място удоволствието, а след това бройките!
На слука!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Колеги на Бяла случва ли се нещо .Утре ще ходя с преспиване и да знам дали ще е само плаж и кръчми или да нося поне бомбера.Като знам как си хапах гъзь като отидох в Турция само по бански 

нищо не ти пречи да сложиш в колата една дънна ,на която според мен ще имаш повече слука рано сутри преди плаж 

-
- разбира нещата
Вчера надвечер на камъните 4-та буна шепа рибари, по 1-2 риби.
Слабо! 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Днес от 08.30 до 10.30 на петрол на баките 12 иларии.
баките там е мястото браво ,сутринта отидохме на з.фар но много вятър и малко риба,колегата ми не издържа и отиде на петрол,и той се е отчел с 10сетина риби.Kodjito75 написа:Днес от 08.30 до 10.30 на петрол на баките 12 иларии.
-
- новобранец
Колега,за новак като мене – къде е Петрол? На канала откъм Аспарухово или другаде.Благодаря.
-
- научил се да хвърля
От страната на Варна, минаваш по стария мост за Аспарухово (железния) и като свърши пътя си там, сега там зърновозите разтоварват житото.vstoyanov122 написа:Колега,за новак като мене – къде е Петрол? На канала откъм Аспарухово или другаде.Благодаря.
тези шоферите на камионите са най-нахалната сган , която съм виждал .. правят си квот си искат там до пчмв-то .. запушват кръстовището и не можем да си излезем със стоката към цеха .. тоз Портних да не дреме ами да ошири някъде и да им направи стоянка .. бахти баровците аз ..Пламен Николов написа:От страната на Варна, минаваш по стария мост за Аспарухово (железния) и като свърши пътя си там, сега там зърновозите разтоварват житото.vstoyanov122 написа:Колега,за новак като мене – къде е Петрол? На канала откъм Аспарухово или другаде.Благодаря.
ходя сутрин до към 9ч. на зеления фар ,взимам по някоя риба/5-6риби/,но забелязвам че рибата се активизира към обед,тогава се взимат повече риби,риболова протича на плувка,леко дъно и диплия.
Вчера на Ной от 18:00 до 19:30 на плаваща бомбарда 10 хубави платерини и много малки върнати обратно да растат 

Днес на Бяла на плажа , 12 рибки малко над педа,от 5,30 до 9,00ч. Доста посрещачи на първия Юлски изгрев имаше.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Вчера на Вромос никъв риболов , четери удъра и две изкарани платерини , едната от тях хубава.А авера капо с два удъра ама проспани
Това от 05:00 до 09:00 почна да напича и си бихем шута.
Това от 05:00 до 09:00 почна да напича и си бихем шута.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Вчера на Шофьорския 14 риби двама човека.Повечето малки бибитки и само една тупалка изкарана естествено от моя милост.Голямо животно ей -успя да мине чак през линиите на авера а съм със сериозни сопи и лебедки