Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Само, че туриста не го интересува това дали се пуши в дадено заведение или не.
Той си идва възпитан от неговата си страна,че не може!
Него го интересува евтиният/фалшив/алкохол,дрога,курви е свободия.
Той си идва възпитан от неговата си страна,че не може!
Него го интересува евтиният/фалшив/алкохол,дрога,курви е свободия.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тва беше съпоставка бре
Скажувах за мястото под слънцето за всеки и курназ противниците му 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Разбирам бре.
Е, вчера най-новата простотия тук.
Във въпросният плувен комплекс който бях има две джакузита и около тях са басейните.
Като решиш,отиваш,топваш муде и обратно в хлора.
Та решавам аз да си стопля мудете малко и не щеш ли идва след малко един изпръскан и ми казва.
Извинете но това джакузи е само за жени,а мъжкото е другото....
Значи в басейна мешана скара, но видиш ли там има значение.
И това е на някой резак простотия 100%.
И сега аз лежа в едното, а жената с децата в другото.....
Е, вчера най-новата простотия тук.
Във въпросният плувен комплекс който бях има две джакузита и около тях са басейните.
Като решиш,отиваш,топваш муде и обратно в хлора.
Та решавам аз да си стопля мудете малко и не щеш ли идва след малко един изпръскан и ми казва.
Извинете но това джакузи е само за жени,а мъжкото е другото....
Значи в басейна мешана скара, но видиш ли там има значение.
И това е на някой резак простотия 100%.
И сега аз лежа в едното, а жената с децата в другото.....
Много мръсна водата,в Созопол,хвана ме вирус.
Яко народ в курорта,със малки плажове и мръсна
Вода.
Те за сравнение в Приморско тая сутрин,
На Перла как е хавата,явно пак там ще ходя.
А и върви платерина на чепаре на пясъка.
Яко народ в курорта,със малки плажове и мръсна
Вода.
Те за сравнение в Приморско тая сутрин,
На Перла как е хавата,явно пак там ще ходя.
А и върви платерина на чепаре на пясъка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Аз като морски вълк да ти кажа,че там където е платерината-иларията,там са и крефълите.lusienn написа:А и върви платерина на чепаре на пясъка.
Примерно на любимите дюни на Павката, та на дясно доооооо св.Тома.Така нареченият шофьорски плаж,там са садките на платерината

Те тука най калабалък става,около тоя хотел.
На шофьорския имаше само 3 ма с въдици.
Но видях лебеди да се разхождат по пътя,съвсем спокойно.
Не съм ловил,щото си купих риба.
И те така.
Това ядох тия дни,риба,миди и плодове и зеленчуци.
Но вчера неочаквано ме втресе,дигнах температура,
Разтройство,и добре че ми дадоха 1000 млг.
Парацетамол и 1 аналгин,та се вдигнах на крака бързо.
Даже пак ходих на разходка. Тоест боледувах 2 часа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
- G.Petkov
Д-р Флекс написа:.... краве сирене узряло... плячевна работа - ядеш, и плачеш!!!
Да, така е !

Има проблем в момента с кравето сирене, появява се на 4-5 години!
Не купувайте от него защото не знаем какво количество е излязло в търговската мрежа.
Но ще се изяде и после нещата пак ще си дойдат на мястото !
По принцип, всеки който работи с натурално мляко не е застрахован от подобни инциденти !
Извинения към потребителите, ама доскоро и аз не знаех за мащаба на проблема !

А е така щото ям сирене от миналата година с отдавна изтекъл срок на годност и нищо му няма, да го ева !

Христо Рангелов написа:G.Petkov, кажи коя е твоята фирма, че в момента работя в хранителен магазин и идват много млека и сирена.
Кажи, поне да знам кое да рекламирам
След поста на доктора малко трудно бих препоръчал нашата продукция !

Ще ти напиша на ЛС.
- G.Petkov
Павел Иванов написа: .... кът сагата с не пушенето по кръчмите . В тия които се пуши фул и купона е на макс , в тия в които не се , има посетители само ако им се предлага нещо много добро .....
Павле,
Разбирам те, че като пушач - това е твоята версия.
Ама вече доста години минаха и се разбра, че тютюна го "отшиха" в цивилизованата част от света!
Пушиш, ама пред входа или в градината.
Все пък излизаме "на по вънка" и се вижда, че никъде не върви с пушенето.
Просто не дават и пак хотелите им са пълни и цените високи !
Включително не се пуши и във "Фламинго"-то, което си е готино място !

- G.Petkov
Люси,
Върви някакъв вирус и може да не е от мръсните плажове, а просто му е дошло времето.
И мен ме мори тази гад, ама първо ме хвана вируса и после ходих до минералния плаж на Панчака, който беше ужасяващо мръсен !
Иначе и аз щях да кажа:
- Ето, заразиха ме, ешерихия коли във водата, което в превод означава - "лайняна вода" !
Или вода с лайна !
Върви някакъв вирус и може да не е от мръсните плажове, а просто му е дошло времето.
И мен ме мори тази гад, ама първо ме хвана вируса и после ходих до минералния плаж на Панчака, който беше ужасяващо мръсен !

Иначе и аз щях да кажа:
- Ето, заразиха ме, ешерихия коли във водата, което в превод означава - "лайняна вода" !

