Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кажете си мненйето!?!
Модератор: dantho.mihov
Кажете си мненйето!?!
Здравейте!
Аз съм едно нагло копеле което се опитва да си прави реклама на чужд гръб.Веднъж ме изтриха ама съм перде и чикиджия!!!
п.п. моля не ми трийте темата , видях че има подобни и за това пуснах и аз!
Аз съм едно нагло копеле което се опитва да си прави реклама на чужд гръб.Веднъж ме изтриха ама съм перде и чикиджия!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Кажете си мненйето!?!
Не мерси . Свалям от Арена , ако нещо го няма свалям от Замунда. Скиптично настроен съм към новите тракери. От новите само Зарта уважавам , то май и всички колеги от тоя форум го уважават
Това е мое , лично мнение , не искам да го натрапвам на никой 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Първо се казва Здравейте колеги ако си рибар .После това е форум за риболов.Обикновенно се пише на тази тема .И все пак добре дошъл аз ползвам Замунда и не ме интересуват други за момента ,ако ме трябва нещо толкова много все се намира от някой приятел. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
Между другото някой беше питал за мнението ни за този тракер .Взехте да си рекламират сайтовете май а.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами виж кога е дошъл на гости.Станаха 2 или 3ма,вместо добър ден,рекламка.ivo75 написа:Между другото някой беше питал за мнението ни за този тракер .Взехте да си рекламират сайтовете май а.
КИРО написа:Ами виж кога е дошъл на гости.Станаха 2 или 3ма,вместо добър ден,рекламка.ivo75 написа:Между другото някой беше питал за мнението ни за този тракер .Взехте да си рекламират сайтовете май а.
Никой не Ви кара да влизате във сайта ми , който иска и се интересува от тракера да влезе и да си каже мнението!Както написах вече видях че има подобна тема и реших да пусна и аз,ако нарушавам правилата на сайта просто я изтрийте!Лек ден
- Моряка
- кандидат преподавател
Цъкнах да му видя лицето ,после ще разглеждам ,правописна грешка при изписването на анимации видях.
А сега де? 

Да бях забелязал , вече е оправенаmoriak1 написа:Цъкнах да му видя лицето ,после ще разглеждам ,правописна грешка при изписването на анимации видях.

- barutchiata ©
- Администратор
Бате това го разбрахме, понеже аз те делнах и гледам пак си тук. Явно немаш скруполи. Ако искаш си пиши, аз ще следя от близо нещата.kompirski написа:Здравейте!
Аз съм едно нагло копеле което се опитва да си прави реклама на чужд гръб.Веднъж ме изтриха ама съм перде и чикиджия !!!