Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ВСИЧКИ НА ТОЗИ САЙТ СМЕ БУШМЕНИ !
Модератор: sapuna
- Cougar
- ще става разбирач
ВСИЧКИ НА ТОЗИ САЙТ СМЕ БУШМЕНИ !
УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЦИ,
Вчера вечерта (а при мен по обяд) един важен господин пишещ в най-най-елитния в страната ни риболовен уеб-сайт направи следното заявление:
"Всички пишещи в НаРиба (има се в предвид тук) са БУШМЕНИ!"
Остава да разберем какво е това БУШМЕН за да видим дали ни допада или не.
Ами бушмен е от BUSH-MAN или още по-просто казано хора живеещи в храсталака.
Аз не протестирам! Аз съм бушмен! Нали съм писал къде живея.....
НО....ОТТЕНЪКА Е ДРУГ!
В същия сайт под "бушмен" разбират "циганин от средното течение на Искър ловящ риба с парашут".
А ТЕ...господата елитни джентълмени практикуват само Catch & Release, ловят само на муха, сами си връзват мухите и ловят с прътове SAGE и HARDY, каквито бушмените от този форум нямат. Ами нямат я!!
Така че да си знаете какви сте...и аз и ти Павка, и ти Иване и Доктора и Бат-Стан и Вероника и Локал и всички, всички нас..и сигурно най-вече Жоро (защо?..ами защото лови сом от лодка, а пуристите не се занимават с такива бушменски методи на риболов)
Та чета аз вчера и му ударих 2-3 бири и гледам Бат Стан пита какво става с този риболов в Канада...казвам му чакай ей сегичка ще скокна до най-близкото гъолче и ще ъп-дейтвам сайта. Да ама като съм се наквасил слизам в гаража и маса време не мога да намеря колата. Няма я!!!! След около 5 минути се сетих че съм я паркирал извън гаража......
Бързо се замъкнах на терена, а там комарите ме чакаха, но алкохола още ме държеше та не ги забелязах. Взех да мятам с любимата Рапала за някоя балканка, обаче дълго време нищо докато накрая удар и хоп..викам си ето една дребна американка излезе. Да АМА !!!!!!!!!!
Брех, толкова ли съм се бил напил!!!!!
Какво е това мизерно чудовище на края на въдицата, откъде се взе....... Не бях чувал някой тук да е закачал такава плевел.

Помятах още малко, но водата бе голяма и спрях. Изкопах си с голяма мъка няколко червея из пясъка и си намерих едно хубаво вирче без комари. Седнах си удобно на едни бетонни отломки и почнах да мятам. Скъсах една-две куки и в един момент удари една прилична американка.

После ето тази паплач...около 5-6 броя. последния го взех за стръв, но и той не помогна д ахвана нещо по-добро. От блузата с дълъг ръкав която носех заради комарите ме обливаше лепкава пот, а и вече бях поожаднял та привърших.

Да...а....а....а
Мислете какво ще правите, зада не сте вече "бушмени" като мен.
Вчера вечерта (а при мен по обяд) един важен господин пишещ в най-най-елитния в страната ни риболовен уеб-сайт направи следното заявление:
"Всички пишещи в НаРиба (има се в предвид тук) са БУШМЕНИ!"
Остава да разберем какво е това БУШМЕН за да видим дали ни допада или не.

Ами бушмен е от BUSH-MAN или още по-просто казано хора живеещи в храсталака.
Аз не протестирам! Аз съм бушмен! Нали съм писал къде живея.....

НО....ОТТЕНЪКА Е ДРУГ!
В същия сайт под "бушмен" разбират "циганин от средното течение на Искър ловящ риба с парашут".

А ТЕ...господата елитни джентълмени практикуват само Catch & Release, ловят само на муха, сами си връзват мухите и ловят с прътове SAGE и HARDY, каквито бушмените от този форум нямат. Ами нямат я!!

Така че да си знаете какви сте...и аз и ти Павка, и ти Иване и Доктора и Бат-Стан и Вероника и Локал и всички, всички нас..и сигурно най-вече Жоро (защо?..ами защото лови сом от лодка, а пуристите не се занимават с такива бушменски методи на риболов)

Та чета аз вчера и му ударих 2-3 бири и гледам Бат Стан пита какво става с този риболов в Канада...казвам му чакай ей сегичка ще скокна до най-близкото гъолче и ще ъп-дейтвам сайта. Да ама като съм се наквасил слизам в гаража и маса време не мога да намеря колата. Няма я!!!! След около 5 минути се сетих че съм я паркирал извън гаража......
Бързо се замъкнах на терена, а там комарите ме чакаха, но алкохола още ме държеше та не ги забелязах. Взех да мятам с любимата Рапала за някоя балканка, обаче дълго време нищо докато накрая удар и хоп..викам си ето една дребна американка излезе. Да АМА !!!!!!!!!!