- Павел Иванов
Баси , днеска що бира изпих .... ся съм се надул като плондир , изпивам още една и ги спирам за известно време , барем за седмица туй тва бирите .
Начи понеже не водихме вчера на пънк феста буля , днеска докато детко е с дедо му за риба буля вика а да идеме да се разходиме в Борисовата ама тоя път без посещение на Маймунарника за разнообразие . Хубавото е , че условието от моя страна , два дни поред да одя в Борисовата , беше тя да си кара нейната си кола а аз да се возя
И кът се почна .... Първа спирка , фен клуб ЦСКА . Там вкарах две наливни с цаца и картофи със сиренце . Увпосле на кортовете да поиграем тенис . Там наливна немаше та измъчих неколко ботилирани . От там да сме се разходили до КУКУландия та да съм се накатерил на алпиниската стена
По спомени от преди и там продаваха бира ама ся не , баси ! После надолу ча до Гурко да сме одели у неква ногу фешън сладкарница . Като знам какво е предлагането на бира у сладкарниците на бира по пато пинах некоя друга , коя със сладолед , коя натюр и прау у сладкарницата . Там папкахме некви торти и мохито . После на езерото Ариана па пинах бира с картовки . После за финал , все пак МПСто беше паркирано на входа на "Армията" , па у фен клуба за още цаца с две наливни и картофки па със сирене . Та тъй завърши днешният ден , с шкимбе издуто до пръсване и изтъркан чифт гуменетки на Конвърс
Ся требва да се подготвям за финала .
Нещо се чудя утре май се падаше официален празник и за шефовете на фирми май се водеше почивка

Георге споменавал съм ти и друг път , там кадето ходиш навънка , просто те водят на места , на които не се пуши , та за тва тъй , просто не забелезваш , че има и други кръчми , с други насочености . Доколкото си спомням ти показвах снимки и от Австрия , и от Германия , и от Франция , и от Италия и от Испания , в епизод УАН на "Прехода" , къде си се пушеше спокойно в кръчмите в тез страни
Аз си ода на места където си се пуши и съм си доволен . Във Фламинго , пък и в Албена като цяло , в близките двайсет и кусур години , тва докът не се пенсионирам по възраст де , нямам никакво намерение да одя , а щом са му спрели и тутуна може и по-дълго време да го пропуща ако не го разрешат наново 
Начи понеже не водихме вчера на пънк феста буля , днеска докато детко е с дедо му за риба буля вика а да идеме да се разходиме в Борисовата ама тоя път без посещение на Маймунарника за разнообразие . Хубавото е , че условието от моя страна , два дни поред да одя в Борисовата , беше тя да си кара нейната си кола а аз да се возя

Ся требва да се подготвям за финала .
Нещо се чудя утре май се падаше официален празник и за шефовете на фирми май се водеше почивка

Георге споменавал съм ти и друг път , там кадето ходиш навънка , просто те водят на места , на които не се пуши , та за тва тъй , просто не забелезваш , че има и други кръчми , с други насочености . Доколкото си спомням ти показвах снимки и от Австрия , и от Германия , и от Франция , и от Италия и от Испания , в епизод УАН на "Прехода" , къде си се пушеше спокойно в кръчмите в тез страни

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Тука нема цивилилизацеа....секи пуши къд еси сака и тва мноо ме дразни!G.Petkov написа:...тютюна го "отшиха" в цивилизованата част от света!
Пушиш, ама пред входа или в градината.

Ама то ко ни е у ред, че тава ли?!

Като глеам кво пише Луско за морето, напрао ме е яд, че ште одя!
Преди тва обаче ште ида до Велинград да видя кви са тоа сезон котировките на прането у различните хотели...

@Ачо, най-вероятно и тоа път шта отсвиря, щото жената и чаветата ша идвам с мен да ме не уапе некоа кака.

Но не падай духом, се ште се видим някогаш!

@Жоре, Жореееее, те съга баш си напраих един миш-маш и турнах от твойто сиренье...белким оцелея, а!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Защото ме питат, та да отговоря наведнъж - произведено е краве сирене с недостатъчно твърда консистенция.
Това, че сиренето е меко води и до други проблеми.
И преди се е случвало.
Тъй като съм малко далеч от технологичните проблеми,
Ще попитам и ще отговоря, кога въпроса да се смята за изчерпан.
А защото през последните дни оплакванията са много,
Смятам, че проблема ще бъде решен бързо !
Това, че сиренето е меко води и до други проблеми.
И преди се е случвало.
Тъй като съм малко далеч от технологичните проблеми,
Ще попитам и ще отговоря, кога въпроса да се смята за изчерпан.

А защото през последните дни оплакванията са много,
Смятам, че проблема ще бъде решен бързо !
Айде сипвайте си по едно кой квото пие и да ги почваме ( да ги гледаме ,де ) финал е ,да се надяваме на добър мач.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Бате Гошо,
големо недоразумение се получи с моя пост за сиренето в Метро, дйба... Писах "ядеш и плачеш", имайки предвид сълзи от благодарност и кулинарно задоволение!!! Сиренето, което купих, по моите стандарти е узряло и вкусно както едновремешното в тенекиените кутии, износ за Западен Берлин...ако ме разбираш... Сега, ако се окаже че съм припаднал по сирене, което е с отклонение от стандарта, ми, не знам какво да кажа...
PS общо взето, 90% от млечните продукти, които потребяваме у дома, са LBB, а не е като да не познаваме и други продукти
големо недоразумение се получи с моя пост за сиренето в Метро, дйба... Писах "ядеш и плачеш", имайки предвид сълзи от благодарност и кулинарно задоволение!!! Сиренето, което купих, по моите стандарти е узряло и вкусно както едновремешното в тенекиените кутии, износ за Западен Берлин...ако ме разбираш... Сега, ако се окаже че съм припаднал по сирене, което е с отклонение от стандарта, ми, не знам какво да кажа...
PS общо взето, 90% от млечните продукти, които потребяваме у дома, са LBB, а не е като да не познаваме и други продукти

- Красимир Атанасов
- учете се от него