Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
gtamahkyarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от gtamahkyarov »

Преди ставаше.Сега незнам, не съм питал.
gtamahkyarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gtamahkyarov »

Вчера бях на Одринци.Пак пробвах какво ли не - на царевица, на червеи, на рибка от язовира...Резултата - няколко таранки и две червеноперки.Таксата е 5 лв.Там може и да се преспива.
Поздрави и Наслука!
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Doncho69 написа:Колега за Есеница ако ти се мъкне багаж отивай,защото оставаш колата до бариерата и на гръб всичко до мястото което си си избрал.
мен ме пуснаха да разтоваря и после да прибера,това беше преди месец,а имаше колеги на които колите им бяха до тях ,и след въпрос към пазвантина защо така,той каза че били цяла нощ и спяли в колата.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Малко прясно инфо за колегите които се интересуват от яз.Здравец . Наканехме се и решихме да скочим до там . И така стигнахме до желязна порта на която пише риболова забранен и решихме да огледаме малко . За приятно учудване имасхе 3 багера които чистеха брега и не след известно време се появиха двама горски които проясниха малко за язовира . И така след приказките разбрахме няколко неща . Язовира е зарибен с схаран , бял амур , сом и сулка от декември 2015 , по техните думи не са го чистили от щуката и дребосъка в смисал не са го източвали. Най важното което споделиха е че ще бъди позволен за риболов от догодина след забраната за размножителния период , шяло да е с такса 10 лв за три пръчки улува позволен за вземане до 5 кг от зарибена риба и всички таранки които се изкарат , другото което е че улов под 1 кг задължително ще се връща в водоема . Най важното което споделиха е че можеби на всички нарушители ще им се вземат дани на имената и дата на раждане и ще им е забранено да ползват повече водоема което лично на мене ми допадна като идея ;)
ztabakov
новобранец
новобранец

Мнение от ztabakov »

Някаква информация за яз.Преселка?
kaban
новобранец
новобранец

Мнение от kaban »

Колега и аз се интересувам за преселка , знам че преди време имаше доста рак там , но признавам от години не съм ходил. Имате ли информация за Венелин какво се случва там от 2010 не съм ходил и не съм се интересувал от риболова там.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

На Преселка и сега има мноого рак и много едър.Такса 15лв и 5лв за нощувка 3 риби взимаш по избор,а риба има.Аз направих два риболова там и останах доволен.
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

Здравейте колеги 8)
48 часа на Преселка, резултата е следния
13 шарана между 1кг 1,500-2,000кг
Към десетина откачени (и малко да се посмеете един скочи от живарника :lol: )
И има много рак :cry:
Това е от мен наслука 8) :drinkers:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колеги здравейте!Някой случайно да знае телефон за връзка на яз.Паничката до с.Аврен?
Благодаря предварително.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

И така днес на яз.Цонево на един ръкав след взривните складове на щека на 9м при дълбочина 4м и стръв пинки защото на друго не искаше да взима беше направо нещо уникално.Резултатът беше около 30кг хубави платики и бабушки.
I. Seykov
новобранец
новобранец

Мнение от I. Seykov »

на 01.07 до 02.07 на Николаевка един шаран 2,5кг на ароматизирана царевица , 7 хубави кустура и една сулка 2кг. на силиконова рибка излета завърши с дъжд и градушка това е от мен .другата седмица ще се пробвам на дуранколаг.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Doncho забрави за паничката! По сигурна информация язовира е пред смяна на собствениците! Рибата е извадена!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Благодаря колега и наслука!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Здравейте, колеги! Да питам дали някой знае условията за риболов на яз.Николаевка? Видях в интернет, че е платен, но нищо не пишеше за такса и въобще условия. Инаше оставен телефон, на който никой не отговори. Благодаря предварително!
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега по непотвърдени данни на Николаевка са се сменили собствениците.Уж бил зарибен но с какво и колко незнам.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”