Брех, толкова ли съм се бил напил!!!!!

Помятах още малко, но водата бе голяма и спрях. Изкопах си с голяма мъка няколко червея из пясъка и си намерих едно хубаво вирче без комари. Седнах си удобно на едни бетонни отломки и почнах да мятам. Скъсах една-две куки и в един момент удари една прилична американка.

После ето тази паплач...около 5-6 броя. последния го взех за стръв, но и той не помогна д ахвана нещо по-добро. От блузата с дълъг ръкав която носех заради комарите ме обливаше лепкава пот, а и вече бях поожаднял та привърших.

Да...а....а....а
Мислете какво ще правите, зада не сте вече "бушмени" като мен.

за бушмените
Колега COUGAR/дано съм го написал правлно/,тези,дето казват за нас че сме бушмени,да вземат,че да се пообразоват.Бушмените са голямо племе,живеещо в пустинята.Поради трудните условия за живот,те са си изградили най-невероятни навици и начини за оцеляване.Бих казал,че даже разните видове американски бойци-костенурки,тюлени и тн,ряпа да ядат пред тях.Това са невероятни ловци и излиза, че тези елитни господа са ни прехвалили.Така,че се успокой и им кажи,че досега никой не е достигнал нивото на бушмените.Стана ми интересно какви са тия риби от снимките.Напиши нещичко за тях.
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- Local
- учете се от него
Cougar , виж сега приятелю това са хора , чиито манталитет е силно западнал и се старая да го повдигнат заедно с рейтинга си , като дрънкат абсолютни идиотщини и изцяло необмислени простотии . Коелгата добре уточни какво е племето бушмени! Сега аз бих определил тези колеги като сбирщина или по точно глутница изпусталели вълци , които просто нямат каква работа да вършат.
Та радвам се за тях щом може да си позволят толкова скъпа екипировка , но тука в сайта има един колега със следния текст : Не е важно каква ти е въдицата , а кой стои зад нея . Боже та нека си мухарят . Нека се имат за по-велики . Та някой от тях е по-добър от Жоро на кльонк ли ? По-добър от Стефко на скобарите ? По добър от теб Коугар на пъстървата или нека заповяда да направим един дуел на черна мряна !!!
Сега разбирам колко е полезно да имам възпитание , а не като въпросните колеги , които се стремят чрез неподплътени нападки да ни обсъждат! Човешката глупост край няма , та както казва баща ми : Нека си се развиват!
Та радвам се за тях щом може да си позволят толкова скъпа екипировка , но тука в сайта има един колега със следния текст : Не е важно каква ти е въдицата , а кой стои зад нея . Боже та нека си мухарят . Нека се имат за по-велики . Та някой от тях е по-добър от Жоро на кльонк ли ? По-добър от Стефко на скобарите ? По добър от теб Коугар на пъстървата или нека заповяда да направим един дуел на черна мряна !!!

Клавиатура риба не лови!!!
Много не ми се щеше да се изказвам по такива теми повече, ама явно няма как
Виждам че се палите, но (това което ще кажа е към всички ви): недейте така!! Това което някой някъде е казал за нещо си, е ужасно маловажно за да се занимават толкова хора накуп с него. Никога не съм бил привърженик на това да се дават крайни определения за нещо или някого или пък да се сложат всички под един знаменатал. Ето защо човекът, който ни е определил за бушмени явно е "малко глупавичкък" и определено "не е прав" да поставя всички във форума под името "бушмени" (каквото и да значи). Най-малкото, защото едва ли познава лично и 1/50 част от хората тук.
Но също толкова няма да сме прави, ако кажем за всички в другия форум че са малоумни фукльовци или нещо от тоя род. И там има много свестни момчета (сигурен съм) и много добри риболовци, от които всеки може да научи много неща. Както предполагам, че и тук има "зрънца", които не съвпадат с представата за културен, цивилизован, етичен, и пр. риболовец.... Така че нека да се уважаваме взаимно и да се интересуваме от единственото нещо, което ни обединява - РИБОЛОВЪТ.
И преди съм го казвал, но все пак: никой, ама баш никой не може да ми развали удоволстивето от това да съм на някое любимо водоемче, с въдица в ръка, вперил поглед в плувката и отдал се на тишина и спокойствие. Кой и как ще ми го вземе?!?!?????? Някой г-н "Х", който ме мисли за "бушмен" или някой, който лови сомове и акули (да не вземе някой от колегите, които наистина ги ловят да се засегне лично!!!! Само давам пример за по-голяма нагледност
), а аз уклей, или пък някой, който има въдици за 100 000 Евро, а аз - не??? Едва ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Затова не си разваляйте кефа с глупости, ами пийнете по една ракийка или студена биричка и си го преместете в другия крачол

