Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2016-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- smel1968
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2016-сафрид
Преди час идвам от Болата-сафрид лодките хващаха много добре и едър.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Ай, честито! И безаварийно и резултатно да ти върви!
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !zliaster написа:има риба край сондата .. 28 метър .. пръсната е горе и долу .. водата на дъното е леш .. рапаните излизат топли като ги пипнеш ..
последен ъпдейт ;щ на баржите съм .. рибата я гледам високо горе .. до 6тия метър .. и отива към дерето ... има един до мен от нашите .. извади доволно до сега .. само едро .. никаква граца .. някво неприятно южно течение .. ама риба има
пиши на ЛС ..krp написа:ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !zliaster написа:има риба край сондата .. 28 метър .. пръсната е горе и долу .. водата на дъното е леш .. рапаните излизат топли като ги пипнеш ..
последен ъпдейт ;щ на баржите съм .. рибата я гледам високо горе .. до 6тия метър .. и отива към дерето ... има един до мен от нашите .. извади доволно до сега .. само едро .. никаква граца .. някво неприятно южно течение .. ама риба има
От 7 до 12 часа на Шкорпиловци -посока към Кара Дере- двама човека -5 килограма сафрид.Предимно едър.
На Болата 4кг едро сутринта
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
днес приятели на същото място изкарали на сафриденото чепаре хариб и циганки с доста добър резултатлимец написа:От 7 до 12 часа на Шкорпиловци -посока към Кара Дере- двама човека -5 килограма сафрид.Предимно едър.
-
- новобранец
Това е от събота на Болата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
Браво,браво
,май и за скарата ще стане!!!Мазничък ми се вижда
,айде наздраве,че мача нервен...

да отварям ли нова тема ? ;щ айде сефтето от мене .. има в дълбокото чернокоп .. 25-30 метър .. пред Златните .. колегите , които дърпаха на 30тия метър имат повечко ... аз дърпах в дерето и ще има за тази вечер кво да сложа на скарата ;щ успех на всички в пробите ;щ
- smel1968
- ще става разбирач
да отварям ли нова тема ? ;щ айде сефтето от мене .. има в дълбокото чернокоп .. 25-30 метър .. пред Златните .. колегите , които дърпаха на 30тия метър имат повечко ... аз дърпах в дерето и ще има за тази вечер кво да сложа на скарата ;щ успех на всички в пробите ;щ[/quote]
Ето това е истинско инфо-благодаря,ама пуста и работа,до събота кво ще стане .......
Ето това е истинско инфо-благодаря,ама пуста и работа,до събота кво ще стане .......
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Аве фиййй,това ми прилича на дупка в леда бре,
признавай на кой язовир си ги снимал.....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Включвам се с инфо от събота за болата, времето прекрасно за риболов само, че рибата много пръсната с много обикаляне от 6 до към 12 около 4 кг едър сафрид
На Болата в четвъртък-сафрида пръснат,не можеш два пъти да вземеш от един пасаж.Голямо обикаляне без резултат.За цял ден 3 килограма,бях сам.Предимно едър,рядко,но се хваща и много едър-над 100грама.Два хариба и малко граца.Времето тихо,сулган до 17 часа.Рибата лових пред носа на 9-11 метра.
Ако не можеш да помогнеш,не пречи.
-
- новобранец
Днес на Болата 12кг хубав сафрид и прилични циганки