Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Тази година почивка няма!lusienn написа:...да не си идваш...
Обикалям островите шведски като муха без глава

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Сега по-тематаlusienn написа:Верно че плочки,отдавна нямам.

Последно промяна от Красимир Атанасов на Вто Юли 05, 2016 6:10 pm, променено общо 1 път.
Потсетиме след 10 години,да те проверя.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
След тежък работен ден отново е време за следобедно кафе.
Те тука отмарям, на една много висока тераса над езерото.
Те тука отмарям, на една много висока тераса над езерото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Знаели некои защо компютьра почна да ми вьрти снимките
- Bigmarlin
- сериозен играч
Киро,Гери Никол е гостенка на Слави тази вечер
Сигурно е от видео модема
И при мен първоначално беше така , а после компа автоматично ще ви изключва по усмотрение на някой виден наш модератор и трябва да се чака още около половин час , докато домашния ви компютър се усети ,какъв му е проблема 

Последно промяна от Trias на Вто Юли 05, 2016 10:21 pm, променено общо 1 път.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Интересното е че как и дая завьртим компа си я превьрта а досега него е правил.Може и от телефона да идва проблема

Martin Mihailov написа:Интересното е че как и дая завьртим компа си я превьрта а досега него е правил.Може и от телефона да идва проблема![]()
Може и това да е

- Vid
- кандидат преподавател
Уникална красота и природа.. Ако търсиш това де..кирил великий написа:Здравейте, колеги. Оглеждаме разни места в планините, за да послужим със съпругата и детенце на себе си. Дали някой може да сподели впечатления от това място "Романтика форест" до "Широка поляна"- отзиви някакви - може и на лични.
http://www.vsromantica.com/about.html
Отделно от това, Я имам не толкоз добри спомени от тава място. Бяхме таме късна есен преди 2г. Има няколко километра черен път, който въобще не беше разчистен от снега- 20 см. Отоплението на бунгалата се състоеше от камина с водна риза, та още на пристигане установих, че е кучи студ и има 5 трупчета до камината. На въпрос - отде дръвца?, ми връчиха една ръчна количка и полИн ден влачих дърва от неква плевня на 100 м. в утъпкан сняг 20 см..

Като цяло- занемарени бунгала, що годе приличен ресторант, но цените са високи и не отговарят на реалността..., иначе е красота...
п.п. Препоръчвам този комплекс http://romantika-bg.com/ на Доспат.
Имам уникални спомени от там. Обслужването и персонала са най добрите на кои съм попадал в БГ, а условията и КУХНЯТА, много добри за цените си.
През миналия уикенд исках да ги посетя, обаче се оказа, че все е заето до края на август. През седмицата, т.е. делничните дни не знам, пробвай ги...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Видю , вярно са много хубави тия бунгала , ама там не дават да си водиме домашните любимци ! Страх ги е от малки рошави кучета , затуй предпочитам някъде пак там , ама без тия простотии ! Скивай им основната канализация къде се отича и после иди за риба точно там ! 
Жорка , къде я снима тая табела ?

Жорка , къде я снима тая табела ?

- Vid
- кандидат преподавател
Триасе, точно къде се отича канала, там и трябва да са рибите, че да не би да ходим да се къпем таме... На, черноморието да не би да е по различна ситуацията? Това си е БГ.
Относно домашните любимци- ходил съм там с такива, женски и детски любимци и проблем никакъв.
Относно домашните любимци- ходил съм там с такива, женски и детски любимци и проблем никакъв.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- кирил великий
- разбира нещата
Благиодаря на Вид и Ачо за информациите - от съществена помощ са ми, за да си оформим идеята за почивка на планина!Vid написа:Уникална красота и природа.. Ако търсиш това де..кирил великий написа:Здравейте, колеги. Оглеждаме разни места в планините, за да послужим със съпругата и детенце на себе си. Дали някой може да сподели впечатления от това място "Романтика форест" до "Широка поляна"- отзиви някакви - може и на лични.
http://www.vsromantica.com/about.html
Отделно от това, Я имам не толкоз добри спомени от тава място. Бяхме таме късна есен преди 2г. Има няколко километра черен път, който въобще не беше разчистен от снега- 20 см. Отоплението на бунгалата се състоеше от камина с водна риза, та още на пристигане установих, че е кучи студ и има 5 трупчета до камината. На въпрос - отде дръвца?, ми връчиха една ръчна количка и полИн ден влачих дърва от неква плевня на 100 м. в утъпкан сняг 20 см..![]()
Като цяло- занемарени бунгала, що годе приличен ресторант, но цените са високи и не отговарят на реалността..., иначе е красота...
п.п. Препоръчвам този комплекс http://romantika-bg.com/ на Доспат.
Имам уникални спомени от там. Обслужването и персонала са най добрите на кои съм попадал в БГ, а условията и КУХНЯТА, много добри за цените си.
През миналия уикенд исках да ги посетя, обаче се оказа, че все е заето до края на август. През седмицата, т.е. делничните дни не знам, пробвай ги...
- трапера
- сериозен играч
Огън, служба не остана
В петък почва отпуската

В петък почва отпуската

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
И аз така,даже мачката и тя се завре в багажа.

Риболовци.