Но също толкова няма да сме прави, ако кажем за всички в другия форум че са малоумни фукльовци или нещо от тоя род. И там има много свестни момчета (сигурен съм) и много добри риболовци, от които всеки може да научи много неща. Както предполагам, че и тук има "зрънца", които не съвпадат с представата за културен, цивилизован, етичен, и пр. риболовец.... Така че нека да се уважаваме взаимно и да се интересуваме от единственото нещо, което ни обединява - РИБОЛОВЪТ.
И преди съм го казвал, но все пак: никой, ама баш никой не може да ми развали удоволстивето от това да съм на някое любимо водоемче, с въдица в ръка, вперил поглед в плувката и отдал се на тишина и спокойствие. Кой и как ще ми го вземе?!?!?????? Някой г-н "Х", който ме мисли за "бушмен" или някой, който лови сомове и акули (да не вземе някой от колегите, които наистина ги ловят да се засегне лично!!!! Само давам пример за по-голяма нагледност

Затова не си разваляйте кефа с глупости, ами пийнете по една ракийка или студена биричка и си го преместете в другия крачол

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
предлагам на автора да си публикува Мнението за "Бушмените" тук в "nariba.com" няма кой да го изтрие, а ще може и да го защитиCougar написа:Тази сутрин мнението за "Бушмените" във FishingMania бе изтрито от модератора на сайта PIKE. Много хитро от негова страна !!!!!

Само дано не му липсва малко смелост и достоинство.
WELCOMME колега!
- Cougar
- ще става разбирач
ОК.ХООЛИГАН написа: предлагам на автора да си публикува Мнението за "Бушмените" тук в "nariba.com" няма кой да го изтрие, а ще може и да го защити :идея:
Само дано не му липсва малко смелост и достоинство.
ВЕЛЦОММЕ колега!
Първо ще ви представя този рицар със синя кръв така както той самия се вижда, а след това ще му изпратя едно ЛС за покана тук.
Надявам се да напише твърдението си така както го бе поставил в FishingMania преди да бъде затрито.
Ето го и Любо - рицаря в центъра:

- Cougar
- ще става разбирач
Нещо не му се идва на господина тук, а продължава да бълва глупости...
Ето какво пак пусна днес...там по-долу
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 4710#34710
Ето какво пак пусна днес...там по-долу
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 4710#34710
- barutchiata ©
- Администратор
Тоя Любо е повече от кретен и още шепа другарчета около него са си плюли в устите.А колкото до бълването на глупости тоя е цар няма равен .Чудя се само едно. Остава ли му време да ходи на риба докато твори във форума.И не му вярвяйте че не влиза във НА РИБА изчита всичко .Такива като него милиционери са ми ясни като бял ден.
за бушмените
Не се палете момчета.Щом четат нашия сайт,значи е интересен.Това говори,че сме се справили с добрия тон,с изискванията за риболова,та дори и с отношението към колежките.Е,има още какво да се желае,но основното е наред-интереса към риболова и всичко свързано с него.А риболова датира от време оно.Това си е велико хоби.Стефко,не знам каква ти е ракийката,но дай боже да се засечем някъде,ще те почерпя от моята мускатова.Ама има хора тук дето са голяма работа.Снимката наистина е на бушмен и като допълнение само ще ви кажа,че никой досега не е успял да научи бушменски.В тоя език няма букви,има само изречения,съставени от едно цъкане на езика между зъбите и ако не виждаш бушменеца който говори,ще си помислиш,че този звук е от птица или бог знае какво животинче.Май се увлякох и моля да ме извините.Наслука на всички.
- barutchiata ©
- Администратор